Connect with us
Horoscop Minerva 22 - 28 iulie 2019 BERBEC. Fă ceea ce știi să faci cel mai bine

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 BERBEC. Fă ceea ce știi să faci cel mai bine

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Berbec. Curiozitatea te determină să avansezi o mulțime de idei în care chiar crezi cu adevărat. Cu toate acestea, este mult mai ușor să gândești sau să spui altora ce dorești să creezi decât să finalizezi efectiv proiectele pornite. În unele situații, unii dintre voi ar putea să experimenteze tensiuni chiar de natură sexuală ale căror energii se varsă constant în senzația de atracție romantică.

S-ar putea să te afli în centrul atenției, marți, și chiar să te bucuri de asta. Cu toate acestea, dacă ești persoană publică, vei dori să faci tot ce este mai bun ca să eviți să atragi atenția asupra ta din motive greșite. Este timpul să te comporți impecabil, pentru că ar putea apărea o oportunitate cu care nu te întâlnești în fiecare zi.

Venus își continuă călătoria prin Rac, în Casa a 5-a care este nu doar o casă a divertismentului ci și a creativității iar trigonul cu Neptun aduce un timp de răsfăț pur și simplu dar mai ales odihnă, ceea ce ar putea să îți facă atât de mult bine.

Vei avea ocazia să discuți despre probleme apropiate inimii tale, în a doua parte a săptămânii. S-ar putea să constați că discutând despre o idee, acest lucru aduce și perspectiva să începi cu încredere.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Berbec Relaţional

Te simți creativ și încrezător în această săptămână. Imaginația și fanteziile romantice te angajează. Ideile vin și te poți exprima cu ușurință. Mental ești de partea superioară a jocului. Bucură-te de sentimentul de încredere în sine pe care îl aduce asta. Vei fi observat, inclusiv de cineva special care vă poate aborda acum. Dacă simți chimia, fă o mișcare îndrăzneață.

Toată lumea știe că îți place să te miști într-un ritm rapid. Dar ceva, la începutul săptămânii te îndeamnă să încetinești și să te gândești la fiecare lucru înainte de a face următorul pas.

Expertul în comunicare Mercur este retrograd în continuare, în Rac, astfel încât modul în care te exprimi ssă fie perceput de toată lumea. Semnalele mixte sunt confuză pentru un potențial iubit, dar probabil că nu va avea același aspectși asupra afacerilor.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Berbec Profesional

 Încearcă să nu te lași copleșit de informațiile contradictorii cu care ești bombardat încă de la începutul săptămânii. A-ți lua niște măsuri de siguranță nu va fi ușor, dar nu te descuraja. Fă ceea ce știi să faci cel mai bine – ia lucrurile la pas și fii răbdător.

Dacă te-ai simțit în ultima vreme, ca o minge de ping-pong, așteaptă-te ca lucrurile să se stabilizeze acum. Eeste un moment norocos pentru a începe un nou proiect sau pentru a da un interviu pentru o poziție nouă ori îmbunătățită. Fii dispus să faci ceva și pentru echipă. Proiectele de cooperare vor fi cele mai distractive și pot fi destul de productive. Sensibilitatea față de dispozițiile altora îți vine ca  o mănușă. Oamenii te vor aprecia pentru asta.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Berbec Financiar

Trebuie să-ți vinzi planurile altora. Alții vor fi cei distrați, tu trebuie doar să ai încredere în tine însuți/însăți. În timp ce te afli în această atmosferă creativă, pune la punct unele planuri de petrecere a timpului liber cu cei dragi, cu copii sau cu un partener romantic, luându-ți măsurile financiare de care ai nevoie. Încearcă o nouă rețetă, fă unele călătorii sau ia măsuri pentru a pune în practică o idee pe care ai tot amânat-o. Ești dornic de o nouă incitare intelectuală care să îți aducă bani. 

Ai abilitățile unice de comunicare pentru a oferi ideile și a-ți prezenta obiectivele la niveluri superioare, la locul de muncă. Este ca o lecție în performanță. Ai tot ceea ce este necesar pentru a-ți prezenta punctul de vedere sau dacă este vorba despre o cerere de majorare. Aspectele te ajută să mergi înainte, dar asta poate afecta grupul din care faci parte și angajarea pe cont propriu. Deși este posibil să lucrezi singur, ai o mulțime de sprijin financiar.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Berbec Sănătate

Sunteți destul de sensibil la culoare, la lumină și la sunet. În afară de ceea ce este în frigider și în cămară, pereții bucătăriei au culoarea dorită? Plantele cresc într-un spațiu bine luminat? Asculți genul de muzică care dîți place și te simți bine în intimitatea casei tale? Aceste lucruri contează pentru bunăstarea ta la fel de mult ca orice altceva!

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂFECIOARĂ–  BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top