Connect with us
Horoscop Minerva 22 - 28 iulie 2019 LEU. Fă tot posibilul pentru a termina ceea ce ai început

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 LEU. Fă tot posibilul pentru a termina ceea ce ai început

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Leu. Gândul tău se concentrează acum pe evoluția progresului tău interior. Ești nerăbdător, cu tendința să sari la concluzii rapide care mai târziu trebuie să fie corectate. Cu alte cuvinte, ai calități asemănătoare copilului și asta te ajută să te concentrezi pe sine. Ești mai clar decât de obicei – observi mai mult și mai înclinat să trăiești rațional. Când te simți mai bine, ridică-te și începe din nou. Ar putea fi greu să renunți la obiceiuri care știi că îți fac rău, dar odată ce acestea vor fi dărâmate, vei fi liber să le adopți unele noi, mai sănătoase.

Tema de rutină și dacă aceasta va fi sau te va împiedica să-ți realizezi destinul apar mai des în această săptămână. Fă ceva pentru a înțelege dacă cineva doreștesă îți fie alături mereu sau doar să vă bucurați de câteva clipe trăite împreună? Dacă vorbim de prima variantă, ai putea începe să te reconstruiești interior. Este important să îți alegi propriul drum prin viață, în loc să lași pe cineva să dicteze pentru tine. În această săptămână vei putea avea câteva discuții interesante cu privire la această problemă și în cazul în care este necesar, acționează.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Leu Relaţional

Gândurile îngropate adânc în tine pot ieși la suprafață acum. Această săptămână implică o mulțime de căutări sufletești. Căutați ceea ce te face să te simți îndreptățit și sigur pe tine. Ideile sunt ușor de exprimat și îți este ușor să te conectezi cu alții. Puterile tale de atracție îți permit să mergi după ceea ce dorești. Uită-te în jurul tău, conectează-te cu oamenii și du-te după ceea ce cauți.

S-ar putea să nu te identifici cu energia pământului care a fost adusă de luna plină și de eclipsa parțială de lună din Capricorn, ceea ce pune amortizor vieții tale sentimentale. Nu îți place întotdeauna să iei lucrurile încet, dar acum nu este un moment potrivit să te grăbești.

Mercur, stăpânul comunicării, este retrograd și își petrece timpul în semnul timid al Racului, și trimite mesaje care să dea un un ton mai moale, mult mai puțin riscant, relațiilor. Există încă ceva foarte sexy în toate acestea și în jocul greu de susținut, totuși!

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Leu Profesional

 Te simți atacat din toate direcțiile. Ești cumva cu spatele la perete. În momentul de față, cea mai bună tactică este să te liniștești și să te recentrezi înainte de a vă face următoarea mișcare. Orice încerci să faci sub această presiune extraordinară este posibil să se răstoarne.

Pe de altă parte, poate fi un moment norocos. Colaboratorii vor coopera și s-ar putea chiar să te bucuri chiar de un soi de flirt cu ei, dar curând va fi timpul să vă întoarceți la muncă. Dacă trebuie să optezi între a sta sau a fi activ, alege activitatea. Este un moment numai bun pentru a prlua conducerea, mai ales dacă te simțiți intimidat. Fă tot posibilul pentru a termina ceea ce ai început deja dar cu un ochi la ceea ce ar putea lipsi momentului.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Leu Financiar

 Nu luați decizii rapide. În schimb, solicită opinii experților, cu privire la o investiție sau o oportunitate. Câteva aspecte esențiale ale acesteia te fac să dorești să vorbești mai mult. Vocalizează-ți ideile. Contribuția ta ar putea face din compania ta o decizie profitabilă sau una nefericită și costisitoare. Împărtășeș-te cu înțelepciune ideile pe care le ai de foarte mult în minte.

Poți obține ceea ce ai nevoie dintr-o situație curentă, în special compensații financiare. Este posibil să fie nevoie să iei în considerare discuțiile sau bazele de clienți din afara țării pentru un succes mai mare. Gândește-te cum să aduci viața spirituală în munca ta. Relațiile vor fi utile, susținute și, mai ales, productive.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Leu Sănătate

 Când știi ce vrei, ai un sentiment de satisfacție pe care oamenii îl observă imediat. Cu actuala aliniere planetară, ești în stare să te acordezi la cea mai înaltă conștiință de sine și poate chiar să rezolvi conflictele care te îngrijorează de ceva timp. Folosește energia pământului pentru a spori activitățile fizice – planifică-ți plimbări cu bicicleta la sfârșit de săptămână, folosește timpul liber pentru mișcare la sală. Combinația acestor forțe astrale transformă starea de spirit într-o constantă plăcută.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂFECIOARĂ–  BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top