Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - TAUR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 12 – 18 august 2019 TAUR. Puterea ta creativă este gata să strălucească

Horoscop Minerva 12 – 18 august 2019 Taur. Fă-ți timp pentru a empatiza profund. Te va face să te simți mai bine cu lumea și cu tine. În acest moment ești euforic, găsești o bucurie autentică în muncă. Te simți entuziasmat și chiar inspirat. De asemenea, acasă ești foarte activ mental, faci schimbări interesante și transformi plăcerea zilnică a treburilor casnice. Înțelegerea și perspectivele comune trebuie savurate, deci faci conexiuni la locul de muncă și în viața personală. Puterea ta creativă este gata să strălucească. Arat-o lumii.

Miercuri și joi pot fi zile excelente pentru o întâlnire sau o altă ocazie, așa că profită de asta la maxim. Este, de asemenea, un moment potrivit pentru a invita la cină, persoanele pe care vrei să le cunoaști mai bine, pentru că veți deveni curând, prieteni.

În weekend, Jupiter revenit în mers direct, poate aduce știri bune cu privire la un împrumut, o ipotecă sau alți bani pe care i-ai așteptat.

În cele din urmă, cum Uranus devenit retrograd în zodia ta, pregătește-te pentru o revoluție interioară.

Horoscop Minerva 12 – 18 august 2019 Taur Relaţional

Ești în centrul atenției acum și s-ar putea să te simți vulnerabil din punct de vedere emoțional din cauza asta. Încearcă să ajungi la ceilalți. Îmbrățișați pe cineva care are nevoie de o încurajare. Aceste mici acte de generozitate te vor face să te simți și tu mai bine. Sarcinile aparent greoaie sunt îndeplinite cu ușurință. Te simți sensibil și entuziast, în ton cu lumea. Urmărește feedback-ul de la ceilalți în timp ce împărtășești aceeași pasiunea cu ei. Ești inspirat de dragoste și vei fi și tu încântat. Du-te și apucă-te să cauți ceea ce dorești!

Uimitor de pozitiv este trigonul dintre Jupiter și conjuncția Soare – Venus de la mijlocul săptămânii care îți sădește în minte semințele iubirii. Nu există coincidențe. Caută potențiali parteneri pe termen lung care să vă intre în viața ta, exact la momentul potrivit.

Noroc Jupiter revenit în mers direct, norocul joacă un rol mai mare în viața ta amoroasă decât o făcuse mai înainte. Ești un semn practic, logic, așa că ești intrigat de ideea de „menit să fie”. Poate o vei experimenta în acest weekend.

Horoscop Minerva 12 – 18 august 2019 Taur Profesional

Du-ți ideile și acțiunile un pas mai departe. Nu te mulțumi doar cu satisfacția atunci când ai capacitatea de a obține excelența pură doar cu un efort minim din partea ta. Amintește-ți că triumful înseamnă muncă doar să încerci cu puțin efort.

Acesta este un moment de mare energie când te poți aștepta la un feedback pozitiv pentru eforturile depuse. Este o perioadă în care ar trebui să accepți să închei contracte și să stimulezi serviciul cu clienții. Organizarea și atenția la detalii sunt necesare acum. Poți fii mai clar despre ceea ce trebuie să faci dacă cineva îți contestă metodele. Va fi important să faci față realităților și restricțiilor inevitabile. Păstrează-ți cumpătul. Frustrările pot duce la izbucniri regretabile.

Horoscop Minerva 12 – 18 august 2019 Taur Financiar

S-ar putea să constați că stabilitatea financiară coincide cu unele complicații la locul de muncă, implicând, probabil, planuri administrative – un șantier de construcții sau amenajarea unor terenuri. Ceilalți admiră abilitatea ta de a apela la ajutoare și de a gestiona situațiile de criză. Performanța ta este în curs de evaluare, așa că asigură-te că continui să oferi totul. Perfecționează-ți unele abilități dacă este nevoie, prin intermediul unor cursuri de specialitate. Deși planurile și obiectivele profesionale au rolul central, nu neglija membrii familiei care ar putea avea nevoie de sfatul tău în legătură cu o reparație sau achiziție.

 Poți fi foarte bine disciplinat în ceea ce privește viața financiară, în timp ce te străduiești pentru un viitor sigur și frumos. În acest moment, viața ta financiară este susținută într-un mod neașteptat. Astrele îți cer să îți reanalizezi cele mai mari speranțe și vise, adică ceea ce reprezintă ele pentru tine, valoarea lor și ce faci ca să le urmezi. Acum, ar trebui să întreprinzi acțiunile necesare și să obți tot ce dorești.

Horoscop Minerva 12 – 18 august 2019 Taur Sănătate

Tensiunea poate fi cea care provoacă dureri musculare și rigiditatea unor mușchi. Fii atent dacă practici exercițiile la sală și ia-le încet. Fă încălzirea mai întâi pentru a nu crește durerea musculară. Există, de asemenea, posibilitatea unor neplăceri dacă te grăbești. Ascultă-ți corpul și lucrează cu el, nu împotriva lui. Cu cât cooperezi mai mult cu el, cu atât îți vei înțelege mai bine nevoile.

Horoscop Minerva săptămânal 12 – 19 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top