Horoscop Minerva 1-7 martie 2021. Ce ne așteaptă în prima săptămână de primăvară

28.02.2021
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021. Ce ne așteaptă în prima săptămână de primăvară

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Berbec 

În general, îți place să știi unde stai în orice fel de relație, dar cu cât încerci mai mult să afli unde este trasată linia săptămâna aceasta, cu atât poți întâlni mai multe dificultăți. Tranzitele planetare ar putea sugera că lucrurile dintre voi sunt confuze. Dacă ai ceva important de discutat, poate ar fi mai bine să lași acest lucru pentru altă dată. 

Citește integral Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Berbec

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Taur 

Cineva sau ceva necesită un ultim retuș final, astăzi. Nu renunța până când nu vei face acest efort final. Este posibil ca alte persoane să fi renunțat, dar acesta nu este un motiv pentru care să procedezi la fel. Dovedește celorlalți că poți termina ceea ce începi. Simți o conexiune psihică importantă cu cineva care simte în același fel. Știi instinctiv ce gândește sau ce simte. Cel mai probabil, această conexiune va duce la o descoperire importantă în munca ta.

Citește integral Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Taur

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Gemeni

Nu ai putea fi mai social chiar dacă ai încerca și acest lucru te va ajuta să primești atenția persoanelor care te pot ajuta să avansezi. Participă la evenimente sociale și extinde-ți cât mai mult posibil rețeaua de socializare. În același timp, lucrează la abilitățile de comunicare pentru a obține răsplata bănească pe care o dorești și de care ai nevoie la orice loc nou de muncă sau misiune independentă care o ai.

Citește integral Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Gemeni

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Rac 

Nu îți face griji că ai putea avea o seară plictisitoare când ieși din casă, deoarece acest lucru pur și simplu nu este posibil cu tranzitele actuale. Dacă intenționezi să te întâlnești cu un nou partener, fii pregătit să te distrezi. Este posibil să nu fie ceea ce consideri în mod normal a fi o ieșire de succes, dar te va face să te simți foarte bine.

Citește integral Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Rac

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Leu 

Condițiile dificile legate de o prietenie au impact asupra sănătății. Câștigi perspectivă prin antrenament și poate că trebuie să te concentrezi asupra corpului tău în loc să reacționezi la greșelile de comunicare, etc. Pentru a rămâne în formă este nevoie de timp și concentrare, iar la acest lucru te pot ajuta relațiile, deoarece îți oferă timp să reflectezi asupra conflictului, în timp ce ai grijă de tine.

Citește integral Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Leu

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Fecioară 

 Poziția planetelor te poate ajuta, pe tine și pe cineva drag, să realizați câteva adevăruri de bază. Totuși, aceasta nu trebuie să fie o scenă mai problematică decât pare. Poate că ați călătorit la un nivel decât l-ați gândit, iar influența îngrijorătoare de astăzi vă va ajuta pe amândoi să vedeți că există anumite fațete ale relației care nu pot fi ignorate dacă doriți să funcționați, în continuare, ca un cuplu.

Citește integral Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Fecioară

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Balanță 

Ești într-o poziție care îți place, dar este posibil să fii extenuat de direcția generală în care lucrează angajatorul tău. Gândește-te la această problemă. Punctul tău de vedere va fii primit cu respect și o considerație. Energia fizică este puternică și îți oferă capacitatea de a persevera prin proiecte lungi și destul de obositoare. Folosește-o cu înțelepciune în loc să o lași să se piardă. Preocupă-te de propria ta muncă în loc de munca altora.

Citește integral Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Balanță

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Scorpion 

Dacă ți-ai plănuit să ieșiți cu cineva drag, nu aștepta ca totul să meargă fără probleme, deoarece aspectele favorabile de săptămâna aceasta ar putea însemna că vor apărea destul de multe evenimente neașteptate. Cu toate acestea, dacă poți face față acestei perturbări, aceasta nu va fi un lucru rău, ba poate fi chiar foarte pozitiv, întrucât te întâlnești cu alții care îți pot schimba viața semnificativ.

Citește integral Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Scorpion

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Săgetător 

Îți construiești încrederea în tine și accelerezi cheltuielile legate de familie, romantism, creativitate și distracție. Interesul îți este provocat în ceea ce privește învățarea de noi abilități care pot fi aplicate potențialului de câștig. Deoarece aspectele sunt favorabile pentru a câștiga bani și prin asta, siguranță, lucrează dintr-o poziție de forță. Străduiește-te nu numai să te bucuri de cheltuieli, ci și să investești pentru a-ți asigura stabilitatea pe termen lung.

Citește integral Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Săgetător

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Capricorn

Săptămânile cu emoții nu sunt rare, iar aceasta ar putea fi una dintre ele. Dacă simți că totul nimic concret și solid nu este la îndemână, nu te îngrijora. Concentrează-te asupra abilității de a ști ce simți și fă un inventar privat al modului cum va merge săptămâna, sezonul, anul. Nu este ceva ce toată lumea poate face cu ușurință, așa că este posibil să-ți poți ajuta prietenii cu asta și astăzi.

Citește integral Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Capricorn

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Vărsător 

Uneori, nu există suficient spațiu pentru a te exprima în totalitate – și asta este o prostie. Săptămâna aceasta ar putea fi una din acelea în care ești gata să strălucești, dar nimeni nu îți oferă și o scenă! Încearcă să fii atent atunci când nimeni nu face o treabă foarte bună. Ai probleme de sănătate pe care le-ai ignorat? Ia în considerare să te delectezi cu o vizită la un cabinet de masaj.

Citește integral Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Vărsător

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Pești

 Îți este greu să ai controlul asupra minții tale, la câte probleme s-au adunat. Încetinește și respiră adânc. Încearcă să nu te frustrezi. O comunicare bună cu ceilalți va fi cheia pentru a rezolva ideile și gândurile sporadice. Te vei simți mai bine dacă alți oameni îți iau ideile în serios. Per total, vei fi mult mai productiv în orele de după-amiază. Este un moment bun pentru a aplica pentru un nou loc de muncă sau o oportunitate de carieră. Abilitățile tale creative sunt solicitate și asta este o veste bună.

Citește integral Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Pești