Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - RAC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 12 – 18 august RAC. Nu acționa impulsiv

Horoscop Minerva 12 – 18 august Rac. Ești gata să critici totul, să îți separi personalitatea și fizicul de sănătatea și imaginea pe care dorești să o proiectezi în afară. Ești gata să te confrunți cu adevărat, în oglindă, și să încerci să intri în contact cu sinele tău interior. De asemenea, arunci o privire obiectivă îndeaproape asupra relației tale, inclusiv asupra căsătoriei. Ar fi bine să îți analizezi și câștigurile acum, dar evită orice mișcare sau investiții riscantă legată de carieră. 

Banii fac ca lumea să se miște spune o vorbă și, cu siguranță, face lumea să meargă în această săptămână, cu un accent puternic asupra zonei financiare. Singura problemă este aceea că poate preferi să o cheltui decât să o păstrezi la ciorap. 

Acest lucru este posibil, la mijlocul săptămânii, când Soarele și Venus sunt conjuncte  și fac un trigon cu Jupiter care tocmai a ieșit din retrogradare pe 10 august. Dacă intenționezi să economisești bani, dar s-ar putea să îi arunci pe geam, în special dacă vezi ceva ce trebuie să ai. Cu toate acestea, acum că Jupiter a revenit în mers direct în sectorul carierei și obiectivelor personale, este posibil să începi să simți că ai un control mai sigur asupra lucrurilor. Și dacă ai depus eforturi în dezvoltarea unei oportunități, vei vedea în curând recompensele.

Horoscop Minerva 12 – 18 august Rac Relaţional

 Evită să lași stresul din familie să te conducă în luarea unor decizii riscante. Viciile sau comportamentul sexual riscant ar fi de evitat. În schimb, ia în considerare activitățile care dau viață unui scop. Arta, căutările spirituale ar fi atât o sursă de confort cât și o sursă de inspirație în această săptămână. Un secret între tine și cineva special este de împărtășit. Vorbiți aceeași limbă și aceeași idee sau aveți aceeași preocupare. Nu fi prea dornic să te angajezi sau să acționezi extrem de îndrăgostit în acest moment. Lasă doar lucrurile să meargă cu fluxul. Luna în semnul emoțional de apă al Peștilor la sfârșitul săptămânii arată că pasiunea curge adânc. Dacă vei cunoaște pe cineva nou, îți vei dori să îl cunoaști intim cât mai rapid.

Horoscop Minerva 12 – 18 august Rac Profesional

Dacă cineva îți sugerează să abordezi un proiect profesional săptămâna aceasta, să nu râzi în timp ce susții că nu ești capabil să faci așa ceva. Ai mult mai mult talent decât crezi sau îți dai seama și săptămâna aceasta este vremea pentru a lăsa acest talent să iasă la lumină.

Este un moment foarte bun pentru oricine cu o natură vie, ca a ta este pregătit de muncă. Ar putea exista și un flirt distractiv și legat de muncă. Încercă să nu te lași dus prea ușor de el. Este probabil doar o fantezie trecătoare. Fă tot posibilul să completezi totul la timp. Supravegherea poate provoca întârzieri sau s-ar putea să fie nevoie să refaceți munca mai târziu. Această perioadă este ideală pentru întâlniri de echipă sau o petrecere dată de companie. Capacitatea ta de a face oamenii să se simtă bine cu ei înșiși este excelentă.

Horoscop Minerva 12 – 18 august Rac Financiar

S-ar putea să vină niște bani neaștepți. Folosește-i pentru a-ți echilibra bugetul și a plăti unele datorii. Evită viciile sau cumpărăturile tentante, exorbitante. Fă-ți timp sa fii singur cu gândurile tale și să formulezi câteva planuri bine motivate pentru viitor. Nu acționa impulsiv. Vorbitul și gândirea lucrurilor îți vor duce succes în viitor.

Limitează-ți dorința de a te supraevalua. Caută-ți punctele forte și valorifică-le. Fii clar în relațiile tale profesionale, deoarece amestecul dintre muncă și plăcere ar putea fi dăunător pentru tine acum. Ți se solicită să privești mai îndeaproape la aceste domenii pentru a câștiga niște bani suplimentare, fie că este vorba despre o afacere nouă cu sora sau fratele tău, fie că adăugi o nouă formă de comunicare pentru arsenalul tău de competențe. 

Horoscop Minerva 12 – 18 august Rac Sănătate

Când somnul este bun, la fel este și restul vieții, în general vorbind! Din când în când trebuie să ne ajustăm obiceiurile legate de somn în mod conștient, astfel încât să avem o odihnă bună. Este posibil să ai nevoie de un pat nou! De asemenea, să ai nevoie de perne sau cearșafuri noi sau ceva mai cald sau ceva mai rece. Străduiește-te să îți agrementezi  locul unde dormi. Totul ar trebui să fie așa cum îți place. Acesta este un domeniu al vieții care nu trebuie economisit: odihna este primordială.

Horoscop Minerva săptămânal 12 – 19 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top