Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Balanță

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Balanță

Pe măsură ce intrați în decembrie, ești în plin proces de reevaluare a evenimentelor recente și a angajamentelor personale și financiare importante. Gândește-te cine numără reușitele din viața ta, cu Marte în Scorpion și Venus, stăpâna ta planetară în Capricorn, totul se reduce la o comunicare clară și cinstită despre ceea ce vrei pentru tine și în relațiile tale. Aceasta începe cu onestitate față de tine însuți și despre ceea ce prețuiești.

 Situația ta se îmbunătățește odată cu Luna Plină din Gemeni, de pe 12 decembrie, permițându-ți să faci alegeri care să funcționeze pentru tine și tot ceea ce te interesează.

Pe măsură ce Marte traversează Scorpionul, angajamentele se aprofundează. Când Soarele intră în Capricorn, pe 22 decmbrie, ești gata să ai conversații sincere despre ceea ce dorești.

Pe 27 decembrie, Soarele face conjuncție cu Jupiter în timp ce Marte face un sextil cu conjuncția Saturn – Pluto – Luna Nouă, aducând evoluții neașteptate legate de o situație financiară sau de o relație care se cere temperată. Acesta este începutul tranzitului pe care îl face Jupiter în Capricorn, semn în care a intrat pe 3 ecembrie. Ai crescut cu înțelepciune și ai învățat să-ți folosești vocea pentru a fi un susținător al adevărului. Ceea ce se desfășoară sun ochii tăi este deschiderea unei lumi cu totul noi în care descoperirea ar putea fi ceea ce speri și te rogi.

La Luna Nouă din Capricorn de pe 26 decembrie, va lua în considerare Casa comunicării având în vedere călătoria pe care ai început-o. Decembrie deschide noi uși și ca să îți susțină sentimentul de securitate. Oportunitatea bate la uță. Poftește-o înăuntru!

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Balanță Relațional

Există o mulțime de lucruri noi pe care să le aștepți când Venus nu doar că ajunge în Capricorn dar se întâlnește și cu Saturn pe 11 decembrie și cu Pluto pe 13 decembrie. Dacă a trecut ceva timp de când ai fost surprins de dragoste, în următoarele două săptămâni vei analiza la rece, cum se spune, fiecare ofertă! Cu toate acestea, cu cât căutați mai mult dragoste, cu atât este mai puțin probabil să o găsești. Lasă iubirea să vină spre tine, nu invers.

Un pătrat interesant între Venus – Neptun pe 7 decembrie, te face să te confrunți cu o anumit nesiguranță personală, dar nu este mai bine să știi adevărul despre ce simți despre tine? S-ar putea să nu o vezi așa la început, dar vei fi recunoscător pentru verificarea realității, ulterior.

Cum Venus este în restrictivul, va fi dificil să eludezi responsabilitățile romantice. Dacă ai un fost care depinde în continuare de tine, acestea ar putea avea mai mare nevoie de ajutor, acum. Urmărește-ți obligațiile, dar nu te lăsa exploatat. 

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Balanță Profesional

Aceasta este o lună norocoasă pentru tine. Ia în considerare să îți asumi riscurile și să ieși din zona de confort. Dacă ți se cere să conduci o întâlnire sau să pregătești un nou coleg, nu refuza. Acest lucru te-ar putea ajuta să obții câteva avantaje mai târziu.

S-ar putea să lucrezi foarte mult la începutul lunii decembrie cu Marte în Scorpion țintind spe cuplul Saturn – Pluto din Capricorn. Dacă ți-a luat ceva timp pentru a te concentra pe o afacere secundară, poți să iei un avans real, atât timp cât rămâi cu picioarele pe pământ. Nu te lăsa atras de alte probleme și nici nu pierde timpul, setează-ți timpul pentru distracție, cât și pentru muncă.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, poate exista o oportunitate la un interviu în această lună, în special cu Venus în Capricorn. Pe 22 decembrie Soarele intră și el în Capricorn. Dacă vă plac condițiile postului, încearcă să negociei data când începi munca afectivă, mai ales că pe 26 decembrie este Luna Nouă iar pe 27, Coarele va face conjuncție cu Jupiter, în Casa a 4-a a familiei, semn că suportul moral de acolo vine. 

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Balanță Financiar

 Vei avea multe de-a făcut în decembrie și cea mai mare parte a timpului te vei ocupa de bani; achiziționând cât mai repede posibil și cheltuind cât mai puțin poți scăpa de cheltuieli fără a compromite instituția în care lucrezi sau pe tine. Dacă ești în căutarea unui nou mod de publicitate despre afacerea sau industria ta, nu te feri de site-urile de rețele sociale populare; sunt publicitate gratuită pentru tine. 

Evită să cheltui rapid sau alte scheme de câștig de bani. Știi că aceste metode nu funcționează niciodată așa cum se presupune și nu cred că îți dorești un un fals sentiment de securitate care mai apoi să te facă să plângi. Nu te întoarce, nu dorești să renunți la propriile hotărâri, ci mergi mai departe cu precauție. 

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Balanță Sănătate

 În această lună, pe măsură ce Saturn și Pluto din Capricorn sunt în sextil cu Neptun aflat în Casa a 6-a a sănătății, stării de bine și a nutriției, printre altele, vei putea descoperi modalități practice de a-ți menține sănătatea integră, pentru că totul începe de acasă din mediul tău intern.

Poate că a găti mai mult acasă și alegerea ingredientelor de calitate poate fi începutul unei revoluții în sănătate. Ceea ce duci în corpul tău poate avea un efect profund asupra nivelului de energie mentală și fizică, iar prezența lui Saturn te poate inspira să iei această parte a lucrurilor foarte în serios.

Citește horoscopul lunii decembrie 2019 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top