Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Scorpion

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Scorpion

În decembrie, ești într-un ciclu personal de evoluție, îți scoți masca și te dezvălui așa cum ești. Cu Mercur în Săgetător te afli într-un proces de redefinire a identității tale. Și cu Marte în Scorpion, este probabil un proces care se desfășoară în profunzime, marcând o fază introspectivă, chiar dacă la suprafață pare că totul se desfășoară ca de obicei. Pe măsură ce recunoști dorințele secrete, temerile subconștiente și modelele de relații, poți face alegeri conștiente.

Această situație sporește pe măsură ce luna plină din Gemeni are loc pe 12 decembrie, aducând la lumină relații interesante, face to face. Recunoaște-ți sentimentele și dorințele, în special cele ascunse, cel puțin față de tine. Cu Marte în Scorpion ești deplinătatea putertii tale și ești gata să faci mișcări definitive.

Soarele intră în Capricorn pe 22 decembrie, iar cinci zile mai târziu Soarele se întâlnește cu Jupiter într-o conjuncție strânsă în timp ce Mercur este pe pragul dintre Săgetător și Capricorn ceea ce aduce evoluții imprevizibile și descoperiri majore în angajamentele personale și financiare. Rămâi detașat și poți atrage ceea ce dorești.

Pe 3 decmbrie Jupiter a intrat în Capricorn. În ultimul an, tranzitul lui prin Săgetător a dus la creșterea valorii de sine, a stimei de sine, a bunăstării emoționale și financiare și conștientizarea lucrurilor pe care le prețuiești cu adevărat în relațiile și în viață. 

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Scorpion Relațional

De obicei, poți ține lucrurile la un loc, dar așteaptă-te să fii agitat în timpul sextilului dintre Marte și conjuncția Saturn – Pluto, pe 12 decembrie. Calitatea este pe lista priorităților tale iar păstrarea acesteia este o rezoluție importantă. 

Pe 7 decembrie se formează pătratul Soare – Neptun așa că nu va putea ajuta să te simți mai  bine. Te mai gândești încă la relația care crezi că s-a terminat? Nu există niciun motiv să trăiești cu regrete. Fie încerci să faci ceva pentru a remedia situația, fie îi pui punct pentru totdeauna.

Neptun a revenit în mers direct, în Pești, semnul pe care îl conduce, la sfârșitul lunii trecute, îmbunătățindu-ți încrederea în tine și sporindu-ți intuiția. Există puține lucruri care îți plac mai bine decât să știi lucrurile pe care nu le fac ceilalți, iar acest tranzit îți oferă această perspectivă specială. Bucură-te de ea!

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Scorpion Profesional

Luna plină în Gemeni, pe 12 decembrie, se opune Soarelui în tranzit, oferindu-ți ocazia de a te întâlni cu mai multe persoane influente, oameni care îți pot da sprijin în carieră. Aceste conexiuni sunt semințe bune de plantat, deși poate dura câteva săptămâni sau chiar luni pentru a crește în ceva cu adevărat util. Dar merită să plantezi, așa că adresează-te câtorva persoane și stabilește o serie de întâlniri la cafea.

Marte în Scorpion îți aduce oportunități din mai multe direcții. Poți obține mai mult ajutor în proiectele pe care le ai și îndrumări pozitive din partea șefilor. Munca ta este văzută și recunoscută. Un raport sau o prezentare pe care o faci este lăudată, în special dacă evenimentul are loc în a doua parte a lunii, poate chiar înainte de sărbători.

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Scorpion Financiar

 O nouă sursă de venit poate fi descoperită odată cu luna nouă din Capricorn spre sfârșitul lunii, dar probabil că doar resursele mici se înregistrează acum. Fă niște analize pentru a cântări venitul potențial cu cantitatea de efort pe care trebuie să o depui. Uită-te la rezultate pentru a vedea dacă merită urmărit în continuare.

Identificați funcțiile specifice ale postului în care ai putea îmbunătăți performanța, apoi ia măsurile necesare pentru a deveni mai bun. Prin îmbunătățirea propriei performanțe, vei avea un efect indirect asupra performanței acelor persoane cu care împărtășești relația de muncă. Colegii îți pot îmbunătăți prin intermediul tău, maniera de lucru, deoarece orice organizație sau colectiv este la fel de puternică ca și cel mai slab membru al său. Nu interpreta acest lucru ca un apel pentru a contesta sistemul actual! Fă doar ceea ce trebuie pentru a remedia orice diferențe în relațiile de afaceri. Ai grijă să nu te stresezi și nu neglija să îți faci timp atunci când ai nevoie. Impozitul pe prietenie sau pe parteneriate nu are nimic mai mult decât ca unul din membri să fie prea obosit ca să se întâlnească.

Este un moment bun pentru a te evalua și trebuie să fii sincer în acest sens; chiar dacă nu ți-ar place să recunoști ceva în fața altora, trebuie să te confrunți cu faptele atunci când ai de-a face cu tine. Aceasta este singura cale sigură de satisfacție și succes.

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Scorpion Sănătate

 Sănătatea este în mâinile tale. Poate fi important să înveți cum să îți canalizezi energiile emoționale puternice, astfel încât să nu sfârșești prin a sabota încercările de a te menține în formă. Dacă ai această problemă, ea ar putea fi cauzată de emoții reprimate care îți canalizează eforturile pentru a te menține în formă.

Dacă ai nevoie de inspirație pentru a rămâne pe cale, ia în considerare schimbarea modului de a face exerciții sau de a experimenta o dietă oarecare. Nu trebuie să te respecți același mod de a face lucrurile în fiecare zi, pentru că probabil ai nevoie de varietate în acest sens.

Pe măsură ce puterea lui Marte se resimte în semnul tău și tu te vei simți mult mai vital. Folosește acest lucru pentru a revigora rutina provocată de aceleași și aceleași exerciții fizice.

Citește horoscopul lunii decembrie 2019 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top