Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 CAPRICORN - Salt uriaș

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 CAPRICORN. Ai grijă să nu fii prea exigent

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Capricorn. Vei avea preocupări casnice pe măsură ce apar problemele și vei vorbi despre ideile cum să menți cel mai bine liniștea acasă. Poate că este momentul să faci o schimbare în viață, probabil angajându-te într-o nouă relație sau un alt serviciu. O schimbare de peisaj poate face o lume a binelui. Cheltuie cu prudență acum banii, evitând tentațiile unor lucruri pe care nu ți le poți permite în prezent. În schimb, petrece cu prietenii, mergeți la un spectacol sau luați cina împreună. 

Vei schimba terenul de joc în această lună, în timp ce Marte se mișcă prin Casa a 8-a, în sectorul schimbărilor și transformării, încurajându-te să renunțați la orice lucru care nu mai servește intereselor tale. Aceasta poate fi o oportunitate de a face ordine în chestiuni financiare și de a-ți eficientiza veniturile.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 – toate zodiile

Mișcarea lui Venus prin Rac în zonă relațională te poate ajuta să treci peste orice dificultăți și să te simți sprijinit. Va fi o mare influență în negocierea și atingerea unui scop.

În cele din urmă, cu Mercur care va intra în retrogradare în sectorul activelor comune pe 8 iulie, ar fi la fel de bine să acorzi o atenție deosebită, în special, când cumperi obiecte de valoare sau faci investiții serioase, până când acesta va reveni în mers direct pe 31 iulie.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Capricorn Relaţional

 Sunteți în ton cu nevoile și dorințele celorlalți în această săptămână. Poți interpreta semne foarte subtile, dar pe altele le poți pierde. Planifică-ți niște investiții financiare, îndreptându-te spre anumite obiective specifice, cum ar fi o afacere sentimentală pe care o dorești. Ești sensibil și abordabil acum. Conexiunile vor fi denaturate în timpul conversațiilor, astfel încât să nu ai niciun interes acum, chiar dacă subiectul ți se pare atrăgător. Viața rezonează cu un simț al scopului în desfășurare.

Saturn este retrograd, dar relativ stă confortabil în semnul tău toată săptămâna, oferindu-ți șansa de a trece peste unele legăuri din trecut. Gândește-te la ce ai lucrat și la ce nu ai făcut. Ar trebui să ai în curând, o a doua șansă pentru a dovedi de ce ești capabil.

Venus este și ea în semnul timid și sensibil al Racului, înfrumusețând perspectiva asupra iubirii. Se soluționează în curând ceva ce vrei să faci. Lasă să iasă la lumină partea plină de compasiune.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Capricorn Profesional

Te afli într-o perioadă de creștere în ceea ce privește cariera. În ansamblu, ești în ascensiune. Rutina cotidiană poate avea urcușuri și coborâșuri, dar când te întorci și te uiți la situația ta, vei remarca progrese semnificative și că mergi spre obiective mai mari.

Sunt zile foarte încărcate energetic, care te vor face cel mai fericit om, dar mai ales optimist. Poți străluci în orice zonă care îți va permite să te vezi sau să îți exprimi opiniile. Delegațiile sunt de asemenea favorizate. Această perioadă pune un accent puternic pe ideea de acasă și pe familie. Dacă te aflați într-o poziție de conducere, ai grijă să nu fii prea exigent sau să limitezi libertatea cuiva. Disciplina nu este atuul tău forte.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Capricorn Financiar

 Acordă o atenție deosebită tuturor celor din jurul tău. Ești mai intuitiv săptămâna asta și poți să înțelegi semnale subtile. Fă-ți timp pentru planificarea financiară și, în alt mod, creează-ți o strategie de viața. Este momentul ideal pentru orice fel de încercare. Dacă alții te abordează, dă sfaturi raționale și solide. Nu uita să păstrezi confidențialitatea discuțiilor private și nu te implica în bârfe. S-ar putea să nu te simți pregătit să te ocupi de problemele bănești. Deși propriile finanțe sunt confortabile, colegii sau partenerii de afaceri ar putea avea nevoie de o atenție deosebită.

Pentru tine, săptămâna asta se referă la exprimarea de sine. Poți fi foarte creativ, astfel încât să fi tentat să încerci să mergi pe o schimbare radicală a aspectului și care necesită și ceva bani. Aspectele care afectează afecțiunea se referă la familie, la partenerul de viață sau la copii, în funcție de obiectivele financiare și personale. 

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Capricorn Sănătate

Este posibil să îți pui câteva întrebări care ar putea avea un efect mare asupra felului în care te simți. Ești sigur că ai chef să renunți la orice activitate care te presează. Universul te va încuraja să atingi un echilibru natural.

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 iulie 2019 

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARABALANȚĂSCORPIONSAGETATORCAPRICORNVARSATORPESTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top