Connect with us
Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Varsator. Iei parte la un eveniment deosebit

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 VĂRSĂTOR. Evită să cumperi bunuri de valoare

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Vărsător. Lasă orgoliul și vanitatea și vei putea mai ușor să te îndepărtezi de dușmani și de conflicte. Pericolele te impulsionează să faci o autoevaluare și să îți determi punctele forte și punctele slabe. Folosește aceste informații în avantajul tău și evită să cazi în capcana fraudei sau a înșelăciunii. Continuă să lucrezi și vei vedea drumul prin toată această perioadă de stres.

Cu Marte care a intrat în sectorul relațional, s-ar putea să fi mai degrabă înclinat spre compromis decât să insiști pe propriul drum în chestiuni cheie. Totuși, acest lucru poate fi un moment excelent pentru a elibera tensiunile și a spune lucruri care ar fi trebuit spuse de mult.

Cu Venus în Rac, în Casa a 6-a a muncii, a rutinei cotidiene și a sănătății, este posibil să fie nevoie să dai puțină atenție la dietă,  deoarece ar putea fi foarte ușor să exagerezi din acest punct de vedere.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 – toate zodiile

Mercur intră în retrogradare în noaptea de duminică spre luni, pe 8 iulie și va reveni în mers normal abia pe 31 iulie, așa că perioada te-ar ajuta la urmărirea mesajelor mixte. Evită să cumperi bunuri de valoare sau să semnezi contracte ori oferte importante, dacă este posibil în toată această perioadă.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Vărsător Relaţional

Evită cât poți să fi prins în bârfe sau diferite dispute. S-ar putea să te simți obosit și în același timp, să dai cu subsemnatul pentru accident recent care l-a afectat pe partenerul tău sau familia acestuia. Fii atent la cei care depind de tine si de munca ta pentru a fi sigur că cei dragi simt că le dai atenție. Nu este nevoie să cheltui mult pentru ai surprinde cu afecțiunea ta. Timpul petrecut singur nu trebuie să fie chiar în singurătate. În schimb, să fie introspectiv și analitic, pe măsură ce se știi cum să îți speculezi punctele forte și propriile limitări. O mică schimbare de look te va stimula.

Există o atmosferă electrică exact acum când Marte în Leu este încă în cojuncție cu Mercur la începutul săptămânii. Știi ce vrei și demonstrezi asta urmându-ți instinctul.

Luna în Scorpion, te va încuraja să îți urmărești pasiunea în a doua parte a săptămânii când s-ar putea să spui în sfârșit, da!

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Vărsător Profesional

Nu cred că vei câștiga o dispută săptămâna aceasta, indiferent de argumentele pe care le ai sau indiferent dacă ai sau nu dreptate, deci mai bine ai încerca să eviți acest lucru. Cota de popularitate este în cădere liberă, plus că ești depășit numeric. Așteptă un timp mai favorabil pentru a face mișcările mari.

S-ar putea să te simți neobișnuit de sentimental. Îți va fi mai ușor să eliberezi orice resentimente sau dezamăgiri legate de muncă. S-ar putea să te simți neobișnuit de protector sau să te arăți îngrijorat pentru problemele unor colegi pe care îți dorești să îi ajuți în orice fel poți. Obține cât mai mult posibil în primele zile ale săptămânii. În afaceri, orice lucru legat de consum, de familie sau de tradiție se va bucura de un impuls. Concentreză-te pe îmbunătățirea practică.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Vărsător Financiar

S-ar putea să te simți un pic indecis în această săptămână. Acest lucru nu poate fi unul rău, deoarece te gândești de mult timp la efectele deciziilor tale și nevoile celorlalți. Dacă ești în căutarea unei mai mari cooperări cu colegii, fii dispus să te pui în locul lor și să ceri asistență și idei. Prin dialog, ideile vor fi clarificate și planurile vor fi puse în mișcare.

Aspectele care afectează viețile trecute, visele și karma îți oferă cele mai interesante idei care să individualizeze acțiunile financiare. Ceea ce pare a fi blocat de obstacole din trecut devine mai liber și mai ușor de realizat acum. Unele dintre cele mai bune idei pot apărea brusc și deodată. Ți se cere să iei în considerare munca la domiciliu sau să îți mărești veniturile folosindu-te de creativitate. E decizia ta.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Vărsător Sănătate

Aspectele legate de sănătate ar putea apărea în mod neașteptat în această săptămână. Dacă te poți relaxa, vei găsi soluții unde nici nu te aștepți. Uneori, rănirea sau entorsa unei glezne poate fi un apel să încetinești ritmul și să te odihnești. Nu dispera, deoarece ar putea apărea în calea ta ceva mai bun. 

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 iulie 2019 

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARABALANȚĂSCORPIONSAGETATORCAPRICORNVARSATORPESTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top