Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - GEMENI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 12 – 18 august Gemeni. Jupiter revenit în mers normal

Horoscop Minerva 12 – 18 august Gemeni. Obiectele materiale chiar te preocupă. Planurile pe care le-ai pus în mișcare și te-ai străduit în ultimele săptămâni să le realizezi te fac fericit. Câștigurile sunt posibile printr-o majorare sau o promovare. Ai șansa să vezi cum merge! Urmărește lucrurile în care găsești bucurie. Este posibil un conflict, inclusiv cu familia, deci asigură-te că rămâi cu mintea deschisă. Liniștirea unui membru al familiei este primordială. Tăcerea poate fi cu adevărat de aur și te poate ajuta să îți păstrezi calmul interior. Ține observațiile pentru tine chiar dacă ești tentat să le dai glas. 

Dacă dorești să vinzi sau să promovezi, acum este momentul să mergi mai departe. Cu câteva aspecte bine susținute la mijlocul săptămânii, vei convinge cu ușurință oamenii să îți sprijine ideile sau să cumpere ceva de la tine. Cu abilitatea verbală la îndemână, poți face o impresie destul de bună săptămâna aceasta și în următoarele săptămâni. Dacă lucrezi în media sau în publicitate, ai putea face extrem de bine în acest moment.

Cu toate acestea, atingerea ta este aproape magnetică, miercuri și joi, când Soarele și Venus sunt conjuncte și fac un trigon frumos cu Jupiter, ieșit curând din retrogradare. Poate fi un moment bun pentru o petrecere sau un alt eveniment social ori pentru crearea de rețele, dacă acest lucru este important pentru tine.

În cele din urmă, Uranus a intrat și el în retrogdarare duminică și s-ar putea să fie momentul să te reinventezi nu doar ca profesionist ci și ca îndrăgostit.

Horoscop Minerva 12 – 18 august Gemeni Relaţional

Fii pregătit pentru lucruri uimitoare. Cineva special este gata să uite trecutul doar observându-te și va face în curând următorul pas înapoi spre relația voastră. Nu ezita, acționează cu pasiunea pe care o simți. Exprimă deschis și ceea ce ai simțit atunci când relația voastră s-a încheiar în coadă de pește. Împărtăși-ți idei și observații. Acum, când știi cine ești și pentru ce lupți, te poți concentra pe ceea ce te-ai străduit să faci în ultima vreme. Acum pot apărea diferențe între prietenii vechi și cei noi, dar aceștia pot fi abordați cel mai bine prin păstrarea unei minți deschise.

Luna este în Capricorn la începutul săptămânii, dar, spre deosebire de tine, Capricornul este foarte centrat pe relație. Vibrația este ușoară și calmă, iar în profunzime cauți mai multe puncte de susținere.

Jupiter revenit în mers normal, te determină să analizezi momentul ultimei tale relații. 

Horoscop Minerva 12 – 18 august Gemeni Profesional

 Ești într-o poziție foarte bună pentru a face schimbări majore acum. Când faci pasul înapoi și arunci o privire asupra tendințelor mai mari, devine clar că ai mai multe oportunități decât crezi. Ceea ce a fost imposibil ieri este foarte posibil astăzi.

Abordează noi oportunități care nu apar în fiecare zi. Ești perfect aliniat la energia cosmică a săptămânii. Încrederea în tine și în abilitățile creative este minunată. Lasă-te văzut, iar recompensele vor reveni.

Îndepărtarea timpulilor morți de lucru pot aduce beneficii mai târziu. Este posibil să faci cea mai bună opoziție unor drame la locul de muncă. Fii inteligent și evită să intri în conflict. Energiea expansivă, dar nu neapărat realistă, îți susține creativitatea. Poate fi frustrant dacă simți că contribuția ta nu este apreciată.

Horoscop Minerva 12 – 18 august Gemeni Financiar

 Așteaptă-te la o veste bună, poate sub formă de majorare sau de bonus. Planurile pentru ultimele săptămâni vor ajunge la o concluzie fructuoasă în următoarele două zile. 

Săptămâna aceasta poți – și ar trebui – să dai înapoi, să te ascunzi ca să regenerezi financiar. De asemenea, ești foarte sensibil la evenimentele lumii. Recesiunea a fost grea pentru tine, așa cum va fi energia dominantă din această săptămână, dar va face destul de dificil pentru tine să vezi progrese în viața financiară. Deși ți se cere să îți reevaluezi visele mărețe, este posibil să reziști. Încearcă să mergi cu fluxul.

Horoscop Minerva 12 – 18 august Gemeni Sănătate

Este posibil să ai una sau două sclipiri care să vorbească de o sănătate pe măsură. Dacă te refaci de pe urma vătămării sau bolii, nu te grăbi și nu începe să faci prea multe prea curând. Universul te face mai neliniștit decât de obicei. Nu te va ajuta dacă mintea se îndreaptă spre corp. Fă doar ceea ce ești capabil și nu ceea ce crezi că poți face. Vindecarea spirituală poate ajuta la susținerea oricărui tratament în curs.

Horoscop Minerva săptămânal 12 – 19 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top