Connect with us
Cine îi va lua locul lui Florin Călinescu la Românii au talent după ce a plecat de la Pro TV

Românii au talent

Cine îi va lua locul lui Florin Călinescu la Românii au talent după ce a plecat de la Pro TV

Florin Călinescu pleacă de la Pro TV dupa ce a fost Președintele Partidului Verde. Astfel, juriul Românii au talent rămâne fără unul din cei mai apreiciați jurați, iar producătorii se află într-o reală problemă. Cine îi va lua locul lui Florin Călinescu pe postul de jurat la celebrul show de talente.

De ce a fost dat afară Călinescu de la Pro TV?

Oficial Florin Călinescua declarat pentru Pagina de Media că „Nu a fost dat afară de niciun Pro TV”, ci a ales să plece singur o perioadă pentru că a fost ales președinte al partidului verde, iar legea audio-vizuală interzice ca un membru de partid să fie realizator de emisiuni de televiziune. Deși în codul audio-vizual există o portiță, conform doar politicienii care ocupă funcții publice nu pot realiza emisiuni de televiziune, Călinescu ar putea fi jurat în cotinuare la Românii au talent.

Florin Călinescu pleacă de la Pro TV

Florin Călinescu pleacă de la Pro TV

Însă cunscând delimitarea postului de politică și implicarea personalului în astfel de legături este foarte posibil ca decizia acestuia de sâmbătă, de a candida în fruntea Partdului Verde, să nu fie pe placul șefilor Pro TV. Acesta spune ca el nu mai avea contract cu postul de televiziune de la 1 iunie și că nu s-a gândit că trebuie să anunțe pe nimeni despre decizia sa.

”Am luat această decizie sâmbătă, nu m-am gândit să anunț pe nimeni. Nu am avut o discuție cu Pro TV pe această temă.

Cert este că eu m-am înscris în Partidul Verde. În acest moment, nu pot preciza care este relația mea cu televiziunea: despărțire sau colaborare. Contractul meu cu Pro TV s-a încheiat la 1 iunie, nu am avut discuții despre ce se va întâmpla.

Din punct de vedere juridic, mingea este la ei. Nu știu exact ce prevede legislația CNA în legătură cu politicienii care apar în emisiuni, dacă este posibil sau nu într-un show precum Românii au talent.” a declarat Florin Călinescu pentru PaginaDeMedia.ro.

Cine îl va înlocui pe Florin Călinescu la masa de jurat de la Românii au talent?

Dacă Pro TV renunță la Călinescu din cauza implicării sale în politică, Florin Călinescu care nu mai are contract cu Pro Tv, ar putea fi înlocuit chiar de fosta sa colega Mihaela Rădulescu.

Este important de menționat  că odata ce a fost adus în juriul Românii au talent, Călinescu a adus un plus de show în formatul emisiunii, iar acesta era mai mereu în prim-planul emisiunii, având cele mai savuroase comentarii.

Pro TV este nevoit să decidă cât mai rapid, deoarece înscrierile au început deja, iar până la preselecții nu mai este mult.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

6 Comments

6 Comments

  1. tatiana

    2019-07-27T13:54:40+03:00 at 13:54

    Aduceti-l pe Florin Salam sau Adi Minune sau poate pe … Margherita de la Clejani sau Zavoranca adevaratele „valori artistice ” ale Romaniei ! Rusineeeee!

  2. adrian

    2019-07-25T22:09:43+03:00 at 22:09

    revoltator sa apara din nou haimanaua pe ecran si sa distruga o emisiune frumoasa/ poate doar ca, concurenta intr-un numar de striptease dar cum ii atirna pii eile flocaite/titele blegite/fata de crucea de piatra /si comportamentul golanesc i impun ca o mare valoare/ RUSINE PRO TV

  3. Puiu

    2019-07-23T22:57:31+03:00 at 22:57

    Dacă o aduceți iar pe obsedata aia incultă, chiar nu mă mai uit la Românii au talent. Oare chiar nu mai sunt oameni pricepuți în România?

  4. dan

    2019-07-23T21:40:00+03:00 at 21:40

    rusinica

  5. Gabriel

    2019-07-23T16:36:08+03:00 at 16:36

    ”sarea si piperul” emisiunii a fost dl Florin Calinescu . Despre inlocuitoarea dlui F Calinescu prefer sa nu zic nimic. de ce? d-aia ! Cu mine ati perdut un teșespectator daca se intampla asa ceva. Sigur nu prea conteaza dar asta e ! hai pa!

  6. CETATEAN

    2019-07-23T16:08:42+03:00 at 16:08

    MAI AVETI A STRICA TOATE EMISIUNILE BUNE CU ASTFEL DE ORDINARE CA RDDULEASC???????? PACAT .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top