Connect with us
Horoscop Minerva 22 - 28 iulie 2019 PEȘTI. Poate că este timpul pentru o schimbare

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 PEȘTI. Poate că este timpul pentru o schimbare

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Pești. Tu ai o abordare analitică deosebită în ce privește organizarea vieții personale și în a-ți perfecționa rutina. Este posibil să manifești o nervozitate ăeșită din comun și o neliniște inexplicabilă, deoarece oamenii ar putea să nu reacționeze sau să nu răspundă la așteptările tale. Pentru a-ți organiza obiceiurile de lucru, trebuie să înțelegi rezultatul final și să te întoarci la pașii de început care te vor readuce pe calea cea bună.

Cu toate acestea, oamenii se vor simți mai degrabă sensibili, ușor de rănit, așa că fii atent la ceea ce spui sau sugerezi. Evită să faci ceva ce s-ar putea să regreți mai târziu. Săptămâna aceasta poate veni cu o oportunitate de a face schimbări majore pe scena socială, mai ales dacă te-ai săturat de umorul sec și desănțat al unor prieteni care cred că își pot permite totul. Dacă îți convine abordarea, nu te simți vinovat de abandonul lor.

Pe măsură ce Mercur revine în Rac, în Casa a 5-a, sectorul de agrement și romantism, este posibil ca cineva din trecutul tău să se întoarcă, chiar și numai vremelnic, în viața ta. Întâlnirea cu ea/el ar putea fi, din nou, o revelație.

În plus, cu Marte este foarte dinamic în Casa a 6-a, sectorul vieșii de zi cu zi, mișcarea și alergătura de acolo acolo, te poate face să te simți fizic, la pământ și nu își dorești decât odihnă.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Pești Relaţional

 Poate că este timpul pentru o schimbare. Pregătește-te să te miști într-o nouă direcție. Situațiile conflictuale pot necesita o nouă cale de abordare. Respiră adânc și îndepărtează-te de ceea ce te deranjează. Sorteaxă-ți prioritățile. Indiferent dacă este vorba despre achitarea unor facturi sau de punerea la punct a unor proiecte finale pe care le-ai ales, totul tinde să fie ceva care necesită atenție. 

Există un sentiment de reținere în timpul opoziției Venus – Pluto la începutul săptămânii. Nu-ți place să faci valuri, așa că probabil vei trece sub tăcere o situație până când ceva se va schimba și vei putea vorbi despre ea. 

Mercur retrograd revine în Rac, în cursul săptămânii, astfel că ești dispus să pleci urechea și să dai sfaturi prietenilor nefericiți în dragoste sau chiar unui fost amic care te-a rănit profund. Nu confunda resentimentele cu cineva cu altceva.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Pești Profesional

 Ceva în care ai investit multă speranță și multe resurse se află brusc în opoziția din orice unghi ai privi lucrurile. Nu este nevoie să sari înapoi în timp. Ajustează-ți doar percepția, dar nu renunța doar pentru că apele au devenit mai tulburi.

Ține aproape de familie și așteptă. Energia ar putea fi intensă și te va face să stai pe marginea prăpastiei care antrenează lupte pentru putere la locul de muncă. Nu este momentul să iei partea nimănui. Lucrurile se vor lumina în curând și te vei simți mai optimist. Poți fi o sursă de distracție și de inspirație pentru alții. Sunt zile ideale pentru orice lucrare care îți permite să îți împărtășești experiența.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Pești Financiar

 Săptămâna este ideală pentru a face o evidență a vieții și a priorităților tale. Stabilește scorurile financiare, plătește facturile, fă liste de sarcini. Toată această activitate îți va da sentimentul direcției și al realizării. Ia lucrurile la pas. Atitudinea ta deliberată îți va servi bine la locul de muncă. Ai grijă și de sănătatea fizică. O vizită la medicul de familie este normală. Afli despre o nouă calificare sau începi să cultivi un hobby.

Primești o veste despre oportunități de angajare mai bune dar și idei despre cum să faci mai multe din ce vrei. Asta ți-ar ușura viața, probabil, mai ales că ai foarte mult pentru a face acest lucru. Un accent pe trecut dezvăluie o nouă abilitate de care nu ți-ai dat seama până acuma. Fă-o să lucreze pentru tine. 

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Pești Sănătate

 Orice poate fi îmbunătățit, sufletul tău este chiar pe scenă. În sfârșit, vrei să te concentrezi mai mult pe bunăstarea ta. Ești cunoscut pentru că te-ai concentrat pe binele celorlalți, ignorând uneori în mod nepermis propria persoană… Până unde crezi că puteai merge cu asta? Oprește salvarea lumii și du-te la sală și acordă-ți și ție atenție, și mai ales oganismului tău, care de foarte mult timp tot încearcă să își transmită ceva.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂFECIOARĂ–  BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top