Connect with us
Exatlon 1 septembrie. Tensiune maximă la Faimoşi. Ce a păţit Whats Up

TV

Exatlon 1 septembrie. Tensiune maximă la Faimoşi. Ce a păţit Whats Up

Exatlon 1 septembrie. Nu a fost deloc o zi bună pentru Faimoşi, care au pierdut din nou jocul pentru vilă.

Războincii au învins cu 10-2, iar tensiunile din tabăra celor în roşu au izbucnit în timpul jocului.

Whats Up pare că nu reuşeşte să fie placul colegilor săi, iar acest lucru s-a putut vedea şi azi.

Cântăreţul a fost împins de Mirel, după ce venise să-l felicite pe luptătorul de kempo, pentru câştigarea unui punct. Înainte de asta, Whats Up se dusese să-i dea o sticlă de apă lui Adrian Blidaru după joc, dar fostul baschetbalist i-a dat peste mână.

Între cei doi a izbucnit un conflict, care a fost aplanat de Cristi Pulhac.

Mirel a spus după joc că s-a enervat pentru că Whats Up îl sufoca şi el voia să îşi tragă răsuflarea după probă.

Pe de altă parte, Simi a câştigat medalia în proba individuală a fetelor, după ce războinicul Iulian câştigase în proba individuală a băieţilor.

Medalii pot fi folosite în ziua eliminărilor, dar Cosmin Cernat nu a dezvăluit până acum care va fi rolul lor.

Aseară, a fost un spectacol emoţionant la „Exatlon”, atat in meciul disputat intre echipele Romania si S.U.A., cat si in probele individuale prin care au trecut Razboinicii si Faimosii, o noutate a celui de-al doilea sezon al reality-ului.

Citeşte şi: Ce spune Cosmin Cernat despre al doilea sezon de Exatlon

Exatlon 1 septembrie. Kanal D, lider naţional cu meciul România – SUA

Editia de aseara „Exatlon” a pozitionat Kanal D pe primul loc pe targetul National, cu 6,0 % Rating si 17,1% cota de piata, si pe locul secund pe Comercial, cu 3,6% Rating si 13,8% Share, si All Urban, cu 5,0% Rating si 14,3% cota de piata.

Minutul de aur, inregistrat la 21:17, a adunat in fata micilor ecrane 1. 519.000 de telespectatori, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania. (audiente, in attach)

Dupa doar doua zile de competitie, inca nedezmeticiti dupa toate incercarile prin care au trecut imediat dupa ce au ajuns in Republica Dominicana, cei 20 de Faimosi si Razboinici au primit „botezul” international. Acestia au dat piept cu mult mai experimentatii adversari ai echipei Exatlon S.U.A.  Experienta dobandita de acestia din urma in cele aproape doua luni

de cand au ajuns in Republica Dominicana si-a spus cuvantul, dar chiar daca scorul a fost de 10-0 in favoarea americanilor, romanii le-au dat mari emotii mai ales la finalul traseului.

Stalpii uriasi care trebuiau potriviti in corpul barnei le-au pus cele mai mari probleme Razboinicilor si Faimosilor; acesta a fost locul sensibil, unde ai nostri au pierdut timp pretios.

Tiroliana, tunelul sarpelui, aruncarile in piscina au fost trecute cu bine de acestia si, mai mult, Razboinicii si Faimosii au parut foarte indemanatici la final, in comparatie cu adversarii lor.

Totul a culminat cu momentul foarte emotionant de la final, in care cele doua echipe si-au exprimat reciproc respectul si admiratia si au facut schimb de tricouri, imbratisandu-se, dansand si cantand impreuna.

Va multumim pentru dedicare si pentru curaj. In doua-trei saptamani veti fi o cu totul alta echipa, va multumesc atat pentru modul in care v-ati descurcat aici, cat si pentru faptul ca sunteti niste oameni minunati!„, li s-a adresat gimnastul Tommy Ramos, vizibil impresionat, celor 20 de concurenti romani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top