Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Taur

07.03.2021
Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Taur

Dacă vrei să îți asumi ceva serios, aceasta este săptămâna ta. Influxurile astrale îți vor aduce o creștere a forței fizice și mentale care pot face minuni pentru tine. Aruncă orice nesiguranță sau lipsă de încredere la coșul de gunoi. Urmează pașii de care ai nevoie pentru a aborda proiectul sau obiectivul care îl ai în minte. Ai capacitatea de a emite judecăți de valoare solide, așa că ai încredere în acest talent. Ia toate măsurile care se impin pentru a obține ceea ce dorești.

Săptămâna aceasta, regândești toate valorile sociale pe care le iei cu valoarea nominală. La fel ca noi ceilalți, ai învățat să o faci de la o vârstă fragedă și le-ai acceptat fără să gândești. Conceptele reajustate, merită să fie luate în considerare. După ce ai auzit, ani de zile, despre toate acele lucruri că „pur și simplu nu sunt sau nu trebuie făcute”, este mai liniștitor să crezi că trebuiau făcute până la urmă.

Săptămâna începe cu o transformare majoră, pe măsură ce Marte din Gemeni face un trigon cu Saturn din Vărsător. Acest lucru aduce oportunități în ce privește descoperirea de sine în timp ce reexaminați valorile personale și opiniile despre diferite situații. Lasă curiozitatea să te ducă înainte. Vei face câteva descoperiri interente.

Venus este în Pești de o săptămână și îți sporește intuiția. Știi acel sentiment pe care îl ai când întâlnești pe cineva la care te gândeai? Este destul de intens acum.

Atenție la serviciu, deoarece riști să intri în conflict cu cineva care are rol în conducere. Redu tensiunea acestei întâlniri adoptând un punct de vedere mai deschis. În acest moment, ai o perspectivă foarte limitată a adevărului și acest lucru poate provoacă fricțiuni.

Joi, viața ta sentimentală devine puțin mai socială atunci când Venus este în Pești și în sectorul prieteniei, chiar dacă va da un impuls vieții sociale. S-ar putea să ai noroc în dragoste și finanțe. Permite-ți să fabulezi, dar dacă ajungi la bani, cheltui-i cu înțelepciune.

Săptămâna se încheie cu o notă senzuală. Luna este în Pești în sectorul prieteniei. Ea poate crea o seară minunată dacă poți renunța la ideea de „perfecțiune”.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Taur Relațional

O săptămână promițătoare bate la ușă. Cei care sunt părinți singuri ar putea avea o săptămână foarte romantică. Vor întâlni, în cele din urmă, pe cineva cu care au multe în comun. S-ar putea chiar să se gândească să își petreacă restul vieții cu această persoană. Nu-ți fie frică să iei angajamente serioase. Este o perioadă foarte bună și vei lua toate relațiile personale în serios.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Taur Profesional

Ai ocazia să aduni oamenii ca să vadă felul tău de a conduce. Vei avea un plan general, chiar dacă nu este încă ceva concret, pus la punct. Dacă ești femeie și șomeră, îți vei găsi chemarea în artele creative sau în astrologie. Inginerii IT care caută un loc de muncă nu ar trebui să se gândească încă la schimbarea domeniului. Cei care s-au pensionat recent se pot gândi să lucreze în calitate de consultanți.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Taur Financiar

Fondurile mutuale sunt o bună opțiune de investiții în această săptămână. Profitul pe care îl obții te va ajuta să își atingi obiectivele financiare. Banii se adună nu se cheltuie. Investind banii în fonduri sigure, te vei simți în siguranță și vei obține un venit regulat și constant. Din punct de vedere financiar, aceasta este o săptămână foarte bună a beneficia de proiectele care îți sunt la-ndemână. În weekend asigură-te că nu te răsfeți și cheltui excesiv.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Taur Sănătate

Persoanele în vârstă care suferă de dureri articulare se vor simți mai bine. Mișcarea aduce rezultate. Dar atenție și la consumul de dulciuri și de lactate. Cele care au mai mult e suferit sunt femeile. Peadolescenți îi sfătuisc să nu se apuce acum de dietă. Să mănânce bine și să facă mișcare pentru consumul de energie. Doamnelor, repet, atenție la mâncatul compulsiv, pentru că vine o vreme când nu vom putea să mai dăm jos, cu atâta ușurință, kilogramele.

Citește Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI