Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 TAUR - Remușcările te acaparează

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 TAUR. Este un moment minunat

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Taur. Este un moment excelent pentru a profita la maxim de puteri sporite de concentrare. Este posibil să îți dorești să fii singur o vreme pentru a-ți face munca psihică mai ușoară în această săptămână. Memoria este mai retentivă decât de obicei și gândurile tale devin personale – familie și cei dragi. Poți depăna amintiri de familie cu cei apropiați sau cu prieteni. Este un moment minunat să te deschizi cu adevărat și să ai conversații plăcute cu familia.

Cu Mercur retrograd de marți, 8 iulie, mișcându-vă miercurea în Casa familiei și a mediției și a obiectivelor personale, acesta este un moment bun pentru a te organiza și, probabil, a scăpa de aglomerația din sertare sau din biroul de acasă. Dacă ai grămezi de hârtie pretutindeni și te provoacă să fi anxios, este momentul potrivit pentru a le recicla.

Îți place să te distrezi? Ei bine, week-endul poate fi un moment excelent pentru ca oamenii să se descurce – ai putea să te bucuri de sporovăială ca pe vremuri.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 – toate zodiile

O întâlnire, joi, îți poate oferi informații sau o oportunitate care ți se pare prea bună să fie și adevărată. Cu toate acestea, dacă ești pregătit să o urmezi, ar putea să îți revoluționeze viața. 

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Taur Relațional

Bucură-te în această săptămână de pasiune intensă și conexiuni. Ești profund absorbit de planuri și idei. Un iubit, un prieten sau chiar cineva din familie, va fi mai prezent în mintea ta acum. Dacă te lupți cu ceva, cere ajutor. Acest lucru este mult mai bine decât să suferi în izolare. Sarcinile mundane pot fi dificil de focalizat pe acum, pe măsură ce te prind alte planuri. Indiferent ce dai acum, aceea vei primi, așa că poartă-te cu alții așa cum ai dori să se poarte cu tine. Riscă, în gânduri și relații. Îndrăznește să te lași cunoscut în profunzime. 

Luna își petrece de vineri în Casă financiară, ceea ce ar trebui să te ajute să planifici o întâlnire cu un consilier financiar. Îți va permite să scapi de toate sincopele sau să fi mai strâns la pungă. Poți face o impresie bună oricum.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Taur Profesional

Comunicarea cu alții poate fi destul de tulbure. Vei spune ceva și oamenii se vor uita la tine ca și cum ai vorbi într-o limbă străină. Este posibil să fi nevoit să îl rescrii  de două sau trei ori înainte să trimiți mesajul.

Vei simți mai mult curaj și încredere decât de obicei acum. Învață într-un mod cât mai pozitiv posibil și rămâi cu picioarele pe pământ atunci când este necesar. Această perioadă susține marketingul și contactele cu ceilalți. Poți fi un lider elocvent și priceput. Perioada pune accentul pe preocupările familiei. Interesele profesionale vor ocupa locul al doilea în ce privește nevoile oamenilor apropiați vouă. Acordă o atenție deosebită detaliilor mici.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Taur Financiar

 Grijile asupra finanțelor sunt oarecum inversate în această fază, deoarece primești compensații pe care le-ai așteptat sau ești recompensat cu o majorare pentru munca ta. O scurtă călătorie este probabilă acum. Folosește acest lucru ca o șansă de a te conecta și de a-ți continua contactele profesionale. Ești plin de carismă și comunicarea vine în mod natural acum. Prezentările de vânzări sau întâlnirile scurte reprezintă setări eficiente pentru această săptămână. 

Unele dintre birourile companiei ar putea să fie nevoite să fuzioneze puțin pentru a face altceva. S-ar putea să te gândești să devii mai responsabil cu privire la finanțele tale, în general. De asemenea, te lupți cu faptul că în cont sunt mai puțini bani decât ai anticipat.  Cultivă alte resurse financiare prin schimburi suplimentare sau prin joburi suplimentare cu jumătate de normă.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Taur Sănătate

 Ești foarte curajos în ce privește sănătatea ta. Poți să flirtezi sau să fi arogant, sau cum vrei tu să fii. Ar fi bine să conservi o parte din această energie, deoarece probabil vei fi sensibil și ușor de rănit. Încercă să te provoci mai degrabă să optezi pentru o alimentație sănătoasă decât să căutați alte provocări externe. Încearcă o diectă suplimentară, ia-ți un set de exerciții noi la sala de sport sau încearcă să restrângi exercițiile într-un program mai ampluu. Poți încerca, de asemenea, una dintre tehnicile de arte marțiale urmând cursuri la sala de sport sau în ateliere speciale.

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 iulie 2019 

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARABALANȚĂSCORPIONSAGETATORCAPRICORNVARSATORPESTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top