Connect with us
Un poliţist din Olt l-a provocat pe Preafericitul Daniel să îşi doneze salariul: 'Ajutaţi un copil cu cancer'

Politic

Un poliţist din Olt l-a provocat pe Preafericitul Daniel să îşi doneze salariul: ‘Ajutaţi un copil cu cancer’

Un poliţist rutier din Olt l-a provocat public, pe Facebook, pe Preafericitul Daniel, patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, să îşi doneze salariul pe o lună pentru a ajuta un copil bolnav de cancer.

Postarea poliţistului din Olt a fost distribuită de aproximativ 3000 de persoane în numai 12 ore.

Poliţistul l-a provocat pe Preafericitul Daniel să îşi doneze salariul pentru a ajuta un copil bolnav de cancer, după întâlnirea pe care Patriarhul a avut-o cu Papa Francisc.

„Sunt Viorel Teacă si in anul 2018, Octombrie, am strâns 20.000 euro să-l operăm pe Cosmin , băiatul bolnav de cancer! Vreau sa -l determin pe Preafericitul Daniel să-și doneze salariul pe o luna pentru a ajuta un copil bolnav de cancer. Motivul este simplu, puterea exemplului personal a adus schimbarea in bine in multe situații.

Haideți sa-l determinăm pe acest mare preot al românilor sa faca acest gest printr-o distribuire! Mi-a venit ideea după întâlnirea Prefericitului Daniel si Papa!

Ideea mi-a venit si dupa ce am vazut această poză iar ca mesaj as vrea sa transmit pentru cei care fac. ‘Lucrurile bune in tacere’ sa se foloseasca de exemplul personal si sa faca publice si lucrurile bune, ca de rele suntem sătui! Va rog distribuiți!!! Doamne ajută!”, se arată în postarea poliţistului de pe Facebook.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top