Connect with us
Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Berbec

S-ar putea să te simți mai energic cum te-ai simțit de mult timp. Aspectele astrale aduc o energie puternică care îți va spori acuitatea mentală și forța fizică. Acest lucru te poate ajuta cu adevărat să abordezi și să termini orice sarcini care s-au acumulat. Dacă reușești să realizezi atât de mult încât să ai și timp pentru tine, ajută-i pe ceialți să își termine treaba. Dar chiar și așa, fii atent la tine.

Vestea bună este că lucrurile par să se normalizeze. Ar putea fi niște momente dificile cu nevoile celor din familie! Dacă ești părinte, copiii vor cere câte ceva la fiecare cinci minute și este posibil să simți că ești presat din toate părțile. Nici măcar viața sentimentală nu este imună la îndoiala care pare să planeze deasupra capului tău. Nu este posibil niciun compromis în acest moment. Calmează-te, știi că vin și zile mai liniștite.

Noroc că starea de spirit este ușoară la începutul săptămânii, deoarece Venus este deja în Pești, semnul ei de exaltare. Iubirea este asemenea unui experiment și nimic nu merită să te supărăm. La jumătatea săptămânii, între stăpânul tău planetar, Marte, face un trigon cu Saturn și zic eu că te va ajuta să acționezi. Sper ca munca interioară cu tine, pe care ai dus-o recent, te va ajuta să mergi mai departe cu o nouă situație. Dacă vorbești sau te întâlnești cu cineva pentru prima dată, ar trebui să faci o primă impresie excelentă.

Urmărește-ți pasiunile legate de carieră, săptămâna aceasta. Ar putea duce la succes, chiar dacă nu vezi rezultatele imediat. Pluto face sextil cu conjuncția Soare – Neptun miercuri, împingându-te către pasiunea ta. S-ar putea să nu vezi valoarea eforturilor imediat, dar ține cont că ea există.

Concentrează-te pe iubirea și acceptarea de sine pentru următoarele săptămâni, odată ce Venus este deja în Pești și în sectorul intimității. Orice problemă pe care o ai, va ieși la suprafață pe măsură ce dai peste o fostă iubit și vă pomeniți ndrăgostiți ca în prima zi. Acest lucru ar putea duce la un comportament autodistructiv dacă nu ești atent.

Sâmbăta aduce o zi de auto-perfecționare. Soarele – Luna – Venus și Neptun sunt conjuncte în casa abilităților psihice. Ești încurajat să renunțați la obiceiurile proaste și să te concentrezi pe ceea ce poate fi bun pentru tine.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Berbec Relațional

Este posibil ca viața ta romantică să sfârâie, săptămâna aceasta. Te simți foarte atras și trăiești intens pasiunea alături de cea pe care o/îl iubești. O călătorie într-un loc în care să fiți doar voi doi este foarte indicată. Acest lucru vă va oferi șansa să vă reconectați unul la celălalt. O dragoste nou descoperită va aduce prospețime și emoție în viața celor singuri.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Berbec Profesional

În această săptămână, cineva îți va da un sfat extraordinar. Acest lucru te va ghida în direcția corectă. Faci câteva mișcări inteligente în carieră. Unii dintre voi vor fi foarte mulțumiți de modul în care progresează lucrurile, săptămâna aceasta. Ca antreprenor, ai mult de lucru așa că mergi acolo unde trebuie să fii. Ești gata să faci față oricărei provocări.

Perioada viitoare aduce o mulțime de oportunități pentru a vă avansa cariera. S-ar putea să ai ocazia să vorbești despre un proiect interesant care îți va demonstra priceperea.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Berbec Financiar

Piața de acțiuni s-ar putea dovedi a fi bună pentru tine în această săptămână. Vei observa multe schimbări pozitive în plan financiar, mai ales spre începutul săptămânii. Posibil să apară o moștenire, care îți îmbunătățește situația financiară generală. Contul rămne stabi dacă este folosi cu chibzuință.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Berbec Sănătate

S-ar putea să te trezești cu unele dureri sâcâitore, cum ar fi o durere de cap sau de dinți. Până la finalul zilei vei constata că durerea a trecut. Asta nu înseamnă că nu treuie să mergi la medic! În mod normal, nu trebuie să îți faci griji prea mult pentru aceste dureri, deoarece sunt trecătoare. Mănâncă bine, fă mișcare și încearcă să respecți orele de culcare! Dimineața te vei simți ca nou.

Citește Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top