Connect with us
Horoscop Minerva 22 - 28 iulie 2019 SĂGĂTOR. Alege cu înțelepciune

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 SĂGETOR. Alege cu înțelepciune

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Săgetător. Tu tinzi să devii filosof cu problemele triviale care reprezintă răspunsuri la viața ta, cel puțin înțelese de ceilalți. Este posibil să ai dificultăți în a primi sfaturi de la alții și, de obicei, ești împotriva acestora dar tot ceea ce se leagă este și pentru a acoperi mai mult teren decât poți folosi personal. Drept urmare, acum devi o sursă reale de informații pentru alții, în timp ce tu treci prin furcile caudine ale neîncrederii în sine.

Gândește-te foarte bine înainte de a efectua orice achiziție, dacă vrei să eviți problemele care ar urma. De fapt, acest lucru poate fi un apel pentru a te uita la fiecare cheltuială emoțională și încercarea de a reduce efectele cât de mult posibil acolo unde se poate. 

Aspecte destul de tensionate o implică și pe Venus care te poate încuraja acum să reduci motoarele și, probabil, să intri într-un circuit de reciclare. Dacă îți place să vizitezi anticariatele, ai putea găsi niște chilipiruri care nu sunt de ici de acolo și care sunt chiar originale.

Cu toate acestea, cu Marte care te inspiră să gândești și să explorezi orizonturile îndepărtate, poți beneficia de integrarea în necunoscut. S-ar putea chiar să fie destul de interesant.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Săgetător Relaţional

 Ești gata să îți întinzi aripile, să ajungi la ceva mai măreț și mai îndrăzneț. Implică-te la un nivel intelectual mai riguros și vei observa că dorințele tale sunt mult mai mici. Poate că este timpul să aduci pe cineva înapoi în viața ta și cu care nu te-ai mai văzut de ceva vreme. Imaginea mai mare devine tot mai clară. Poate că acele conversații trecătoare cu cineva interesant au fost mai mult decât simple discuții. Acesta poate fi momentul pentru a duce lucrurile la nivelul următor.

A trecut destulă vreme de când nu ai mai fost îndrăgostit. Trigonul Venus – Neptun te pune în legătură cu sentimentele tale și te ajută să rezolvi unele dintre problemele sentimentale cele mai enervante.

Conjuncția Soare-Mercur în Leu nu face ușoară luarea deciziilor romantice, mai ales atunci când inima și mintea se simt ca și cum ar fi într-un remorcher de război. Alege cu înțelepciune. Ar putea dura până să vezi rezultatele acestei alegeri.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Săgetător Profesional

 Aceasta este una din acele săptămâni în care oamenii pot vorbi foarte mult, fără să spună nimic. Multe vorbe goale, lipsite de substanță. Fă tot ce este mai bine să filtrezi discuțiile pentru a extrage din conversație cel puțin o idee utilă.

Te simți mult mai confortabil decât majoritatea oamenilor, în mijlocul jocurilor de putere. Evenimentele te-ar putea face să fii conștient de unele confruntări majore. Probabil că ești unul din partea câștigătoare. Această perioadă va fi una foarte ocupată. Există posibilitatea să te întorci spre colegii care au idei diferite despre cum să faci unele lucruri. Fii deschis ideilor inovatoare. Perioada este bună pentru proiectele care îmbină afacerile și serviciile comunitare.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Săgetător Financiar

 Privești partea dinanciară din perspectivă acum, analizând modul în care deciziile tale au legătură cu consecințele cu care te confrunți în fiecare zi. O conversație prelungită de multă vreme ar putea fi reluată în această săptămână. Du-te direct la problemele de la bază. În timp ce te concentrezi asupra imaginii de ansamblu, nu uita detaliile care sunt necesare pentru a obține o imagine mai clară. Rămâi în timp și păstrează-ți ordinea priorităților. Ai multe pe farfurie, dar nu mai mult decât poți gestiona.

Pentru tine, săptămâna asta ține de alimentarea energiei vitale. Vei găsi modalități de a cheltui bani pentru activități distractive sau pentru o întâlnire de familie unde vei stabili cele mai prudente strategii de investiții. Comunicarea ta este directă, permițându-ți să propui obiective clare și concise. Cu acțiune concentrată, tu și cei dragi ție poți atinge orice obiective pe care le-ai stabilit.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Săgetător Sănătate

Rănile emoționale nu se vindecă întotdeauna repede. Odată ce te simți detașat de cineva, probabil că ai terminat cu el sau ea de ceva timp. Pe de altă parte, ești dispus să ierți și să uiți dacă o conversație simplă va rezolva totul. Dacă ai răbdare cu privire la un prieten, simte-te bine cu această persoană. Spuneți-i adevărul și apoi decide dacă prietenia merită salvată sau nu. Te vei simți mai bine.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂFECIOARĂ–  BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top