Connect with us

Vedete

Iulia Albu o ataca pe Andreea Marin: „Pitipoanca la firul ierbii!”

Criticul de moda Iulia Albu a criticat-o dur pe Andreea Marin, dupa o serie de imagini publicate de vedeta de televiziune pe pagina personala de Facebook.

Criticul de moda Iulia Albu a criticat-o dur pe Andreea Marin, dupa o serie de imagini publicate de vedeta de televiziune pe pagina personala de Facebook.

Andreea Marin a postat mai multe poze cu ea stand „la firul ierbii”. Iulia Albu a reactionat si a desfiintat-o pe contul personal de Facebook pe „Zana Surprizelor”.

iulia albu si andreea marin

„#pitipoancelafirulierbii #adutuicavere Reclama la furaje nu se plateste la fel ca cea la patrunjel, dar nici zanele nu mai zboara in BMW-uri…”, a scris Iulia Albu pe Facebook.

Reactiile nu au intarziat sa apara. Prietenii virtuali ai criticului de moda nu au fost foarte incantati de vorbele spuse la adresa Andreei Marin.

Citeste si: Iulia Albu o face praf pe Oana Roman: „E un fel de Alba ca Zapada in varianta foarte grasa” 

Citeste si: Andreea Marin, dupa ce sotul ei a fost surprins alaturi de o tanara: „Este o relatie…”

„Eu zic ca exagerezi…care e problema aici? Sunt niste poze frumoase, nu inteleg ce e gresit. Eu zic ca era pitipoanca in momentul in care isi lua tocuri si geanta in iarba…dar aici nu vad nimic de pitipoanca”, a fost unul dintre mesajele adresate Iuliei Albu.

„Este vorba despre posing si calitatea imaginii, despre cromatica tinutei si inutilitatea ochelarilor de soare. Nu este nimic subiectiv aici”, si-a justificat Iulia Albu postarea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top