Connect with us
Horoscop Minerva 22 - 28 iulie 2019 CAPRICORN. Ai putea fi înțeles greșit

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 CAPRICORN. Ai putea fi înțeles greșit

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019  Capricorn. O săptămână neobișnuită, pe măsură ce intri în fază de gândire profundă și acest proces te aruncă exact la rădăcina sensului vieții. Unii dintre voi pot întâmpina probleme de natură intimă, deoarece adâncimea acestei gândiri te poate face să te întrebi, în mod constant, despre valoarea expresiei fizice. Este o săptămână excelentă în care să realizezi o planificare financiară și o strategie. Cercetarea este, de asemenea, extrem de favorizată. De asemenea, este mai ușor să abordezi problemele sensibile, intime și personale cu rațiune și logică. Acest lucru poate fi un moment de schimbare, totuși, atunci când renunțarea la ceva ar putea deschide calea pentru noi evoluții interesante.

Vineri și week-end-ul pot fi zile pivot când multe pot fi realizate prin căutarea unor informații sau obținerea unui feedback cu privire la idei cheie. Totuși, nu este un timp pentru a face lururile singur. Implicați-i și pe  alții care ar putea să îți dea sfaturi bune și un răspuns pe măsură. 

Duminica, s-ar putea să te simți ca și cum cineva vrea ceva de la tine. Și poți fi ocupat, cu o serie de schimbări pe frontul familiei, ceea ce ar putea implica unele proiecte, nevoia de ordine și, în general, obținerea unui loc în care să te simți bine. 

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019  Capricorn Relaţional

Ești în ton cu nevoile și dorințele celorlalți în această săptămână. Poți interpreta semne foarte subtile, dar lepoți pierde pe altele. Planifică-ți niște investiții financiare, îndreaptă-te spre anumite obiective specifice, caută să te implici sentimental. Ești sensibil și abordabil acum. Conexiunile sepot altera în timpul conversațiilor, astfel încât să nu eviți nicio persoană chiar dacă subiectul este controversat.

Pe la mijlocul săptămânii, viața sentimentală beneficiază de o gândire solidă și practică. Nu este întotdeauna ușor să fii cu picioarele pe pământ, deci concentrează-te acum mai mult ca niciodată.

Opoziția Venus-Pluto de la începutul săptămânii amenință să spulbere ceva ce ai încercat să construiești cu atenție, dar nu te descuraja. Rămâi concentrat pe obiectivele tale romantice.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019  Capricorn Profesional

 Natura ta indecisă nu te va ajuta în niciun fel săpămâna aceasta. Privind spre alte persoane pentru a cere sfaturi este doar un gând care să te bulverseze și mai mult. Gândurile se vor încurca în mintea ta și nu vei putea să fii obiectiv. Cel mai bun lucrur să mergi acasă și să te odihnești după program.

S-ar putea să te simți, mai ales dacă te simți vizat, descurajat. Fii răbdător. Evită să faci oferte mari din chestiuni mici. Așteaptă să absorbi energie când estemomentul pentru a-ți  îmbunătăți situația pe măsură ce trec zilele. Ar trebui să te simți, în curând, mai optimist. Energia este ideală pentru vânzări și pentru dezvoltarea unor relații bune cu colegii. Starea ta se va îmbunătăți în curând și îți va fi mai ușor să vorbești cu oamenii și să simți că apreciază ceea ce le spui.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019  Capricorn Financiar

 Ești mai intuitiv săptămâna asta și poți să percepi semnale subtile. Fă-ți timp pentru planificare financiară și, în alt mod, organizează-ți viața. Este momentul ideal pentru orice fel de cercetare. Dacă alții te abordează, oferă sfaturi raționale și solide. Nu uita să păstrezi conversațiile private doar pentru tine și să nu te implici în bârfe. S-ar putea să nu te simți gata să te ocupi de problemele financiare, dar ele necesită atenția ta.

În această săptămână este posibil să cheltui pentru reparații sau să ușurezi comunicarea în casă cu o nouă linie telefonică, un nou mobil sau cablu Internet. Acest lucru poate fi util dacă te gândești să muți unele sau chiar toate lucrările în acest domeniu. Între timp, casa a 2-a, a banilor proveniți din propria muncă și a valorilor, sugerează un moment de mare acțiune și activitate pe acest front. Poți face tot ce vrei.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019  Capricorn Sănătate

 Cauți, explorezi și înrădăcinezi adevărurile care ți-au scăpat în trecut. Există un sentiment brusc de nevie în a-ți cunoaște și a-ți defini scopurile. Pentru a susține această energie, asigură-te că ai timp să te odihnești și să faci mișcare. Nu îți este de niciun folos să arzi lumânarea la ambele capete! Când te găsești să fugi, ar trebui să te întrebi serios, de ce vrei s-o faci? Ești angajat pentru un fel de sabotaj de sine? Cerealele pentru micul dejun este o modalitate excelentă de a te împământa – ele echilibrează tendința de a fi mereu în extremă.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂFECIOARĂ–  BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top