Horoscop Minerva 12 – 18 august 2019 Berbec. S-ar putea să fii un pic cam agresiv

10.08.2019
Horoscop Minerva 12 – 18 august 2019 Berbec. S-ar putea să fii un pic cam agresiv

Horoscop Minerva 12 – 18 august 2019 Berbec. Este o săptămână relaxată în comparație cu cele prin care ai trecut în ultima vreme. Cu un accent fabulos pe sectorul de agrement și romantism, ești într-un moment de vârf pentru a te bucura de viață și, în general, pentru a te distra. Odată ce această etapă se va încheia, vei fi dornic să îți continui munca, deci, în următoarele săptămâni este momentul să te lași îmbătat de energie și să te dedici activităților preferate.

Creșterea veniturilor sau îmbunătățirea finanțelor așteaptă. De asemenea, te bucuri de liniște și siguranță acasă. Norocul este al tău și ești dornic să le arăți celorlalți că le porți un adevărat sentiment de grijă. Ești în plin proces de a lucra la o mentalitate nouă, una care să te ajute în interacțiunile personale.

Pentru a materializa acest scop, unele aspecte, în special de miercuri și de joi, ar putea coincide cu evenimente și întâlniri sociale interesante și plăcute. Dacă, mergi la o primă întâlnire, alege una din aceste zile pentru a face o impresie minunată.

Și odată ce Jupiter, a revenit și el în mers direct, în sectorul călătoriilor, este timpul să pleci în vacanță. Dacă a trebuit să îți amâni vacanța din diverse motive, acum este clar că treuie să te retragi și să te bucuri de relaxare.

În sfârșit, ai putea fi sufletul petrecerilor în această lună, deci dacă ești singur sau jucați jocul amoros la fileu este timpul să ai și o minge.

Horoscop Minerva 12 – 18 august 2019 Berbec Relaţional

Familia te sprijină și atunci când te simți vulnerabil emoțional. Legăturile afective cu mama sau figuri materne îți aduc o mare bucurie. Lasă-i pe cei dragi să-ți menajeze încrederea. Mergeti mai departe cu planurile tale. Acum poți excela la nivel emoțional și intelectual datorită efortului depus săptămânile trecute și nu numai. În viața sentimentală, nu ezita să te apropii și să atingi. Iubirea înseamnă să fii, în același timp, tu însuți și să îți găsești reflecția în ceilalți.

Mercur, maestrul comunicării este în Leu, așa că nu vei fi timid să le ceri oamenii să plece. S-ar putea să fii un pic cam agresiv, dar cel puțin nu îți este frică să ceri ceea ce dorești.

Horoscop Minerva 12 – 18 august 2019 Berbec Profesional

Există pericolul să te rănești la picior săptămâna aceasta. Nu fi stăpânul propriului tău sabotor. Pe scurt, privește-te și fii atent la ceea ce spui anumitor persoane. Alți oameni se fac frate cu îl cu cornițe pentru a obține ceea ce își doresc.

Există un amestec de energii sociale, care susțin relațiile pozitive cu colaboratori și superiori deopotrivă. Poți fi influențat, în special, în orice domeniu care necesită suport logistic. Nu-ți fie frică să faci jocul altora și să faci ceva în plus pentru a termina lucrarea în stilul tău. Multe domenii în care ai avut probleme vor începe să se ușureze. Fă tot posibilul să termini lucrurile înainte de termen.

Horoscop Minerva 12 – 18 august 2019 Berbec Financiar

Să fii direct și motivat cu privire la obiectivele tale pentru că numai asta te-a te-a ajutat să ajungi acolo unde te afli astăzi. Ești într-o poziție bună din punct de vedere financiar, personal și profesional. Acum te bucuri de calm și de satisfacție. Fii conștient de rivalii care nu îți doresc întotdeauna binele. Concentrează-te pe familie și pe cei dragi. Fă eforturi sincere pentru a te acomoda cu sentimentele altora că îți va servi bine mai repede decât crezi. A face ceva pentru ceilalți te va face să te simți mai bine emoțional, cât și intelectual.

Poți fi un câștigător, dar și un om care știe să își economisească banii și îți poți construi cu atenție un portofoliu de investiții în timp. Acum, însă, s-ar putea să te confrunți cu câteva vești descurajante legate de viața ta financiară. Energia majoră din această săptămână apare acel sector al temei natale, asociat cu rutina la locul de muncă și / sau sănătatea ta. Fă un pas înapoi și regrupează-ți forțele.

Horoscop Minerva 12 – 18 august 2019 Berbec Sănătate

Ai face bine să stai departe de zahărul procesat! Pot să îți placă dulciurile dar… zaharul și conservanții sunt printre cei mai mari factori nocivi pentru tine. Influxurile planetare care domină teritoriul emoțional în acest moment sugerează să te ții la distață față de tot ceea ce te „înnebunește”. Pe de altă parte, tot ceea ce eliberează energia acumulată este recomandat în acest tranzit. Exercițiu, meditație, somn – alege-ți sursa de relaxare!

Horoscop Minerva săptămânal 12 – 19 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *