Connect with us
Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Balanță

S-ar putea să descoperi că mental, ai preluat calitățile aerului, semn căruia îi aparții, săptămâna aceasta. Cum se poate descrie aerul? Se schimbă și se deplasează la nesfârșit. Este un lucru greu de surprins sau de definit, așa că rezistă oricărei tendințe de a-l defini. Îți va lipsi concentrarea și atenția, ceea ce va afecta capacitatea de a excela la locul de muncă și te poate împinge, ca viață personală, pe scaunul din spate. Ar trebui să te gândești la o practică de ancorare în tine, cum este meditația. S-ar putea să îți vină ideea să schimbi ceva și în mediul tău. Imediat acest lucru îți va aduce claritate și liniște sufletească.

Pe de altă parte, vin vești bune despre o sumă mică de bani care ți-ar putea intra săptămâna aceasta. Banii îți intră direct în cont. Vei ieși cu un prieten la prânz. O să vă distrați amândoi. După aceea, posibil să dorești să cumperi ceva de ce nu ai nevoie. Nu merge atât de departe. Alege unul sau două articole pe care le vrei și concentrează-te doar pe acestea.

Evenimentele săptămânii te-ar putea lăsa un pic confuz și nedumerit. Ai impresia că nu primești atenția pe care o meriți. S-ar putea să te întrebi de ce singurul lucru pe care îl doriești cel mai mult poate fi singurul lucru pe care nu îl poți avea. Ai mai mult decât crezi. Fă lumină în forul tău interior și vei vedea că este așa. După ce stai puțin și te gândești, ești gata să mergi înainte.

Miercuri, Marte este în Gemeni, în sectorul drumurilor lungi și a filozofiei, făcându-te să te apleci mai atent asupra cunoașterii și studiului. Dacă te interesează să urmezi niște cursuri, să studiezi un subiect nou sau să planifici o călătorie într-o destinație de vis, începe să cauți!

Exprimarea ta îți aduce succes atunci când Mercur face conjuncție cu Jupiter și cu Luna. Acest lucru se întâmplă în sectorul creativității, creând o zi foarte plăcută. Atingi apogeul care te va duce spre succes.

În cele din urmă, concentrează-te pe auto-îmbunătățire cu Pallas în Pești, duminică. Asteroidul se va afla în sectorul rutinelor, încurajându-te să ai încredere în intuiție atunci când vine vorba despre sănătatea ta. Dacă încerci să devii mai productiv, fii creativ cu privire la rutinele tale. Trebuie doar să fii mai imaginativ dacă vrei să obții rezultate bune!

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Balanță Relaţional

În această săptămână este posibil ca perspectivele relaționale să nu fie ce ți-ai dori, din varii motive. Dacă ești singur și cauți pe cineva, continuă să o faci, este puțin probabil să întâlnești pe cineva care să răspundă standardelor în acest moment. Cuplurile angajate vor fi în mare parte ocupate cu munca și nu vor găsi timp pentru romantism. Dacă ești divorțat te vei distra probabil cu cineva pe care l-au cunoscut recent. Cu toate acestea, nu este momentul potrivit pentru a sări într-o nouă relație.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Balanță Profesional

Probabil vei fi ales ca reprezentant într-un proiect internațional, de către șefi undeva destul de departe. Vei fi impresionant prin ceea ce susții și vei avea, de asemenea, o oportunitate de a avansa în carieră. Contribuțiile și sugestiile tale vor fi apreciate de aproape toată lumea. Săptămâna aceasta șansele tale de a obține o promovare, sunt destul de mari.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Balanță Financiar

Așteapăt-te să primești banii pe care i-ai împrumutat cuiva în urmă cu mulți ani. Dacă dorești o să îi economisești cu folos banii, depozitele pe termen scurt mi se par cea cele mai bune. De asemenea, poți câștiga financiar printr-o promovare sau o nouă ofertă de muncă. Persoanele care au rămas fără serviciu, de ceva vreme, ar putea fi chemate la un interviu important și ar putea obține un loc de muncă bun.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Balanță Sănătate

O problemă temporară, dar îngrijorătoare, a ta sau a cuiva drag, te preocupă periodic, dar va trece. Poți acoli aceste probleme evitând furia și depresia. Găsește noi modalități de a reduce stresul și anxietatea și, de asemenea, modalități de a te bucura de o viață normală și fericită. Săptămâna va fi mult mai bună odată ce vei dezvolta o atitudine pozitivă față de viață.

Citește Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top