Horoscop Minerva 12 – 18 august SĂGETĂTOR. Reinventează-te și avansează

10.08.2019
Horoscop Minerva 12 – 18 august SĂGETĂTOR. Reinventează-te și avansează

Horoscop Minerva 12 – 18 august Săgetător. Dorința de răzbunarea este copleșitoare. Este timpul să renunți la problemele trecute. Trebuie să te vindeci și să te recuperezi ca o nouă persoană. Introspecția este necesară; mai întâi ai nevoie de curajul pentru a te confrunta cu necazurile și problemele față de care ești reticent. Invață să lași de la tine. Există șanse de mutare, poate chiar în străinătate. Reinventează-te și avansează. Găsește capacitatea de a ierta și pe ceilalți și pe tine însuți/însăți. Acest lucru duce la echilibru și calm.

Poate fi o săptămână fabuloasă în care să ai parte de tot felul de șanse și provocări. Miercuri și joi cu două aspecte foarte puternice, cum este tripla conjuncție a Soarelui cu Marte și cu Venus, poți primi o ofertă pe care pur și simplu să nu o poți refuza. Dacă o primești, fii sigur că te vei bucura.

Există mai multe vești bune în această săptămână, în timp ce Jupiter a revenit sâmbătă în direct, ceea ce ți-ar putea aduce recompensă muncii tale grele. Dacă intenționezi să călătorești sau să accepți un nou proiect, este semn că a venit timpul să mergi înainte, deoarece încrederea ta a revenit.

Mercur se regătește să tranziteze sectorul călătorieiilor lungi, alăturându-se celorlalte planete și te încurajează să ieși din zona de confort și să faci câteva explorări. Te afli în elementul tău când te confrunți cu necunoscutul, așa că savurează acele mișcări îndrăznețe și vezi unde te duc.

Horoscop Minerva 12 – 18 august Săgetător Relaţional

Este un moment ideal pentru tine și partenerul tău să examinezi cu adevărat ce dorești și ce obiective viitoare îți sunt mai dragi. Familia are nevoie de tine, atât propria familie cât și cea a partenerului tău. Este posibil să fie nevoie să ajuți pe cineva care te-a ajutat de mai multe ori în trecut. Fii generos. Exprimă-te în orice mediu disponibil și încurajează-i și pe alții să facă la fel.

Stăpânul tău planetar, Jupiter, a revenit în mers normal și căută să te ajute, prin formarea 

în următoarele zilei a unui trigon cu conjuncția Soare – Venus. După cum vezi binele are avantajele sale. Amintește-ți că ai avut noroc în dragoste până acum. Relațiile care nu au funcționat încă nu erau atât de rele, precum credeai.

Horoscop Minerva 12 – 18 august Săgetător Profesional

Fricțiunea dintre tine și colegii tăi se accentuează. Usurează această tensiune lăsând partea ta sensibilă și plină de compasiune să iasă la iveală. În plus, dacă simți că ești jignit într-un fel, vorbește. Acesta este momentul în care trebuie să scapi de tot ceea ce privește locul de muncă sau spațiul de lucru care nu îți susține interesele și obiectivele pe termen lung. 

Sunt zile deosebit de bune pentru a lucra cu prietenii la serviciu. Fii dispus să colaborezi și să ceri ajutor. Pregătirea atentă va aduce o ușurare a limitelor și a întârzierilor. Amână orice început nou pentru o perioadă. 

Horoscop Minerva 12 – 18 august Săgetător Financiar

Ești energic și ești gata să iei lumea în picioare prin furtună. O situație solicitantă te ține în picioare. Pregătește-te să lucrezi într-un ritm mai rapid. În această săptămână te confrunți cu două provocări – fie schimbarea spațiului de lucru, fie transferul la un nou birou. În timp ce călătoria implicată poate fi minimă, aceasta va necesita totuși unele ajustări. Nu pierde timpul cu griji inutile. 

Dacă cheltui banii câștigați cu greu, de obicei, este vorba de ceva care să îți stimuleze simțurile. Dar de această dată, în viața ta poate fi vorba despre reexaminarea viselor și obiectivelor pe care le ai. Este timpul să te gândești să îți pui timpul și banii în slujba a ceea cet te interesează și te ajută. Dacă te-ai apucat să începi propria afacere poate ar trebui să te mai gândești puțin, dacă nu cumva ai nevoie de ajutoare. Munca nu se va limita doar la timp; vei fi și mult mai fericit.

Horoscop Minerva 12 – 18 august Săgetător Sănătate

 Ia vezi ce sentimente te încearcă săptămâna aceasta legat de sănătatea ta și spune-le celor de care îți pasă. Folosește energia astrală pentru a-ți consolida relația cu tine însuți. Ca în orice relație, întreabă-te ce vrei cu adevărat de la tine: un stil de viață mai sănătos, mai multi prieteni, mai puțin timp la serviciu, mai multă distracție în week-end?! Acest gen de discuție cinstită cu tine însuți, va crea schimbări mai repede decât ai putea crede. Începe de pe acum. 

Horoscop Minerva săptămânal 12 – 19 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *