Connect with us
Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Gemeni

Dacă te-ai simțit mai lent în ultima vreme, săptămâna aceasta vei sesiza o creștere a energiei, care îți va spori foarte mult și creativitatea și forța fizică. Profită de ocazie pentru a respira aerul proaspăt fie printr-o activitate sportivă, fie printr-o plimbare lungă. Mișcarea îți poate direcționa energia fizică și poate oferi minții șansa de a te curăța. Nu te mira dacă observi mai multă claritate și te concentrezi mult mai ușor după aceea. Profita din plin de ea.

Perioadă aduce energie pozitivă pentru negocieri țintite, în special în situațiile în care trebuie să discuți probleme sensibile. Există șansa să obții o nouă poziție profesională care îți va permite să arați cât de talentat ești. Dacă ești prezent online, fii tot timpul pe fază. Nu pierde din cauza lipsei de planificare. Dacă îți conduci propria afacere, este timpul să ieșiți din acea rutină!

Miercuri, renunțați la trecut și îmbrățișați creșterea și schimbarea pe care o aduce Marte în Gemeni în trigon cu Saturn din Vărsător. Va fi o zi puternică pentru a renunța la ceva ce nu-ți mai este de folos și a o lua de la capăt. Acest lucru se va produce extrem de subtil, dar dacă faci un mic pas, ar putea duce la o mare transformare majoră pentru tine.

Cu Venus în Pești, dragostea nu este prima ta prioritate. Odată ce schimbi lumea ca un super-erou care ești destinat să devii, atunci nu trebuie să-ți faci griji că nu vei găsi pe cineva care să-ți fie alături! Venus îți va permite să te simți și mai plin de compasiune și înțelegere. Ideea este că chiar și dacă îți pare rău de cneva nu este musai să și ieși cu el. Ajunge dacă i-o spui.

În următoarele câteva săptămâni, te vei concentra mai mult pe carieră, vei visa promoții și vei fabula legat de locul de muncă. Cu toate acestea, rămâi cu picioarele pe pământ ca să obții ceea ce dorești. Acest lucru ar putea duce și la o poveste de dragoste la birou, așa că ai grijă.

Sâmbătă aduce o dramă în familie. Viața privată ar putea deveni haotică, dar nu te îndrăgosti, încercând să o rezolvi. În loc să faceți lucrurile „plăcute”, concentrează-te pe a te îngriji.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Gemeni Relaţional

Dacă ești singur, în această săptămână, șansele să te îndrăgostești de un coleg sunt foarte mari. Deși acest lucru ar putea părea bun la început, ar putea duce la complicații în relațiile de la locul de muncă. Dacă ești sigur, părinții ți-ar putea găsi pe cineva potrivit. Asta nu înseamnă că trebuie să și accepți. Dar nu ar fi rău să vezi despre ce este vorba.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Gemeni Profesional

În această săptămână, profesioniștii din domeniul mass-media vor primi sarcini provocatoare la locul de muncă. Aceste provocări fac să dai tot ce este mai bun din tine.

Oportunitățile de lucru sunt excelente pentru graficieni și web designeri. Ești la maximum de creativitate și îi impresionezi pe ceilalți cu ideile unice. Asigură-te că respecți toate termenele limită. Este timpul să te ocupi de încheiat acorduri și să te extinzi pe piață.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Gemeni Financiar

Deocamdată vorbim despre un echilibru bănesc dacă îți vei suprveghea și tu cheltuielile. Vei avea succes în obținerea unor câștiguri finaniare, fie din tranzacții externe, fie dintr-un contract major, cu acoperire națională. Cu toate acestea, ar fi în interesul tău să investești în unele fonduri sigure. O gândire înțeleaptă și atentă din partea ta îți va permite să investești în scheme sigure și să obții mult mai multe.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Gemeni Sănătate

Este o săptămână bună. Te simți mult mai bine decât te-ai simțit în ultimul timp. Adolescenții preocupați de problemele legate de greutate pot beneficia de un plan de alimentație stabilit de un nutriționist. Această nouă dietă nu numai că îi va ajuta să elimine excesul de greutate, ci le va oferi și beneficii pe termen lung. Te vei simți înclinat mult mai mult spre spiritualitate și chiar te gândești săte apuci de medicație, până la sfârșitul acestei săptămâni.

Citește Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top