Connect with us
Horoscop Minerva 30 martie - 5 aprilie 2020 Berbec - Luna neagră aduce lumină

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Berbec

Intri în decembrie cu Soarele în Săgetător, în Casa a 9-a, a studiilor superioare, a drumurilor lungi și a doctrinelor filosofice. Descoperi informații ncunoscute, ai revelații și reevaluezi, în context, relațiile financiare, personale și intime care sunt mai importante.

Stăpânul tău Marte este în Scorpion, iar Venus se află în Capricorn, subliniind conexiunile internaționale, relațiile pe distanțe lungi sau nevoia de echilibru între libertatea de acțiune și securitate în cadrul acestor relații. Acest proces se accelerează odată cu Luna Plină în Gemeni, pe 12 decembrie, aducând opțiuni uriașe și oportunități încântătoare, cel puțin una care merită explorată. Atâta timp cât nu îți compromiți valorile, nu vei greși prea mult. Răsplata va fi un salt în credință.

Marte este în Scorpion alături de Mercur așteaptă-te să înceapă o perioadă densă, transformatoare și eliberatoare până la sfârșitul lunii decembrie.

Acestea sunt, ultimele zile ale călătoriei lui Jupiter în domiciliu, în Săgetător unde ți-a extins lumea și orizonturile și te-a purtat într-o călătorie interioară pentru a descoperi adevăruri ascunse iar pe 3 decembrie se va muta pentru aproximativ un an, în Capricorn. 

Pe 11 decembrie, Venus va trece peste Saturn și Pluto în timp ce Jupiter va face un trigon cu Marte, aducând evoluții interioare și descoperiri neașteptate. Păstrează perspectiva și vei vedea darul pe care ți-l aduce o situație.

Ai parcurs un drum lung în ultimul an. Nu scăpa din vedere ansablul. Este o mare golire înainte de înviere și reînnoire cu luna nouă Capricorn de pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun. Clarifică-ți obiectivele și rămâi tu în timp ce întruchipezi înțelepciunea experiențelor cumulate din ultimul an. 

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Berbec Relațional

Venus este în căutarea stabilității în Capricorn, începând cu 1 decembrie și este gata să te învețe câteva lucruri despre relație. Uneori, cea mai importantă parte a lecțiilor legate de dragoste este să fie receptiv la ea, în primul rând.

Ai un farmec aparte, magnetic aș spune, în timpul conjuncției lui Venus cu Pluto din 11 decembrie și poți fi destul de convingător atunci când dorești să fii. Cu toate acestea, nu depăși limita manipulării, deoarece acest tip de comportament nu îți va servi bine. Romantismul și intimidarea nu merg mână în mână!

Marte stăpânul tău planetar este în celălalt domiciliu, în Scorpion și s-ar putea să simți dorința de a domina și / sau de a controla lucruri precum conversația sau acțiunile altcuiva. Un sentiment puternic de încredere în sine este atractiv, dar când devine excesiv de agresiv nu mai este.

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Berbec Profesional

Venus este în Capricorn pentru a-ți oferi ce vrei. Mercur a revenit și el în mers direct. Dacă ai o afacere și au existat întârzieri din cauza unor aspecte legate de finanțarea sau depunerea documentelor, acum ele se vor lămuri. Posibil să te determine să oprești activitatea firmei pentru a pune lucrurile în ordine înainte de a merge mai departe. Dacă ești angajat, un șef ar putea opri un proiect, în așteptarea unor informații sau resurse suplimentare de la un alt departament.

Dacă ești în ultima etapă de calificare pentru un nou loc de muncă, negocierile pot fi deosebit de fructuoase și energice. Chiar dacă cel care trebuie să îți semneze angajarea este plecat în concediu, acest lucru va funcționa în favoarea ta, deoarece este mai bine să ocupi noua poziție cu un Mercur în mers direct. 

Luna în Leu, de la începutul săptămânii, transferă din energia pozitivă a acestuia atunci când vine vorba despre finanțe. Ai putea fi plăcut surprins de salariul pe care îl vei primi. 

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Berbec Financiar

A sosit încă odată momentul să îți demonstrezi abilitatea în gestionarea problemelor financiare. Moștenirile sau sumele pe care le dirigui te vor implica mai mult decât crezi. Este momentul pentru a da un mic împrumut unui prieten sau pentru a cere un împrumut dacă ai nevoie de mai mulți bani.

Deși știi să îți bugetezi banii și să îi faci să funcționeze pentru tine, sănătatea este cu totul altceva. Nu ai niciun control asupra vieții și în acest moment unele probleme de sănătate ar putea să te îngrijoreze. Trebuie să mergi neapărat la medic, nu mai aștepta, ai asigurare de sănătate, apelează la ea fără probleme. Fă-ți o programare imediat la medicul de familie.  Anumite chestiuni de sănătate pot fi diagnosticate și vindecate fără probleme, așa că nu mai aștepta! În această fază ar putea apărea o moștenire care să îți provoace emoții amestecate, de întristare dar și de ușurare. 

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Berbec Sănătate

Luna decembrie este un moment bun pentru a face bilanțul și a analiza tiparele emoționale care pot contribui la problemele de sănătate. Nu-ți îngropa capul în nisip, ca struțul. Fii pregătit să te confrunți cu realitatea și să depășești situația în cauză.

Problemele emoționale pot provoca o varietate de manifestări în corpul fizic. Să lucrezi la ele folosind metode precum exploatarea prin tatonare energetică îți poate oferi un nou mod de a-ți vedea viața. Și cu Chiron, în semnul tău, cinci ani de acum înainte, poți beneficia de fortificarea acelor zone care necesită o anumită atenție și iubire.

Mercur în Scorpion și în în Casa a 8-a, a lumii tale interioare, poți observa o creștere a nivelului de energie.

Citește horoscopul lunii decembrie 2019 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top