Connect with us
Un nou divorț zguduie lumea mondenă. S-au despărțit după 16 ani de relație

Externe

Un nou divorț zguduie lumea mondenă. S-au despărțit după 16 ani de relație

În ultima perioadă, mai ales de când pandemia a izbucnit la nivel mondial și oamenii au petrecut mai mult timp în casă, împreună, tot mai multe persoane se despart. Căsnicii sudate, marcate de zeci de ani, se destramă și ajung la divorț. Printre cele mai celebre cupluri care au anunțat despărțirea recent este și cel fomat din Megan Fox și Brian Austin, care s-au separat după 16 ani de relație și trei copii.

Megan Fox și Brian Austin au ajuns la divorț

Celebra Megan Fox a depus actele prin care solicită divorţul de soţul ei, actorul Brian Austin Green. Brian Austin Green a confirmat, luni, într-un podcast, despărţirea de actriţa Megan Fox, după o relație de 16 ani și trei copii împreună. Acesta a mărturisit că relația lor s-a răcit în ultima perioadă, mai ales atunci când Megan a fost plecată la filmări în altă țară. Cu toate acestea, el a declarat că își va iubi mereu fosta soție și speră că vor reuși să mai meargă împreună în vacanțe, ca o familie adevărată.

 „O voi iubi mereu! A fost prietena mea cea mai bună timp de 15 ani şi nu vreau să pierd acest lucru.”, a declarat Green.

Megan Fox a depus miercuri actele de divorț, după ce s-a afișat deja cu noul ei iubit, Machine Gun Kelly. La evenimentul de duminică, American Music Awards, ea l-a prezentat pe Machine Gun Kelly, în vârstă de 30 de ani, care a și cântat la gală. Zvonuri despre relația lor au apărut încă din luna mai, însă fostul soț al lui Megan declara că cei doi erau doar prieteni.

Surprinzător, chiar de ziua actriței, soțul a publicat, în loc de o urare, o fotografie cu un fluture. Alături de această poză a fost și un mesaj cu subînțeles, care sugera că fluturii zboară pe alte flori atunci când simt nevoia să evadeze către ceva nou. În plus, ei nu au mai purtat verighetele încă de la începutul anului.

„În cele din urmă, fluturii se plictisesc când stau prea mult pe aceeaşi floare. Se simt sufocaţi. Lumea e mare, iar ei vor s-o exploreze”, a scris Brian

Megan Fox a mai depus o dată actele de divorţ, în 2015, din motive banale, însă cei doi soți s-au împăcat atunci. Chiar în timpul divorțului, ei au anunțat că vor deveni părinți pentru a treia oară. Astfel, în august 2016, actrița l-a născut pe Journey.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top