Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 PEȘTI - Nu te suprasolicita

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 PEȘTI. Îndepărtează-te de ceea ce te deranjeaz

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Pești. Este un moment excelent pentru a rezolva detaliile ciudate ale existenței tale cotidiene. Ești înclinat să faci liste de lucru, să plătești facturi și să eviți aglomerarea. Detaliile la locul de muncă sunt imperative acum. Te gândești la unele probleme de sănătate care îți dau bătăi de cap. Rezolvarea problemelor de sănătate sau verificarea planificării unor acțiuni au prioritate acum. Angajamentul pentru muncă, poate pentru cultivarea abilităților de bază, va fi un sprijin acum. Evită să te stresezi sau să te supraestimezi. 

Marte este în Casa a 6-a, a muncii, a rutinei cotidiene, a stilului de viață și și a sănătății, astfel încât să poți începe să îți revizui obiceiurile mai puțin critic, ceea ce va duce la câteva schimbări importante. Eliberează de rutina care nu mai funcționează pentru tine, astfel încât să faci loc activităților care îți plac cu adevărat.

În cele din urmă, cu Mercur care va intra în retrogradare de pe 8 iulie până la sfârșitul lunii, ți-ar  fi de ajutor să copiezi fișierele importante și să păstrezi datele în siguranță.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Peșt Relaţional

 Poate că este timpul pentru o schimbare. Pregătește-te să te miști într-o nouă direcție. Situațiile conflictuale pot necesita o nouă cale de rezolvare. Ai curajul și îndepărtează-te de ceea ce te deranjează. Fă ordine pe lista de priorități. Indiferent dacă este vorba despre achitarea unor facturi sau de punerea la punct a unor proiecte, ele tind să devină ceea ce are nevoie de atenție. Ai grijă de sănătatea ta. 

Romantismul își va găsi loc mai tarziu în viața ta, odată ce se va rezolva această problemă. Concentrarea sporită îți va folosi săptămâna aceasta așa că termină lucrurile. Înarmează-te cu răbdare.

Venus este în Casa a 5-a, sectorul iubirii, petrecerii timpului liber și plăcerii așa că este timpul pentru a sărbători împreună cu partenerul printr-o scurtă pauză și relaxare. Dacă continui să cauți o persoana specială, ți-aș sugera să participi la evenimente, să ieși afară, pentru că doar acolo vei găsi ceea ce cauți. 

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 – toate zodiile

Cum spuneam, Mercur este retrograd, ceea ce presupune o presiune mare asupra modului în care îți place să te apropii de viața sentimentală. Nu te simții obligat să fii cineva care nu te vrea. Nu spune nimic înainte de a fi absolut sigur. 

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Peșt Profesional

 Chestiunile financiare sunt în favoarea ta. Este un moment bun pentru a cere o majorare sau o promovare. Nu ar fi rău să cumperi chaiar un bilet de loterie pe drumul spre casă. Norocul tău este destul de mare și ai posibilitatea de a beneficia de acest noroc financiar.

Perioada încurajează comunicarea pozitivă. Vei fi deosebit de eficient prezentându-ți punctul de vedere sau vânzând ceva, atâta timp cât eviți tacticile de șantaj. Colegii vor să se simtă bine și poți beneficia și tu de această energie. Este timpul ideal pentru a recunoaște contribuțiile altora. Locurile de muncă legate de industria alimentară sau care implică dăruire se vor bucura acum de un impuls energetic.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Peșt Financiar

 Este momentul ideal pentru a ține o evidență a vieții și a priorităților tale. Stabilește sprioritățile, plătește-ți facturile, fă liste de sarcini. Toată această activitate îți va oferi sentimentul de direcție și de realizare. Ia lucrurile în pas. Atitudinea deliberată îți va servi bine la locul de muncă. Ai grijă și de sănătatea fizică. O vizită la medic poate fi în regulă. Afli de o nouă calificare sau cultivi un hobby din care curând vor ieși bani frumoși. Alții observă etica muncii tale și activitățile de succes și îți apreciază talentul și valorile. Ai grijă să nu treci în partea cealaltă, a excesului.

Aspecte care vă afectează sectorul comunicării te pot determina să contactezi o editură sau mai multe, este un moment minunat să începi să scrii ceva nou. Ai mai făcut-o. Cu grupurile tale sociale și cu rețelele tale, ai putea să-ți mărești considerabil veniturile. 

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Peșt Sănătate

 Muncind și jucând din greu poate fi distractiv, dar este, de asemenea, greu pentru organismul tău. S-ar putea să te concentrezi prea mult pe viața socială. Trebuie să oferi corpului tău șansa la odihnă. Somnul este foarte important din multe motive. Îndepărtează-te de activitățile la care ai putea participa, dar care nu te interesează cu adevărat și folosește timpul pentru odihnă. Nu vei regreta!

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 iulie 2019 

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARABALANȚĂSCORPIONSAGETATORCAPRICORNVARSATORPESTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top