Connect with us
Atac în Olanda: 2 morți și mai mulți răniți - Două atacuri indentice la doar câteva sute de metri

Externe

Atac în Olanda: 2 morți și mai mulți răniți – Două atacuri indentice la doar câteva sute de metri

Un posibil atac terorist s-a produs în Olanda, la granița dintre Germania și Belgia, în care și-au pierdut viața doi oameni și mai mulți au fost răniți.

Două persoane au murit și alte câteva a fost rănite după ce au fost înjunghiate de către un individ în orașul olandez Maastricht, potrivit Poliției locale, a relatat agenția de știri De Telegraf, citată de site-ul cotidianului The Independent.

”Două persoane murit și alte câteva au fost rănite după ce au fost înjunghiate. În acest moment au fost demarate investigații.”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției locale.

Incidentul a avut loc în seara zilei de joi într-o zonă rezidențială a orașului Maastricht, situat la granița dintre Olanda, Germania și Belgia.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. Rob

    2017-12-15T13:59:41+02:00 at 13:59

    ïndentice”?! Ai scoala in renovare, este ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top