Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - BALANȚĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 12 – 18 august BALANȚĂ. Nu te uita înainte de a sări

Horoscop Minerva 12 – 18 august Balanța. Așteaptă-te la recompense substanțiale. Ești în top când vine vorba despre putere și glorie, dar asigură-te că iei și decizii financiare înțelepte. Câștigurile reale necesită timp real. Ține cont de asta. Acasă, lucrează pentru liniștea familiei și adoptă o poziție neutră când este adus în discuție un subiect sensibil. Fii calm și meditează pentru a rămâne echilibrat în toate problemele cu care te confrunți. Micile fapte de lăcomie, de egoism și de gelozie pot acționa împotriva ta, în moduri pe care poate nici nu le observi și îți arăta lipsa de integritate. Dacă tu nu ai cumpăra ceeace oferi la vânzare, mai bine nu vinde. 

Cu siguranță, vei străluci în această săptămână cu un accent activ pe sectorul social, ceea ce te va aduce în centrul atenției. Săptămâna aceasta și săptămânile următoare pot fi excelente pentru a crea noi grupuri de prieteni, de a găsi iubire și a te implica în activități de divertisment care să îți reprezinte într-un fel interesele.

Jupiter revenitși elde sâmbătă, în mers direct sugerează că este timpul să îți promovezi ideile și munca, cu cei care sunt dornici să se implice.

În sfârșit, pe măsură ce Mercur a ajuns și el în zona socială, conversațiile cheie pot duce la noi proiecte și planuri interesante. S-ar putea să fii foarte ocupat, dar va fi plăcut.

Horoscop Minerva 12 – 18 august Balanța Relaţional

 Te bucuri acum de roadele muncii tale recente. Ai lucrat din greu să vezi beneficiile care vor dura destul de mult timp. Este necesară o abordare continuă și constantă a activității, atât acasă, cât și la serviciu. Procesează lucrurile cu calm, chiar dacă apar conflicte. Caută o perspectivă mai largă care să te ajute să îți trasezi granițele de acțiune. Nu te uita înainte de a sări. Aruncă-te cu pasiuneși cum mai spun eu, cu capul înainte și calea îți va fi mai sigură. Pot apărea tentații materiale sau sexuale care pot părea ispititoare. 

Luna în semnul tău lamijlocul săptămânii îți amintește să fii mereu gata și dispus să faci compromisuri. Amintește-ți doar că nu este același lucru cu a te lăsa să profiți.

Jupiter revenit și el în mers direct, îți va îmbunătăți din nou șansele pentru o întâlnire în cazul că nu ai pe cineva. Dacă în ultima vreme te-ai simțit descurajat, ar trebui să fii fericit să vezi atât de multe noi posibilități care apar.

Horoscop Minerva 12 – 18 august Balanța Profesional

 Ai proiecte importante la care lucrezi de ceva vreme. De cele mai multe ori, aceste proiecte sunt amânate. Acum este momentul să aduci aceste proiecte în față și în centrul atenției. Vei face progrese minunate cu ei astăzi.

Este posibil să fii singurul care lucrează din greu acum. Este un moment bun pentru curățenie, organizare și revizuire. Cu cât ești mai pregătit, cu atât vei avea o poziție mai bună pentru a avea succes pe drum. Nu ezita să preiei din munca unui șef. Tu ești cel care ține totul împreună. Ședințele ar putea funcționa în avantajul tău amestecând afacerile cu plăcerea.

Horoscop Minerva 12 – 18 august Balanța Financiar

Analizezi atent investițiile și nu te amăgi în niciun caz cu vreun sistem monetar infailibil. Nu există feluri rapide de a te îmbogăți. Acestea implică întotdeauna treburi urâte iar tu nu ești omul care să facă rău. Evitați argumentele sau conflictele acasă. Fii liniștit și gata să faci compromisuri cu prietenii, colegii, prietenii sau persoana iubită. Folosește orice oportunitate pentru a te reîncărca. Vei găsi în tine energia care să îți permită să abordezi orice sarcină la îndemână.

Săptămâna aceasta este despre casa ta, ceea ce poate însemna că trebuie să cheltui mai mult pentru a obține bunuri de înaltă calitate sau ai nevoie urgent de un instalator pentru a repara o chiuvetă spartă. Oricare ar fi situația, știi că va fi mai bine în curând. Între timp, un aspect care te susține îți transformă visele în realitate. 

Horoscop Minerva 12 – 18 august Balanța Sănătate

Cel mai bun mod de a acționa este cel fizic! Dacă ești obișnuit să ai un program, acum este un moment numai bun pentru a-l face să funcționeze. Crește nivelul de exerciții fizice: dacă mergi la sală, începi să alergi o dată sau de două ori pe săptămână sau dacă alergi deja, introdu înotul ca activitate de antrenament încrucișat. Profită de acest moment pentru a-ți crește și diversifica punctele de distribuție a efortului fizic.

Horoscop Minerva săptămânal 12 – 19 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top