Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Taur

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Taur

Viața evoluează profund, la fel ca și tine și relațiile tale. Îți înveți dorințele și nevoile pentru o mai mare intimitate, securitate, asistență și muncă în echipă și faci descoperiri valoroase. Menține deschise canalele de comunicare și poți ajunge la o înțelegere mai profundă.

Luna plină în Gemeni, pe 12 decembrie, te aduce în centrul atenției, și vei petrece tot mai mult timp în mijlocul oamenilor. Există oportunități lucrative, relațiile se vindecă și se schimbă și ai sprijin emoțional și financiar.

Marte este în Scorpion astfel că relațiile cu colegii se tensionează deoarece ajung la tine informații importante care transformă lucrurile, însă evită să iei decizii care să îți schimbe viața.

Vei afla despre o descoperire majoră într-o situație financiară și / sau relație personală ajunge atunci când Venus și Jupiter sunt în Capricorn și se opune Nodului Nord, pe 13 decembrie. Aceasta este finishul tranzitului lui Jupiter de-a lungul unui an în domiciliu, care a fost un proces de recuperare a puterii – personal, sexual, financiar și intim. Ai încredere că ai mai mult de câștigat decât de pierdut. Aceasta este ca o regenerare, o acordare în cele mai mici detalii.

Luna nouă în Capricorn îți demonstrează că viața continuă să evolueze, dar acum ai și perspectiv a ceea ce va urma. Pune în practică, lecțiile pe care le-ați învățat în ultimul an în timp ce îți urmai calea. 

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Taur Relational

Plutește în aer entuziasmul și așteptarea, deși Venus s-a mutat în Capricorn și acțiunile ei sunt mai ponderante, în sensul că nu intensitatea primează ci seriozitatea. Nu știi la ce să te aștepți în săptămânile următoare și este un lucru bun. A primi ceva neașteptat este exact ceea ce viața ta sentimentală are nevoie acum.

Luna în Leu este într-un semn care elementar, deși este fix, nu rezonează cu al tău, așa că nu ar trebui să te aștepți la situații romantice care să te implice și să te îndepărteze prea mult de ceea ce ai de făcut. Te descurci, chiar dacă totul are o notă dramatică și nu este posibil să repeți prea curând, greșeli din trecut. Aceste sentimente rănite persistă, amintindu-ți să nu te apropii prea mult de foc, încă.

Soarele este în Săgetător până pe 22 decembrie, deschizând noi uși și oferindu-ți lucruri noi, pe care le aștepți cu nerăbdare. Dacă o relație anterioară nu a funcționat, s-ar putea să-ți iasă dintr-o nouă încercare. 

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Taur Profesional

Luna plină de pe 12 decembrie, are loc în Gemeni și este ca și cum te-ai afla în lumina reflectoarelor. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau pentru a reînnoi o poziție contractuală, ai diverse ocazii. 

În timp ce începi să lucrezi de pe o nouă poziție, Mercur și Marte, pot aduce unele reușite neașteptate, cum ar fi reînnoirea unui contract. Nu este nimic rău în asta, mai ales că pe 3 decembrie se încheie și ciclul retrogradării mercuriene, ca pe 10 decembrie, să intre în Săgetător. Interesant este că perioadele cu Mercur retrograd de anul viitor, pot aduce reînnoirea suplimentară a acestui contract.

Există resurse suplimentare pentru această lună, mai ales dacă ai o afacere. Poți obține ajutor din marketing, din servicii bancare sau cărți de credit.

Ultima săptămână a lunii începe cu Marte tot în Scorpion, în trigon cu Chiron și cu Lilith, deci fă ce îți spune intuiția numai așa vei vindeca rana nemulțumirilor legate de lucruri pe care aparent, nu le înțelegi. 

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Taur Financiar

Familiei ar trebui să îi acorzi cel puțin același timp pe care îl acorzi colegilor, superiorilor sau subalternilor, dacă nu chiar mai mult. Ei sunt cei care contează cu adevărat în viața ta până la urmă. Totuși, pentru a face tot posibilul pentru ei, trebuie să ai și cu ce să îi susți.

Dacă ai abilități pentru oameni buni, folosește-le pentru a construi relații. Nevoia ta de a comunica cu ceilalți este mai mare acum decât de cele mai multe ori și pentru a comunica eficient, trebuie să înveți cum să te descurci cu ceilalți. Poate exista o amenințare reală, care să intervină între tine și poziția ta la locul de muncă și în afaceri. Trebuie să fii vigilent, ca întotdeauna, în tot acest timp pentru a depăși situațiile care te poate răni chiar și acum. În ciuda a ceea ce pare a fi tristețe și nemulțumire, există acei oameni pe care iubești și care pot ușura aceste neliniști și stări.

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Taur Sănătate

Pluto și Saturn în pătrat cu Junona, sugerează că poți mai atent în ceea ce privește problemele de sănătate și starea de bine interioară. Prezența lui Junona aici, te poate încuraja să depui efortul necesar pentru a-ți atinge obiectivele și scopurile propuse.

În același timp, întrucât Junona se află și în semnul Balanței, te poate încuraja să savurezi o anumită îngrijire de sine. Activitățile sociale pot fi la fel de tămăduitoare și de revigorante ca și alte practici de sănătate, asa ca mergand la spa sau practicând exercițiile cardio îți poți face viața mai bun. Canalizează surplusul de energie într-un exercițiu de forță, în ultima săptămână din lună totuși, pentru a evita tensiunea nervoasă.

Citește horoscopul lunii decembrie 2019 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top