Connect with us
Horoscop Minerva 22 - 28 iulie 2019 TAUR. Uită-te în jurul tău

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 TAUR. Uită-te în jurul tău

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Taur. Te simți mai confortabil în timp ce gândești și reflectezi la lucrurile care revitalizează sentimentul de securitate personală. Astfel, ai tendința de a-ți petrece mult timp în această fază de întoarcere introspectivă, absorbantă, în care te simți atât de sigur. Este un moment în care te poți bucura de puteri sporite de concentrare. Este posibil să ai nevoie de singurătate pentru a face o muncă mentală efectivă, în această săptămână.

Imboldul sălbatic poate fi motivul pentru care te-ai apucat să explorezi un teritoriu nou sau să începi o alta meserie la începutul săptămânii. Cu toate acestea, ai grijă să nu acționezi doar din impuls. Ar fi mai înțelept să te gândești la consecințe, astfel încât să nu regreți mai târziu. Solicitarea unor sfaturi de la un prieten ar putea fi o mișcare bună.

Chiar și așa, s-ar putea să îți vină greu să te întâlnești cu cineva din cauza unui aspect a lui Venus care te susține insuficient. Din această cauză ar fi mai bine dacă nu ai lua lucrurile prea personal. S-ar putea să existe și alte complicații în zilele următoare, atunci când cineva care pare distant, de fapt, să fie foarte prietenos și destul de intensca să te sperie. Găsește-ți timp pentru acest lucru deoarece lucrurile se vor derula mult mai ușor între voi săptămâna viitoare.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Taur Relaţional

 Comunicarea vine acum cu ușurință și ești gata să îți împărtășești ideile cu alții, mai ales dacă simți că te impui prin conversație și argumentație. Dacă o relație romantică s-a lovit de o fază dură,acum ar trebui să fi diplomat în încercarea de a readuce relația la cursul normal. S-ar putea să fie doar o neînțelegere și nimic mai mult dar care nu poate fi rezolvată printr-un gest amator. Dacă problemele sunt mai adânci, este posibil să trebuiască să încerci să explorezi și alte opțiuni.

La mijlocul săptămânii, stăpâna ta planetară, Venus aflată în Rac se opune lui Saturn aflat în Capricorn, semn pe care îl conduce, ceea ce te-ar putea împiedica să obții ceea ce vrei cu adevărat. Nu uita, regulile sunt, de obicei, în vigoare pentru un motiv anume.

Și Mercur cel care răspunde de comuncare, este în imaginativul Rac, și retrograd, așa că ar trebui să poți găsi o scuză bună dacă trebuie să anulezi o întâlnire. Fii cu tact, dar nu te depărat prea mult de adevăr.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Taur Profesional

Ai multe alte idei care lucrează pentru tine. Uită-te în jurul tău și ia în considerare tehnici alternative înainte de a-ți risipi resursele concentrat doar pe o idee. Inspiră înțelepciunea celor care te înconjoară.

Accentul se pune pe cutume care au legătura cu puterea, pe planurile pe termen lung și pe structuri corporative mari. Încrede-te în intuiție. Cu toate acestea, ți s-ar putea părea neobișnuit. Cei care lucrează în restaurante, fac menaj sau alte servicii pentru familie se vor bucura de un aport deosebit de energie. Oamenii apreciază că spui ceea ce crezi, calm și direct. Fii pregătit pentru unele defecțiuni neașteptate sau necesitatea de a revizui ceea ce crezi că a fost finalizat.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Taur Financiar

Profită de această perioadă de concentrare sporită pentru ați ordona bugetul. Solitudinea poate fi necesară pentru ca tu să lucrezi prin gândurile tale. Încredințează persoanei iubite chestiunile importante care te preocupă. Deschide-te prietenilor și eliberează-te de stres exprimându-ți îngrijorările. Încearcă să ușurezi unele presiuni pe care le întreține o rudă, deoarece ești foarte bine familiarizat cu apucăturile ei.

Săptămâna aceasta se referă la carieră și autoritate. Cu o acțiune atât de concentrată care se petrece în această zonă a vieții tale, poate că nu ai timp să faci altceva. Dar, cu un indiciu legat de viețile trecute, karmă și vise, primești îndrumări din Univers cu privire la modul în care să avansezi cu obiectivele tale. Ascultă cu atenție. Ai făcut atât de multe lucruri încât este posibil să nu poți dormi din cauza gândurilor care te bântuie!

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Taur Sănătate

 Există o mulțime de materiale inconștiente care sunt stimulate acum și, de obicei, nu îți plac acest gen de lucruri. Modul în care te conectezi la inconștient depinde de tine. Alege o zonă din viața ta, cum ar fi dieta, de exemplu, și decide să o îmbunătățești vizibil. Prin introducerea în alimentație a substanțelor nutritive noi – legume rădăcinoase, condimente și mirodenii și învățând cum să le pregătești, sentimentul de reușită este pregnant.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂFECIOARĂ–  BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top