Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Leu

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Leu

Când intri în decembrie, ești încă sub influența Lunii Noi din Săgetător, ceea ce îți sporește sentimentul de apartenență, la fel de emoțional ca și sentimentul de aparteneță la familie. Mercur își continuă mersul prin Săgetător și cere o confruntare conștientă cu trecutul, nesiguranțele, traumele din copilărie și / sau experiențele dureroase care ți-au conturat așteptările. 

Cu Marte în Scorpion, Venus în Capricorn și Soarele care se apropie de Jupiter, ești într-o fază extrem de creativă și conștientizezi care sunt adevăratele dorințe. Crede în tine și în viziunea ta creatoare și îndrăznești să ai dialoguri sincere cu toată lumea.

Pe măsură ce Luna plină a Tauare loc în Gemeni 12 decembrie, o situație profesională iese la iveală. Analizează de ce ai nevoie pentru a te simți apreciat, respectat și recunoscut sau de ce ai nevoie pentru a te simți confortabil și încrezător.  Nu este vorba doar despre succes, este vorba și despre felul tău de a fi, de ceea ce transmiți celorlalți.

Marte este în Scorpion și cu Mercur în Săgetător, generând un aparent efect domino. Soarele intră în Capricorn pe 22 decembrie ți în zilele următoare aduce o descoperire semnificativă care îți permite să revendici un sentiment de autonomie și securitate. Aceasta este punctul culminant al tranzitului pe care l-a avut Jupiter de-a lungul unui an în Săgetător și care te-a reconectat la copilul interior și la potențialul creativ pe care îl ai, în timp ce îți explorai inima și dorințele, ca pe 3 decembrie să intre în Capricorn.

Intri într-un nou ciclu odată cu Luna Nouă din Capricorn pe 26 decembrie, îndemnându-te să îți asumi un risc. Analizează lecțiile de viață din ultimul an și urmează-ți inima. Nu te va înșela.

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Leu Relațional

Există romantisme în aer atunci când iubesc Venus se împerechează cu Săgetătorul captivant pe 1 noiembrie, așa că ar trebui să ai multe de așteptat. Nu puteți planifica acele mici momente spontane emoționante care se întâmplă atunci când dragostea este pe punctul de a înflori, dar a fi receptivi la ele ajută la mișcarea lucrurilor în direcția corectă.

Soarele intră, de asemenea, în Săgetătorul captivant pe cea de-a douăzeci și secundă, reînnoindu-ți entuziasmul pentru o zdrobire fostă sau veche. Ce era vorba despre ei care te-au atras? Este scânteia încă acolo? Trebuie să existe un motiv pentru care simți aceeași atracție romantică acum. Explorați acele sentimente, dar cu o perspectivă nouă.

Simți o atracție de vis când Neptun merge direct în Pesti idealisti pe 27 noiembrie, mai ales dacă ai sperat tot ce este mai bun, dar temându-l pe cel mai rău. Este frumos să arăți pe partea strălucitoare, dar uneori nu poți ignora realitatea complet. 

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Leu Profesional

Energia norocoasă a lui Venus din Sagetatorul în soarele natal începe la 1 noiembrie. Ești plin de idei creative. Este posibil să doriți să depuneți documente pentru un brevet sau drepturi de autor. Formularele și documentele guvernamentale ar putea fi provocatoare acum, când Mercur este retrograd. 

Luna plină pe a doisprezecea ar putea crea un amestec în pozițiile de conducere. Se poate părea că piesele de șah se mișcă pe o placă, deoarece dintr-o dată există deschideri, posibil chiar și una în care să vă mutați. Dar Mercur este încă retrograd până în 20 noiembrie, așa că țineți-vă mâna pe piesa de șah, mai degrabă decât să vă angajați la schimbarea de atunci.

Luna nouă pentru Săgetător pe data de douăzeci și șase poate aduce o petrecere pentru cineva la serviciu sau o bună legătură socială. Încercați să participați, chiar dacă programul dvs. este destul de complet. Această conexiune poate fi plătită în viitor atât personal, cât și profesional.

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Leu Financiar

Vrei un mediu de muncă stimulant care să te satisfacă în fiecare domeniu; satisfacția fizică și tehnică sunt părți importante ale locului de muncă pentru tine. Veți face planuri pentru a atinge acel statut și pentru a fi cu adevărat fericit cu munca pe care o faceți. Dispozitivele sau dispozitivele pentru economisirea forței de muncă vă pot spori eficiența acasă sau la birou. Pentru a vă facilita munca, luați în considerare să accesați Facebook pentru a găsi oameni calificați la care nu ați crezut niciodată. În același timp, o dorință puternică de a lua legătura cu rădăcinile și originile tale ar putea să te copleșească. Să te găsești poate fi o sarcină destul de descurajantă, așa că nu îți fie frică de confuzia posibilă pe care o vei simți.

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Leu Sănătate

După ce ai răbdat Saturn în semnul tău de ceva timp acum, probabil că ți-ai dat seama că responsabilitatea pentru sănătatea ta revine asupra ta. Este posibil să învățați să vă puneți la îndoială dieta și lucrurile pe care le-ați mâncat întotdeauna și să luați în considerare modul în care efectuarea unor modificări ar putea să vă revoluționeze nivelul de energie și sănătatea generală.

Cu toate acestea, ar putea exista totuși tendința de a fi greu cu tine. Pe măsură ce soarele se mișcă în Săgetător și în zona ta de recreere pe 22 noiembrie, este posibil să constați că un sport competitiv poate aduce o componentă socială în mix. Acest lucru poate face exercitarea mult mai plăcută și, prin urmare, este mai probabil să participați.

Citește horoscopul lunii decembrie 2019 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top