Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 RAC - Vești extrem de proaste

Știri

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 RAC. Îți permiți să te răsfeți

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Rac. Sporesc chestiunile legate de bani, pe măsură ce Marte este în Casa a 2-a, sectorul financiar. Prezența sa aici pentru următoarea săptămână te poate încuraja să devi mai activ și acest lucru face să atragi ocazii de a câștiga mai mulți bani și de a-ți consolida afacerile financiare.

Ai în minte, fluxul de numerar, veniturile și puterea de câștig. Ești mai practic și mai rațional în abordarea domeniului finanțelor acum. Este o perioadă bună pentru colectarea ideilor noi de a face bani. Ești cu adevărat profund legat cu valorile personale și obiectivele financiare. Cu toate acestea, trebuie să eviți să te îngrijorezi excesiv pentru bani. 

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 – toate zodiile

În plus, vei avea un impuls serios, deoarece Venus este în semnul tău încă de la jumătatea săptămânii și rămâne aici până în 27 iulie. Deci este momentul să îți permiți să te răsfeți și să te bucuri de viață cu adevărat.

În cele din urmă, Mercur devine retrograd tot în Casa a 2-a financiară de luni, 8 iulie până pe 31 iulie. Universul te încurajează să eviți cumpărăturile sau să joci la loto. Așteaptă până când Mercur va reveni în mers direct.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Rac Relaţional

Dragostea este în prim plan. Banii vor cântări greu însă în gândurile tale. Este posibil să cauți venituri suplimentare sau spri în consolidarea unor planuri de a avansa cu obiectiv personal și pentru care ești gata să faci orice. Ține pasul cu dorințele tale, inclusiv cele romantice, atâta timp cât nu sunt prea extravagante. Încearcă să nu analizezi lucrurile. Grijile pot fi inutile. Menține o comunicare pozitivă și așteaptă-te la rezultate rezonabile. Deși preocupările lumești ale vieții necesită încă atenție, nu uita să acorzi o atenție afectivă persoanei delângă tine.

 Bucură-te de Soare care rămâne în semnul tău și în această săptămâna. Sensibilitatea și compasiunea ta adaugă un strat emoțional unei potențiale relații care va fi aproape imposibilă deoarece o terță persoană încearcă să o distrugă. 

Venus va fi conjunctă cu Soarele încă de la începutul săptămânii, făcându-te să te simți și mai sigur pe tine. Dacă ai ceva de spus, este timpul să o faci.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Rac Profesional

 Este posibil să nu ai chef de prea multă muncă, dar, în general, spiritul tău locvace la locul de muncă va fi unul pe măsură. Aceasta este o săptămână numai bună pentru a te întâlni cu clienți, colegi sau potențiali angajatori decât pentru să încerci să te axezi pe munca concentrată și intensă.

Nu ezita să mergi într-o direcție nouă și inovatoare. Comunicarea la locul de muncă poate fi mai încărcată emoțional. Acestea sunt zile bune pentru o analiză atentă a detaliilor financiare. Aș spune că este momentul potrivit pentru proiecte ambițioase. Spune clar ceea ce dorești să realizezi. Nu îți fie teamă să încerci lucruri care să împingă limitele potențialului tău. Familia și colaboratorii îți vor sprijini planurile.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Rac Financiar

Analiza fluxului de numerar este acum în atenția ta. Evaluezi ca să te asiguri că exploatezi ocaziile. Idei noi de a face bani, cu succes, pot apărea în curând. Dacă ai discutat o propunere în urmă cu ceva timp, acesta ar putea fi momentul pentru a vorbi. Lasa-i pe cei care sunt în compania ta să știe cum te pot ajuta. Fii practic și asigură-te că ai clarificat ce te determină să dorești anumite lucruri. O comunicare clară și analitică te va ajuta să îți stabilești și să îți atingi obiectivele.

 Săptămâna aceasta se referă la vizibilitate. Dacă te-ai simțit invizibil în ultimele luni, acum ești în plină devoalare. Acest lucru este valabil în special datorită aspectelor care afectează rețelele sociale. Se pare că toată lumea știe ce faci. Condimentează-le cu povestiri despre trecutul apropiat și vorbește despre planurile viitoare. Banii sunt un lucru sigur.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Rac Sănătate

Poți să te gândești în secret că a face ceva pentru sănătatea ta, la jumătatea drumului este suficient de bună. Ei bine, este timpul să renunți la aceast gând deoarece singura persoană pe care o păcălești ești chiar tu! Începe să dai atenție la comportamentul alimentar mai ales și să observă cese petrece când te îndepărtezi de calea cea bună. Este foarte probabil că te orientezi prea mult doar pe ce îți place chiar dacă nu este sănătos. Încearcă să compensezi prin mersul la sală, să ai o dietă relaxată și să îți impui obiceiul de a îndeplini cu regularitate ceea ce ai de gând să faci.

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 iulie 2019 

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARABALANȚĂSCORPIONSAGETATORCAPRICORNVARSATORPESTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top