Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 FECIOARĂ - Încrederea în sine si voința revin

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 FECIOARĂ. Ține acest vis în viață!

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Fecioară. Mintea ta se concentrează asupra chestiunilor private și asupra problemelor din trecut. Este un moment în care cel mai puțin probabil este să vorbești din proprie inițitivă sau să te exprimi liber. Cauți răspunsuri în trecutul tău. Pentru a le găsi, trebuie să te angajezi în cercetare sau în meditație liniștită. Nu te lăsa târâți de problemele care și-au depășit utilitatea și scopul și nivi nu-ți pierde energia învinovățindu-te. Analizează trecutul dacă vrei un viitor mai bun. Este posibil să fi conștient de limitele proprii, fie ele fizice, emoționale sau financiare.

Viata ta sociala trece printr-o adevărată revoluție în urma eclipsei totale de soare de marțea trecută. Ea te-a energizat de asemenea natură încât te-a făcut să te deplasezi în cercuri noi și, probabil, să te conectezi cu oameni care te pot ajuta să mergi înainte în viață. Ar putea fi schimbări și în cercul apropiat de prieteni.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 – toate zodiile

Cu toate acestea, cu Venus aflată în același sector de la mijlocul săptămânii trecute, vei fi o opțiune atractivă și îți va fi mai ușor să îți faci prieteni și să descoperi dragostea.

Cum Mercur se gândește de duminică, este posibil ca ceva important să nu mai fie găsit.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Fecioară Relațional

Ai nevoie de timp și spațiu pentru liniștitea ta. Probleme particulare specifice sunt doar în mintea ta. Ia-ți timpul necesar pentru a afla toate răspunsurile pe care le cauți. Privește în interiorul tău pentru a le găsi pe cele pe care le doresti. Ține-le minte însă, deși nu vei putea schimba trecutul. Acceptarea este singura opțiune. Lasă-le să vină dar așteptările tale ar putea fi, pur și simplu, prea mari. 

Soarele este toată săptămâna prin emoționalul Rac, ajutându-te să îți exprimi adevăratele sentimente. Nu-ți place să fii vulnerabil din punct de vedere emoțional, dar uneori, este bine să scoți ceva din suflet.

Stăpânul tău planetar, Mercur, de luni 8 iulie, este retrograd în semnul Leului, deci orice pas verbal pe care îl crezi faimos ar putea fi jenant. S-ar putea să nu poți râde acum, dar într-o bună zi o vei face.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Fecioară Profesional

Este un moment de împlinire pentru tine, dar în același timp marchează o perioadă de adversitate. S-ar putea să fi examinat sever de către alții, dar, în general, lucrezi la visul tău, și asta este cel mai important. Ține acest vis în viață!

Este un moment foarte bun pentru a lucra ca lider de grup. Vei înțelege ce este necesar și găsești soluții de câștig, adesea vorbind cu alții despre acest punctul de vedere. Abilitatea de a comunica emoția încurajează acțiunea. Această perioadă este ideală pentru călătorii sau trăirea unor momente bune cu familia. Invită-ți colaboratorii cre sunt singuri să participe la distracție alături de voi. Este o perioadă excelentă pentru revizuirea și punerea în ordine a documentelor.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Fecioară Financiar

 Cuvintele ar putea fi o armă când vine vorba despre bani. Ei vin spre tine încet și ești nerăbdător să îi cheltui. Profită la maximum de mediul în care te afli. Acum pari mai interesat de ceea ce se întâmplă în spatele scenei, departe de vizorul public. Unele lucruri, sau chiar oameni, și-au depășit utilitatea pentru tine. Nu te lăsa tras în jos de vini imaginare și nici trecutul să îți determine viitorul financiar. Fii sensibil în stabilirea obiectivelor, limitează cheltuielile și conservă-ți energia pentru proiectele cele mai demne.

Ești puțin limitat în carieră săptămâna asta. Nu numai că munca ta poate fi minimalizată, dar și tu ai putea fi chemată să suporți o povară mai grea. Este posibil ca relațiile tale să fie dezvoltate mult mai mult înainte de a putea oferi ceea ce dorești și ce ai nevoie din punct de vedere financiar.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Fecioară Sănătate

 Toți avem momentele noastre și este important să te poți ierta pentru că nu ai fost întotdeauna cel mai bun prieten al tău. Vor fi zile când intențiile bune se vor îneca în circumstanțe prea mari pentru a le controla. Dar știi că controlul se va îmbunătăți și vei ajunge să afli că există rar circumstanțe care te pot face să mănânci ceva împotriva căruia ai militat până nu demult. Pe măsură ce construiești o practică solidă de a te iubi prin felul în care te limentezi, vei simți semnalele corpului tău și vei știi ce ai de făcut.

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 iulie 2019 

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARABALANȚĂSCORPIONSAGETATORCAPRICORNVARSATORPESTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top