Connect with us
Liderii PSD se reunesc luni la Comitetul Executiv al partidului și cine va fi noul sef la partidului

Politic

Liderii PSD participă luni la Comitetul Executiv. Vasilescu: „Nu putem fi șantajați de colegi”

Liderii PSD se reunesc astăzi, de la ora 12.00 la o nouă ședință CExN, la Palatul Parlamentului. Se anunță excluderi în această ședință a Comitetului Executiv Național, după cum a anunțat Ministrul Muncii, dar și discuții serioase.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunţat că va avea loc „o discuţie serioasă, bărbătească, aplicată”, el urmând a cere lămuriri de la Adrian Ţuţuianu în urma declaraţiilor făcute despre membrii partidului, conform News.ro.

Codrin Ştefănescu a afirmat că el personal va cere lămuriri de la Adrian Ţuţuianu, în urma declaraţiilor pe care acesta le-a făcut despre membrii partidului şi care au ajuns în spaţiul public zilele trecute. Marea absentă de la acest Comitet Executiv este chiar Gabriela Firea, o altă persoană care a creat vâlvă la ultimul CExN.

Ministrul Muncii vorbește despre excluderi în PSD

„Nu este vorba de preşedintele PSD dacă mai colaborează bine, este vorba de ce se întâmplă în Parlamentul României. Adică nu putem să fim şantajaţi din propriul nostru partid, de colegi care, dacă sunt supăraţi că au pierdut o funcţie…

Nu îmi cereţi să vă dau acum… Eu îmi păstrez pentru mâine ceea ce vreau să spun într-o şedinţă de partid, aşa mi se pare normal şi logic să se întâmple, adică toate discuţiile astea dacă s-ar purta în interiorul partidului şi am ieşi de acolo cu o soluţie agreată de majoritate şi s-ar aplica acea soluţie agreată de majoritate, nu ar fi niciun fel de problemă”, a declarat Vasilescu.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu: „E foarte posibil să fie excluderi după CExN”

Întrebată dacă vor fi oameni care să fie daţi afară din PSD, dar care să nu fie parlamentari, pentru a nu se strica majoritatea parlamentară, Vasilescu a spus:

„Nu ştiu dacă e important dacă e parlamentar sau neparlamentar, până la urmă, sigur că orice vot în Parlament este foarte important, dar în momentul în care îţi strică majoritatea şi nu fac altceva decât să îi împingă şi pe alţii să părăsească partidul sau să voteze împotriva deciziilor care se iau în majoritate în partid, atunci nu cred că ar trebui să avem niun fel de reţinere din acest punct de vedere.

foto: hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top