Connect with us
Horoscop Minerva 22 - 28 iulie 2019 Balanță. Nu îți fie frică să acorzi prioritate

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Balanță. Nu îți fie frică să acorzi prioritate

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Balanță. Îți dorești să ai mai multă libertate mentală decât aplicarea practică a gândurilor și ideilor, cu alte cuvinte să visezi. În cazuri extreme, poți deveni temporar un visător care să se gândească la tot ce ar fi putut face, dar nu a făcut-o fie că nu a avut chef, fie că nu a avut timp. Există o nevoie imediată de entuziasm și stimulare mentală care să declanșeze căutarea unui ideal inaccesibil, intangibil dar în care poți crede. Drept urmare, poți fi persoana care dă pasărea din mână pe cioara de pe gard.

Deși ai putea cere familiei tale să îți sprijine obiectivele și ideile, poți sesiza în zilele următoare că au unele obiecții care nu sunt departe de adevăr. Vorbind despre aceste lucruri ar putea fi deosebit de util să găsească o modalitate de a-și pune mintea la contribuție. Cu Mercur retrograd revenit în sectorul obiectivelor și ambițiilor, îți va fi mai ușor să vorbești despre sentimentele tale.

Marte își continuă călătoria prin sectorul social, astfel încât este posibil să fi în căutare a ceva și să iubești fiecare moment. Este, de asemenea, o oportunitate de a combina afacerea cu plăcerea și rețeaua cu cei care te pot ajuta.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Balanță Relaţional

Relațiile acum se pot dovedi enervante sau stânjenitoare. În orice caz, lucrează pentru a păstra atâta entuziasm și pasiune câtă poți. Abilitățile tale de comunicare vor fi testate acum. S-ar putea să constați că tu și ceilalți importanți pentru tine nu sunteți pe aceeași lungime de undă. Încearcă să depășești conflictele și pentru a-ți păstra intimitatea. În dragoste și prietenie, efortul pe care l-ai depus nu va fi irosit. Ce îți propui aceea vei primi la rândul său.

Ești fericit să urmezi regulile opoziției dintre conjuncția Mercur retrograd – Venus și Pluto la începutul săptămânii, dacă asta duce la iubire. 

Inteligent, Mercur retrograd revenit în emoționalul Rac, aduce o undă de romantism, dar și un amestec de calm și haos. Doar pentru că știi ce trebuie să faci, nu înseamnă că o vei face. Deși rațiunea te conduce acum, dorințele inimii sunt mai puternice.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Balanță Profesional

Folosește-ți mintea săptămâna aceasta. Tendința va fi să devii extrem de emoțional pentru munca pe care o faci. Nu te lăsa copleșit de sentimente sau să preiei complet frâiele. Întoarce-te la gândirea rațională și ideile logice solide pentru răspunsurile pe care le vrei.

Este o perioadă puternică pentru tine și de asemenea, un moment deosebit de norocos pentru un nou început. Extinde-ți grupul de lucru cât mai mult posibil pentru a-ți îmbunătăți perspectivele de carieră. Evenimentele cer onestitate și o atenție deosebită la detalii. Energia socială devine acum activă. Este un moment bun pentru prezentări și întâlniri de echipă. Vei vedea că este mai ușor să colaborezi cu persoane care au nevoie de abilitățile tale de sprijin și de organizare.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Balanță Financiar

 Mintea ta activă îți va servi bine. O idee inovativă ar putea însemna foarte mult pentru afacerea care o ai sau vrei să o demarezi. Ești gata să vorbești și ceilalți sunt gata să te asculte. Un subiect nou este în atenția tuturor. Nu îți fie frică să acorzi prioritate mulțumirii și lucrului bine făcut. Colegii sunt pregătiți să înțeleagă manevrele financiare pe care le faci. În același timp, vezi cum faci și scoate la iveală ce ai mai bun de oferit.

Este timpul pentru comunicare și pentru schimbul de idei. Acest lucru poate fi favorabil pentru a începe o nouă carieră sau pentru a avansa în cea pe care o ai. Tot ce este necesar este să fii tu, cel adevărat pentru tine. Aspectele care susțin comunicarea te fac puțin ciudat dar unic. Nu-ți pasă ce gândesc ceilalți, ceea ce face mult mai ușor să ceri ceea ce meriți.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Balanță Sănătate

 Capacitatea ta de a urni lucruri noi este bine cunoscută. Cu energia predominantă din această săptămână, ești în mod special determinat pentru o modalitate nouă și îmbunătățită de a face lucrurile. Te vei simți inspirat să renegi vechiul și să găsești un nou mod de a-ți direcționa energiile. Pentru a spori acest proces, acordă o atenție deosebită dietei – fructe și legume proaspete și un aport scăzut de cafeină sunt recomandate, precum și înlocuirea peștelui cu carne roșie.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂFECIOARĂ–  BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top