Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - CAPRICORN

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 12 – 18 august CAPRICORN. Concentrează-te mai mult pe jocul interior

Horoscop Minerva 12 – 18 august Capricorn. În această săptămână ca în de altfel, ultimele trei săptămâni, ați resimțit intes trăirile interioare care ar fi putut fi un apel pentru eliberarea emoțiilor blocate. În mod obișnuit, acestea pot fi asociate cu situații care au fost un punct peste care nu puteai trece de luni, dacă nu chiar de ani. Cu cât te gândeai mai mult, cu atât preferai să le ignori și să pretinzi că nu era acolo.

S-ar putea ca acum să te simți surprinzător de detașat, în timp ce ai în vedere decizii complexe. Poate este necesar să evaluezi mai atent relațiile în care te afli. Este posibil ca acest supraexerciția să-și fi dat impresia că pierzi controlul. Răbdarea și diplomația sunt esențiale acum. Obstacolele pot fi rezolvate la toate nivelurile, apelând la comunicarea eficientă. Complimentarea partenerului/partenerei sau a soțului/soției poate fi un pas pozitiv. Nu uita să lucrezi în echipă. Vezi, ce așteaptă partenerul de la tine. Imparte cu el/ea și așteptările tale.

Cu toate acestea, focalizarea dinamicii poate coincide cu o nevoie interioară de a lua măsuri. Dacă dorești să mergi la un terapeut sau un consilier, acesta este timpul foarte bun pentru a aface acest lucru. Atenția te poate ajuta să localizezi orice punct orb și să eliberezi blocajele de până acum. Concentrează-te mai mult pe jocul interior, iar găsirea persoanei care te poate ajuta să joci bine, ar putea face diferența.

Horoscop Minerva 12 – 18 august Capricorn Relaţional

 Fă-ți timp pentru a te reconecta cu ceea ce contează cel mai mult pentru tine. Nu lăsa emoțiile să te copleșească, chiar dacă în ultimul timp ai lucrat sub stres continuu.  Acordă-ți timp pentru a te recupera. Prioritizează relațiile. A discuta de la suflet la suflet cu celălalt este una din priorități. Fă față oricăror gelozii sau conflicte. Lasă-ți ego-ul deoparte și oferă o afecțiune adevărată. Onestitatea și efortul vor face legătura mai puternică. Dacă nu vrei să-ți pierzi partenerul/partenera, încearcă să-l/o faci să se simtă pe deplin apreciați.

Luna în semnul tău, încă de la începutul săptămânii, încearcă să îți ofere o parte din dar și ceea ce simți că lipsește vieții voastre sentimentale. Dacă ești mereu cel care cere celeilalte persoane să plece,s-ar putea ca de astă dată să fie taman invers. 

Horoscop Minerva 12 – 18 august Capricorn Profesional

Problemele de la locul de muncă ajung într-un punct culminant dificil. În locul unui mediu de cooperare, este posibil să intri într-o zonă de război. Ridică-ți garda și încearcă să nu lași comentariile dure ale celorlalți să te afecteze personal.

Este un moment social numai bun pentru crearea de rețele și pentru a face contacte utile. Dacă poți călători acum, vei fi pregătit să pleci iar de cum te întorci. Fă tot posibilul să fi diplomat la locul de muncă. Te implici într-o interacțiune intensă care poate însemna germenii unui viitor mai bun pentru tine și, eventual, aduce chiar colaboratori. Lucrurile vor fi mai ușoare, în curând.

Horoscop Minerva 12 – 18 august Capricorn Financiar

Este posibil să simți că financiar ai stagnat și să începi să încetinești. Acest lucru este ceva nou pentru tine așa că examinează atent ce te blochează. S-ar putea să fi surprins de o pierdere iminentă, așa că lasă lucrurile să meargă, știind că ai alte oportunități. Fă-ți timp pentru a te recupera din epuizarea financiară. Este posibil să fi fost prea stresat așa că este vital să evaluezi prioritățile și să acționezi în consecință. Urmărește cheltuielile atât în ​​viața personală, cât și în cea profesională. Totuși, banii cheltuiți sunt o investiție. Ceea ce cheltuiești acum vei culege mai târziu.

Dacă ai căutat noi modalități de a câștiga bani, nu merge mai departe de zonele cunoscute pentru câteva rezultate rapide și eficiente. Trecerea la o carieră, sau chiar repunerea micii afaceri pe picioare, îți poate aduce bani serioși.

Horoscop Minerva 12 – 18 august Capricorn Sănătate

Ești ambițios și, uneori, poți uita plăcerea care trebuie să o ai pe parcurs. Încercați să creezi un test pe care să îl poți da de câteva ori pe lună, testulpropriului confort. Întrebările pe care le ai la dispoziție sunt de tipul îți permiți o baie cu bule, confortabilă, în casă, ai haine în care te simți bine sau trebuie să faci unele cumpărături, consumi fructe proaspete în casă ș.a..Cu această mică auto-interogare, vor veni o mulțime de idei care te vor face să zâmbești.

Horoscop Minerva săptămânal 12 – 19 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top