Horoscop Minerva pentru final de săptămână și horoscop de weekend

11.04.2019
Horoscop Minerva pentru final de săptămână și horoscop de weekend

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – Berbec

Partea creativă iese acum în evidență. Ești gata dă te cufunzi în imaginație – arta, poezia sau teatrul. Poate preferi să fii singur, pentru a putea să te concentrezi pe activitățile creative.

Ești dornic să scapi de zgomotul citatind sau de cel din companie și să lucrezi astfel încât spă poți privi înlăuntrul tău și pentru a-ți asculta ideile care îți vin. O perspectivă pozitivă aproape întotdeauna conduce la rezultate pozitive. Evită să muști mai mult decât poți mesteca. Fii optimist și vei vedea binele din jurul tău. Horoscop Berbec Minerva integral.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – Taur

Atmosfera te provoacă acum. Este posibil să ți se solicite unele analize medicale din cauza propriilor preocupărilor pentru sănătatea proprie sau a iubitului/itei.

Unele aspecte juridice necesită o decizie finală. Totodată este posibilă o investiție sau o achiziție de valoare. Poate că te simți limitat într-un fel, prin bariere fizice sau emoționale.

Încearcă să dizolvi limitările care te stresează. Planifică o discuție serioasă cu soțul/soția sau un partener. Fă tot ce poți pentru a evita să fii victima unei fraude sau a înșelăciunii. Cercetează temeinic și solicită opiniile celor care au experiență de viață. Horoscop Minerva Taur integral.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – Gemeni

Acum te simți bogat apreciat la locul de muncă, deoarece munca ta este răsplătită cu o creștere sau o creștere a rangului. Evitați să vă atrageți în concurență inutilă și, în schimb, să acordați atenție rutinei dvs. zilnice, ținând cont de toate cele care depind de voi și să vă uitați la exemplul dvs.

Carisma ta te face să ai centrul atenției acum. Mulțumitorii voștri bine pregătiți sunt acum pregătiți să vă înveselească într-un nou avânt. Doar asigurați-vă că verificați relația dvs. strânsă. Nu lăsați pe cineva să se simtă singură și atenția să fie înfometată. Horoscop MInerva Gemeni integral.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – Rac

Sfârșitul unei relații poate fi inevitabil. Încercă să rezolvi lucrurile cu cât mai multă diplomație. Privește acest lucru ca o șansă de a explora noi oportunități.

Ești plin de perspective și creativitate acum și asta se vede din munca ta. Unii admiră talentul de lucra cu oamenii și o promovare sau un bonus pot fi rezultatul acestei evaluări. Horoscop Minerva Rac integral.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – Leu

Problemele personale necesită acum și timp și atenție. Poate este necesar să cheltuiți niște bani pentru reparații sau pentru o achiziție nouă, probabil un apartament sau o mașină nouă.

Călătoria este o posibilitate acum și ar fi profundă mai ales dacă îl ai alături pe tata sau un mentor. Ia în considerare înscrierea în învățământul superior sau urmează un curs pentru a învăța ceva nou.

Transformarea carierei poate fi deja în curs de desfășurare. Perspectiva corectă și decizia corectă la momentul potrivit sunt cea mai bună avere a ta. Horoscop Minerva leu integral.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – Fecioară

S-ar putea să ai ocazia să faci o scurtă călătorie. Acest lucru îți va oferi posibilitatea de a scăpa de unele îngrijorări care te bântuie, probabil legate de o pierdere recentă sau de un regres. Fii pregătit pentru eventuale întârzieri sau complicații în călătoriile care le faci, deși ești pregătit corespunzător.

Cercetarea îți poate duce oportunități neașteptate. Discută despre toate lucruri cu partenerul de viață sau cu un prieten. Banii sau probleme de sănătate ar putea să te preocupe. Horoscop Fecioară integral.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – Balanță

Familia are importanță pentru tine acum. Rezolvă preocupările interne pe măsură ce apar și îți vei asigura liniștea. Poate că este timpul să faci o schimbare în viață, angajându-te, să spunem, într-o nouă relație sau un nou loc de muncă. O schimbare de peisaj poate face bine tuturor.

