Connect with us
Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Vărsător

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Vărsător

Intri într-un nou ciclu profesional în decembrie. Cu Mercur în Casa a 10-a, a carierei și obiectivelor personale, te afli într-o fază de reevaluare a ambițiilor, a situației profesionale și a evoluțiilor recente dar și potențialul de a învăța ceva mai mult din aceste situații. Pot exista chiar și o a doua șansă la ceva ce crezi că a fost o oportunitate ratată. Viața și cercul tău social se extind, aducând conexiuni interesante și captivante. Totuși, ia-o mai încet, în timp ce explorezi toate aceste opțiunile.

Cu Luna plină în Gemeni din 12 decembrie, te afli în plin proces de reinventare interioară și ți se cere să amorsezi toate nesiguranțele care îți împiedică progresul în timp ce înaintezi cu curaj spre obiectivele tale. De ce ai nevoie ca să te simți în siguranță, emoțional și financiar, și să fii încrezător? Rămâi cu picioarele pe pământ și modest și poți reanima o situație profesională, în timp ce, aprofundezi sentimentul de securitate.

Acesta este începutul sfârșitului călătoriei lui Jupiter de-a lungul unui an în Săgetător, pe 3 decembrie el va intra în Capricorn, nu înainte de a face o conjuncție cu Soarele, semn că ți-ai  extins cercul social și mediul social în care trăiești. Deoarece Jupiter face pătrat cu Chiron iar Soarele cu Neptun, lumea ta se extinde, aducând schimbări fundamentale. Visele devin realitate și iluziile se destramă.

Când intri în ciclul Lunii noi din Capricorn, pe data 26 decembrie, fii recunoscător pentru tot ce s-a întâmplat și te-a lăsat să te îndrepți spre un nou vis, un nou țel. 

Relațional. Plimbările nu mai sunt atât de distractive când Venus se va alătura lui Sturn și Pluto în Capricorn. Dragostea nu are limite și ești deschis la aproape orice. Încerci pentru prima oară să te stabilești la cineva de care să te legi pe viață. Dacă nu înflorește ceva sentimental din ea, cel puțin îți vei fi făcut un prieten minunat!

Câștigi încredere când are loc sextilul Marte-Venus pe 6 decembrie, așa că de ce să nu te întâlnești cu persoana de care ești atras de ceva vreme? Nu-ți place să fii timid, așa că, dacă te irită ceva sau simți că te înmoi în prezența cuiva, vei știi că există ceva acolo!

Putem vorbi și despre dezamăgire dacă afli că unei persoane, coleg sau șef, nu te place la fel de mult cum îți place ție, mai ales dacă ți-ai exprimat dorința de a schimba anumite aspecte ale muncii ca să fii alături de ei. Unii oameni nu se potrivesc. Dacă chimie nu este, nu este, asta e.

Profesional. Ai multă energie în ce privește perspectivele de carieră. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, ai putea primi mai multe oferte. Poți negocia pentru un salariu mai bun sau alte avantaje. Încearcă să setezi data pentru începutul muncii la începtul anului. 

Dacă vrei să rămâi la locul de muncă actual, poți rămâne, deși s-ar putea schimba poziția sau descrierea postului. S-ar putea să vi se dea alte îndatoriri sau o nouă denumire. Echipa poate fi mărită sau mutată în organigrama companiei pentru a fi într-o divizie diferită.

Pe 18 decembrie, se formează un careu în T, cu focar Mercur între Luna în tranzit și Neptun. și este posibil să fii nevoit să rămâi la birou exact atunci când te pregătești să pleci acasă sau de vacanță ori de weekendul. Cel mai bun lucru este să îți intri rapid în ritm și să termini treaba eficient. Renunțarea nu va fi mai ușoară. Pe de altă parte, eforturile tale vor fi apreciate atât de echipă cât și de șeful tău.

Financiar. Ai o viziune practică acum; știi ce fel de rezultate sunt realiste și te aștepți să vezi și rezultate concrete pentru eforturile tale. Oamenii din jur știu că faci lucrurile care ți se cer pentru că le faci repede și eficient, și este probabil să ai mai mult contact cu persoanele de sub autoritatea ta. Nu este nimic de care să îți faci griji, deoarece, probabil, vei fi lăudat sau recunoscut pentru performanța excelentă. Indiferent dacă o cauți sau nu, o responsabilitate suplimentară poate veni odată cu această recunoaștere. Acesta este modul în care funcționează instituția, deși unii oameni ar prefera să nu mai facă față nevoilor de până acum. Nu este o atitudine egoistă, dar dacă vrei să ajungi mai departe decât ești acum, trebuie să fii dispus să oferi mai mult decât ai dat până acum.

Sănătate. În timp ce Casa sănătății nu este prea afectată, totuși prezența Nodului Nord acolo te încurajează să iei sănătatea cât se poate de în serios, deoarece având sănătate, ai și capacitatea de a fi și de a avea orice dorești. Sănătatea este averea ta, iar întreținerea ei poate aduce recompense bogate pe termen lung.

Luna plină din Gemeni, de pe 12 decembrie, este o ocazie de a-ți alinia cu simțurile și de a te bucura de masaj, tratamente spa sau orice altceva care te conectează cu propriul corp într-un mod tămăduitor pe măsură și deosebit de puternic.

Fii atent în jurul zilei de 4 decembrie și 23 decembrie totuși, deoarece energii amalgamate te predispun la accidente și ar putea duce la accidente minore dar neplăcute.

Citește horoscopul lunii decembrie 2019 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top