Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 12 – 18 august PEȘTI. Ai vrea să strigi asta în gura mare

Horoscop Minerva 12 – 18 august Pești. Îngrijorările pentru dușmani sau concurență te pot menține tensionat. Continuă-ți eforturile de conservare a locului de muncă și rămâi cu rutina ta. Fă-ți timp să te ocupi și de nevoile tale emoționale și spirituale. Privește-i pe bătrâni sau fii atent la viziunile tale pentru răspunsurile pe care le cauți acum. Tot acum s-ar putea să fie nevoie să te programezi la medic sau la un notar. Totuși, sfatul meu este să eviți să iei decizii iresponsabile cum ai obiceiul. 

Poate fi o săptămână bună pentru planuri de muncă sau de afaceri, deoarece ai putea notifica una sau două oportunități fabuloase care vor ajuta la creșterea veniturilor personale. De asemenea, ar putea fi un moment bun pentru a face publicitate și a te promova în general, deoarece lucrurile bune ar putea veni de aici.

În plus, odată cu Jupiter în sectorul carierei, a obiectivelor și ambițiilor personale, săptămânile următoare pot aduce noi evoluții și sentimentul că progresul este posibil. Dacă ai ceva de vândut, poți fi foarte convingător săptămâna aceasta și, dacă trebuie să convingi pe cineva despre o idee, poți fi forța care să fie luată în calcul.

Horoscop Minerva 12 – 18 august Pești Relaţional

Stresul de a te simți exclus din cercul tău social este neliniștitor, dar nu te lăsa pradă impresiilor sau unor alegeri riscante care îți pot deteriora relația. În schimb, fă tot posibilul să obții ajutorul de care ai nevoie pentru a-ți regăsi liniștea sufletească și pentru a-ți restabili intimitatea. Ideile spirituale sau viziunile tale îți pot oferi idei surprinzătoare.

Schimbarea este întotdeauna captivantă dar acum poate fi disperată. Călătoria pe același drum, pentru mai mult timp, poate fi imposibil. Fă-ți planuri pentru a te deplasa într-o direcție nouă. Separă-te de neajunsurile inutile.

Intensitatea lunii pline din Vărsător, pe 15 august, te exaltă. Ai vrea să strigi asta în gura mare, dar timiditatea ta face să nu poți striga decât în tine. Dar dacă ar știi ei ce gândești!?

Luni, Mercur trece și el în Leu, așa că vei fi mult mai puțin timid, vei avea curajul să vorbești, vei știi ce să spui și cui să spui. Ar trebui să fie mai ușor ca niciodată să atragi atenția.

Horoscop Minerva 12 – 18 august Pești Profesional

Simte-te liber să-ți asumi rolul de pionier. Mută-te rapid într-un teritoriu nedesțelenit. Acționează din credință și nu din teamă și vei fi susținut și răsplătit pentru eforturile tale. Dacă cineva are nevoie de o idee nouă și inovatoare, tu o ai.

Abilitatea ta de a te schima și de a-i ajuta pe ceilalți să se simtă bine muncind alături de tine, te va face o persoană influentă și mult căutată. Termină tot ce poți acum. În curând vei începe să descoperi situații aparent fără ieșire dar și un flux mai ușor de informații și oportunități. Va fi posibil să amesteci afacerile cu plăcerea. Alții te pot acuza că ești un materialiast, dar nu asta este problema.

Horoscop Minerva 12 – 18 august Pești Financiar

Te interesează să te deplasezi într-o nouă direcție financiară. Bucură-te de sentimentul aventurii care vine odată cu abordarea a ceva nou, dar rămâi conștient de sine. Excursiile cu prietenii se vor dovedi plăcute și odihnitoare. Folosește aceste ocazii pentru a-ți abate atenția de la lucrurile care te tulbură. Găsește un echilibru și păstrează-ți controlul. Se va naște un sentiment de calm și te va învălui. Lucrează cu abilitățile interpersonale, dar învață să fi atent la cuvintele și limbajul corpului.

Cei mai mulți dintre noi îți cunosc sufletul cald și generos. În acest moment, însă, energia Universului te poate lăsa să te simți ca și cum te-ai îndepărta de visele și obiectivele tale, nu spre sau către ele. Deci, înseamnă că este momentul să faci un bilanț al vieții tale financiare. Nu vei pierde niciun prieten; în schimb, trebuie să-ți faci timp pentru a redescoperi ce este important în acest moment pentru viitorul tău financiar.

Horoscop Minerva 12 – 18 august Pești Sănătate

Găsirea echilibrului corect este importantă atunci când vine vorba despre sănătate. Uneori uiți de corpul tău în entuziasmul de a experimenta noi idei și metode de alimentație sau de mișcare. Verifică-te pe tine, fizic vorbind, pentru a observa cum te simți în diverse momente. Există un nivel de exerciții fizice care s-ar putea să nu fie de calitate olimpică, dar care te pot menține în formă excelentă. Dacă poți face asta, te vei descurca foarte bine și îți va fi mai ușor să menți cursul.

Horoscop Minerva săptămânal 12 – 19 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top