Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Fecioară

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Fecioară

Cu Soarele în Săgetător, decembrie aduce un nou ciclu de comunicare, și cum stăpânul tău planetar Mercur, a fost retrograd până nu demult, analizează discuțiile de luna trecută și află informațiile pe care nu le-ai sesizat atunci și, implicit, reevaluează-ți alegerile, deciziile și convingerile recente.

Marte este în Scorpion și Venus este în Capricorn și se reduc la valorile tale, ceea ce înseamnă securitate emoțională pentru tine. Eliberează conștient resentimentele și percepțiile greșite și păstrează deschise canalele de comunicare. Doar așa poți învăța un adevăr mai profund și poți lua decizii în cunoștință de cauză, acele decizii care duc la transformare.

Luna plină a Gemeni din 12 decembrie îți dezvăluie drumul care urmează. Fii sincer și poți renegocia acordurile, astfel încât să îți ofere o mai mare securitate și libertate de mișcare. Adevărul despre ceva care este pe cale să se scufunde te va pregăti, în cele din urmă și vei fi gata să mergi mai departe, cu o înțelegere mai profundă a evenimentelor recente.

Soarele intră în Capricorn pe 22 decembrie și aduce câteva lucruri importante pentru tine. Decembrie este, de asemenea, sfârșitul tranzitului de Jupiter prin Săgetător, domiciliul său, care a adus o extindere a ideii de familie și de acasă, odată cu sentimentele de securitate și relație cu familia.

Pe 11 decembrie, Venus face conjunctie cu Saturn iar pe 13 decmbrie cu Pluto și Nodul Sud, aducând câteva realizări profunde. Ceva ce ai căutat este mai aproape de tine decât crezi și poate a fost sub nasul tău de câteva luni bune, așteptând să-l recunoști.

Pe 26 decembrie, Luna Nouă în Săgetător, deschide un capitol cu ​​totul nou în care te simți în siguranță și ai sentimentul de apartenență în această lume, permițându-ți o șansă pentru inima ta.

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Fecioară Relational

Sextilul Venus – Marte din 7 decembrie, seamănă cu beculețul roșu care se aprinde. Nu uita, doar pentru că dorești ca lucrurile să fie într-un anumit fel, nu se face așa. Agresivitatea poate fi o calitate atractivă în unele părți ale vieții tale, dar probabil nu atunci când vine vorba despre o întâlnire.

Te simți mult mai confortabil comunicând de când Mercur a revenit în mers direct, deci este un moment mult mai bun pentru a pune capăt unei relații care nu mai merge. Ai într-adevăr, o energie persuasivă, dar nu este copleșitoare.

Luna Nouă din Capricorn de pe 26 decembrie poate aduce speranța, mai ales în ceea ce privește relațiile cu totul noi. Dacă există cineva pe radarul tău cu care nu ai vorbit până acum, te rog deschide un dialog, cât mai urgent. S-ar putea să afli că aveți multe în comun sau că opozițiile se atrag. Vestea bună este că ești deschis la tot felul de posibilități.

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Fecioară Profesional

Luna plină în Gemeni, pe 12 decembrie, însoțește Soarele, aducându-ți șansa de a folosi cunoștințele și experiența într-o situație profesională. Timpul petrecut studiind se vede acum.

Un hobby creativ de care te bucuri s-ar putea transforma într-un loc de muncă unde să faci bani. Ia în considerare pasiunea pentru artă și unele lucrări se pot vinde pe una din numeroasele platforme de vânzare de produse de artă sau pe site-ul propriu. Dacă lucrezi într-un loc cu contract de muncă și cauți să semnezi un contract pentru o nouă afacere, întârzierile de până acuma dispar. Negocierile pot avea loc destul de repede, în ciuda sărbătorilor care se apropie. 

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Fecioară Financiar

Modificările asociate veniturilor sunt posibile în această lună, deoarece Marte este și el în Scorpion. Fii atent la schimbările care apar acum. Acestea pot include o a doua sursă de venit sau o creștere la locul de muncă care apare în sfârșit pe ștatul de plată. Acesta este un moment bun pentru a privi investițiile sau datoriile cu seriozitate și pentru a canaliza orice ban în plus, către obiectivele viitoare.

Este crucial să nu ignori corespondența sau alte mesaje. Dacă vrei să îți atingi obiectivele pe care le-ai stabilit, nu îți poți permite să fii nepăsător. Asta înseamnă că, dacă ajungi să contactezii prieteni prin intermediul unui site de socializare, asigură-t că nu postezi nimic care te va face să te simți stânjenit și să roșești. Știi că oamenii din jurul tău pot vedea ceea ce spui și nu ești atât de anonim pe cât ai fi crezut. Îndatoririle sau documentele nu ar trebui să dureze mult timp în această fază, așa că așteptă-te să fie bine și să  te țină ocupat. Te va costa destul energie pentru a înțelege, apoi te vei adapta, mediului imediat.

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Fecioară Sănătate

Deși zona de sănătate și bunăstare nu este concentrată în această lună, Neptun planeta răspunzătoare de toate acestea și de Casa a 6-a, își continuă călătoria prin domiciliu nestingherit. Prin urmare, dacă mergi în excursii în străinătate, asigură-te că ți-ai făcut asigurarea de sănătate și ai luat și o trusă de prim ajutor cu tine.

Este posibil să îți dorești să afli mai multe despre diferite metode de vindecare, iar acest lucru te-ar putea inspira pentru a deveni vindecător. Concentrarea pe sectorul de studiu și învățare te-ar putea determina să urmezi un curs de nutriție sau unul de vindecare energetică sau orice altă modalitate care te inspiră.

Citește horoscopul lunii decembrie 2019 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top