Dacă îți pui în gând să călătorești, fii pregătit pentru posibile întârzieri sau complicații. Petrece dar cu prudență, fii atent la bani, evită cheltuielile mari pe care nu ți le poți permite în prezent. În schimb, întâlnește-te cu prietenii, mergi la un spectacol sau savurează o mâncare gustoasă la un restaurant select. Horoscop Balanță Minerva integral.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – Scorpion

Lasă orgoliul deoparte și îți va fi mai ușor să ții la distanță dușmanii și conflictele. Pericolele recente te impulsionează să faci o autoevaluare și să îți determini punctele forte și punctele slabe.

Folosește aceste informații în avantajul tău și evită să cazi în capcana fraudei sau înșelăciunii. O vătămare corporală sau un accident pot fi rezolvate doar prin litigiu. Horoscop Scorpion Minerva integral.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – Săgetător

O ruptură recentă poate provoca anxietate și stres. Lucrează pentru a accepta inevitabilitatea lucrurilor și pentru a face tot ce este mai bun pentru tine. Ai o nouă oportunitate înaintea ta așa că nu trebuie decât să profiți. Unele reflecții spirituale sau analiza temerilor interioare și a viselor te vor conduce în direcția corectă.

Evită viciile sau mergi la exces. Este posibil să ai curând nevoie de un angajament pe termen lung sau de o achiziție, astfel că fii diplomat când discuți pe marginea acestui subiect. Găsește un echilibru între timpul contemplativ și activitățile sociale cu prietenii și cu cei dragi. Bătrânii îți pot oferi sfaturi când te aștepți mai puțin. Horoscop Săgetător Minerva integral.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – Capricorn

Acesta este momentul ideal pentru a crea rețele. Ești pe același drum cu ceilalți și farmecul tău atrage noi contacte. În timp ce viata socială este aglomerată, ai grijă și evită să fii victima vreunui furt sau a unui accident. Participi cu un grup de colegi la acțiuni care se concentrează în jurul educației sau pe învățarea unei noi abilități.

Ai grijă la stres este posibil să ai probleme medicale

Păstrează liniștea acasă supraveghind cheltuielile pentru reparații sau cumpărăurile necesare. Relația de familie se poate consolida pe măsură ce ajuți o rudă să depășească un moment de criză. Fii vocea rațiunii pentru păstrarea liniltii în cadrul social, cu precădere la muncă. Horoscopul integral pentru zodia Capricorn.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – Vărsător

Te așteaptă noi șanse și oportunități pe măsură ce ești testat la locul de muncă și treci toate evaluările care se impun. În sfârșit, vede și cine trebuie talentul managerial și abilitățile tale de comunicare. Sărbătorește-te printr-o călătorie scurtă alături de cei dragi.

Minerva – Diplomația este cuvântul săptămânii

Chiar dacă te bucuri de recompensele și recunoașterea pe care o primești, fii cu ochii pe relații care le ai. Trebuie să te confrunți cu o despărțire sau se ivesc niște complicații cu cineva apropiat. Cheltuiești ceva bani cu reparația mașinii.
Acesta este un moment favorabil pentru o mulțime de câștiguri materiale. Munca este cea care îți aduce câștiguri, horoscopul pentru Vărsător integral.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – Pești

Horoscop Minerva Pești 8 – 14 aprilie 2019 – Venus vă schimbă starea de spirit

Dă voce unei probleme pe care o ai în minte, poate fi și o chestiune de familie. Mama sau bunica trec printr-o perioadă mai grea și au nevoie ajutorul tău. Pentru tine este un moment bun pentru călătorii.

Planifică-ți o călătorie care îți poate permite o viziune proaspătă asupra vieții și te poate conecta la noi perspective spirituale. Fii selectiv cu privire la alimentație și hrană pentru a evita boala, horoscopul integral pentru zodia Pești.