Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 SĂGETĂTOR - Noi orizonturi

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 SĂGETĂTOR. Pregătiți-vă bine pentru asta din timp

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Săgetător. Încerci să stabilești liniștea la domiciliu prin efectuarea reparațiilor sau a achizițiilor necesare, precum și a nevoilor de sănătate și de îngrijire a părinților. Nu ești mulțumit să te concentrezi asupra afacerilor banale și practice, mintea este plină viziuni, gânduri și idealuri mai mari. Ești deschis la extinderea cunoștințelor în această săptămână. Comunicarea de la sau cu cineva de departe poate fi o parte a imaginii.

Poți avea parte de noi aventuri în perspectivă, atâta timp cât Marte se mișcă prin Casa a 8-a sectorul transformărilor interioare, a intimității și a investițiilor pe termen lung. Mișcarea lui prin acest sector, în conjuncție cu Mercur, în următoarele zile, poate fi o oportunitate de a îmbrățișa și noi experiențe și de a descoperi și alte posibilități. În general, îți place să explorezi și aceasta este șansa ta de a călători sau de a studia ce place inimii tale.

Cu Venus care este în Cancer în Casa a 8-a, zona emoțiilor intense, următoarele săptămâni te-ar putea face să devii mai intim cu cineva și dispus să-ți împărtășești sentimentele cu această persoană.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 – toate zodiile

Creatorul de iluzii, Mercur intră în retrogradarea în noaptea de duminică spre luni, până pe 31 iulie, ceea ce ar putea coincide cu întârzieri, mai ales în ceea ce privește călătoriile. Pregătiți-vă bine pentru asta din timp.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Săgetător Relaţional

Este posibil să fie nevoie de tine acasă ază. Scopul săptămânii va fi să faci renovări sau reparații în casă pe măsură ce vei avea tendința de a îngriji pe cineva mai în  vârstă din familie. Ideile tale spirituale pot simți provocarea acum. Fii deschis la minte cu privire la noile idei care îți pot veni. Găsește pacea minții, fiind sincer cu partenerul căruia îi vorbești despre un secret pe care l-ai păstrat. Recunoaște greșeala și mergi înainte.

Intempestiv, Marte în Leu, aduce o energie înflăcărată în viața ta sentimentală. Efectuarea primei mișcări aduce cu sine câteva rezultate foarte bune.

Mercurul este, de asemenea, în semnul competitiv al Laului chiar dacă este retrograd, astfel încât ar putea să îți fie greu să îți ții gura, iar dacă ești obișnuit să lupți pentru atenția cuiva, ar putea fi o idee proastă să vorbești.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Săgetător Profesional

Răbdarea și perseverența îți vor fi testate. Recunoașterea din partea autorităților nu va fi ușoară, așa că nu te aștepta la prea mult de la ea. Deocamdată, cea mai mare parte a recompensei asociate cu cariera ta vor fi proprii tăi pasi în spate.

 Este o perioadă care poate aduce distragerea la locul de muncă. S-ar putea să te simți copleșit mai degrabă și să preferi să discuți cu colegii decât să lucrezi, dar discuțiile plăcute, în care nu faci nimic, pot face timpul să zboare. Acesta este un moment bun pentru o pauză. Te vei simți foarte afectuos cu cei dragi. Nevoia de a sprijini sau de a proteja familia te poate împinge să faci o muncă care nu îți place. Perioada poate aduce conflicte dacă iei lucrurile ca pe ceva personal.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Săgetător Financiar

Problemele legate de șantierul de acasa sau de o construcție se concentrează în această săptămână. Este posibilă o retrogradare temporară, dar cercetarea și gândirea creativă te vor ajuta să revi la misiuni și proiecte. Nu te agăța de trecut sau de conexiuni eșuate. În schimb, trăiește momentul și planifică-ți viitorul. Mergi la întâlniri pentru a ajuta sănătatea fizică și emoțională. Investește într-un curs pentru a-ți îmbunătăți abilitățile. Întoarce-te la cei dragi pentru sfaturi și consolare dacă te preocupă o pierdere.

Te simți norocos săptămâna asta. Din moment ce energia este atât de expansivă, vei atrage oportunități de a câștiga mai mult atâta timp cât ai ochii deschiși. Între timp, un aspect armonios te ajuta la locul de muncă. Nu te mai purta cu mănuși! Este timpul să arați ce faci și să atragi un salariu proporțional cu abilitățile tale.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Săgetător Sănătate 

Este posibil să apară evenimente neașteptate. Acestea pot include probleme de sănătate. Stresul nerecunoscut este un factor major al bolii, în general. Poate că te îngrijorează problemele financiare. Lucrează la soluții și nu lăsa nimic să te împiedice să simți cât de bine poate fi. Nimic nu este la fel de important ca și sănătatea. Fă din aceasta o prioritate.

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 iulie 2019 

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARABALANȚĂSCORPIONSAGETATORCAPRICORNVARSATORPESTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top