Connect with us
Lady Celia Vestey - nașa prințului Harry a murit. Este doliu la Casa Regală

Externe

Lady Celia Vestey – nașa prințului Harry a murit. Este doliu la Casa Regală

Lady Celia Vestey, nașa prințului Harry a murit. Familia Regală a Marii Britanii este îndoliată. Lady Celia Vestey avea 71 de ani. Anunțul morții sale a fost făcut în ziarul Daily Telegraph care a scris că aceasta a avut o moarte subită, dar pașnică.

A murit nașa prințului Harry

Nașa prințului Harry, Lady Celia Vestey s-a stins la vârsta de 71 de ani. Decesul a fost anunțat în ziarul Daily Telegraph și apoi confirmat de familia ei.

Lady Celia Vestey a fost nașa prințului Harry, aleasă de prințul Charles și prințesa Diana după botezul celui de-al doilea fiu al lor, în 1984.

Botezul a avut loc în Capela Sf. Gheorghe din Windsor, unde, în data de 19 mai 2018, Prințul Harry s-a căsătorit cu Meghan Markle. Lady Celia Vestey a participat la nunta celor doi.

Lady Celia era o prietenă apropiată a reginei și se afla în cercul ei de curse, soțul ei fiind fostul președinte al hipodromului Cheltenham.  Ea a fost , de asemenea, prietenă cu prințul Charles care a ales-o să fie unul dintre cei șase nași ai prințului Harry, alături de prințul Andrew, Lady Sarah Chatto, Bryan Organ, Gerald Ward și prietena apropiată a prințesei Diana, Carolyn Bartholomew.

Prințul Harry, Duce de Sussex, cunoscut ca Prințul Harry, este fiul cel mic al lui Charles, Prinț de Wales și al Dianei, Prințesă de Wales, nepot al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și al șaselea în linia de succesiune la tronul britanic.

La 19 mai 2018, s-a căsătorit cu actrița americană Meghan Markle. Ceremonia a avut loc în Capela Saint George din Windsor. Cu câteva ore înainte de nuntă, bunica sa, Regina Elisabeta a II-a i-a conferit titlurile Duce de Sussex, conte de Dumbarton și baron Kilkeel, toate în țara Regatului Unit. Fiul cuplului, Archie Mountbatten-Windsor, s-a născut pe 6 mai 2019.

În 2020, cuplul și-a anunțat intenția de a se retrage din rolurile superioare din familia Regală, pentru a deveni independenți din punct de vedere financiar și de a-și împărți timpul între Regatul Unit și America de Nord.

 

 

Cristina Calara este jurnalist huff.ro de la începutul redacției. Din 2016, aceasta este specializată în secțiunile media, tv, vedete și stil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top