Connect with us
Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Rac

Este o săptămână minunată din punct de vedere profesional și vei descoperi că performezi la cote înalte. Este foarte ușor să atragi atenția asupra ta și să fii apreciat de cei mai în vârstă. Deci, poate fi un moment incredibil pentru progres.

Dincolo de impactul asupra carierei, s-ar putea să atragi un puternic potențial romantic la birou. Ei spun însă, nu amesteca munca cu plăcerea. Procedează cu prudență și încearcă să vă cunoașteți mai bine, doar așa poate rezulta o relație durabilă. Bucură-te de această perioadă rodnică. Ai nevoie de un partener care să fie profund emoțional și protector. Nu te vinde ieftin. Ești o ființă emoțională și sentimentele tale ar trebui să fie onorate așa cum se cuvine. Partenerul potrivit îți va vorbi pe limba ta și vă veți înțelege cu ușurință.

Pe de altă parte, tema săptămânii este cunoașterea și învățarea. Ai studii în domeniul pe care l-ai dorit? Regreți că nu ai urmat o altă facultate sau alte programe de specializare? Dacă astăzi aceste probleme sunt cele mai importante, amintește-ți că creativitatea ta are puțin de-a face cu poziția pe care o deții. Totul are de a face cu modul în care îți folosești abilitățile și cunoștințele pentru a-ți face treaba bine.

Un potențial mentor poate apărea pe negândite. Ați putea avea o mulțime de lucruri în comun. Ar putea rezulta unele discuții interesante. Fie că alegi sau nu această colaboare, depinde de tine. Oricum te vei bucura de compania și sfaturile acestei persoane.

Explorează-ți subconștientul și pasiunile ascunse începând miercuri, conjuncția Soare – Neptun face sextil cu Pluto din Capricon, în casa parteneriatelor și cu Uranus din casa prietenilor. Acesta este un loc interesant pentru planeta personalității și s-ar putea să te simți mai anxios și mai tensionat decât de obicei, ceea ce ar putea duce la tendințe autodistructive dacă nu ești atent. Fii atent la grija de sine și lucrează la vindecarea ta interioară, nu la bătăliile interioare.

Dacă îți place cineva, anunțați-l joi, când are loc tripla conjuncție Mercur – Jupiter și Lună în Vărsător. Această conjuncție are loc în sectorul intimității face trigon cu Nodu Nord din Gemeni și îți permite să te conectezi cu alții, în moduri unice.

În cele din urmă, Pallas este și ea în Pești, în sectorul filozofiei. Visele tale pot lua o nouă turnură când faci descoperiri interesante. Este un moment excelent să crezi în intuiție.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Rac Relaţional

Viața sentimentală este în efervescență săptămâna aceasta. Te simți foarte pasional în prezența femeii/bărbatului pe care îl iubești. Te vei gândi serios la un angajament. S-ar putea să te gândești chiar la căsătorie. Este cel mai bun moment bun pentru a face un pas atât de important. Dacă nu ai o relație, întâlnirea cuiva nou va aduce prospețime și emoție în viața ta, care a fost plictisitoare în ultima vreme.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Rac Profesional

Toată lumea de la serviciu va aprecia ritmul în care îți faci treaba. Folosește-te de experiența colegilor mai în vârstă pentru a rezolva câteva probleme dificile la locul de muncă. Nu lua decizii în grabă, deoarece poți face unele greșeli prostești, mai ales spre mijlocul săptămânii. Dacă primești o ofertă de muncă bună în străinătate, accept-o indiferent de repercusiuni, deoarece îți poate schimba viața pentru totdeauna.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Rac Financiar

În sfârșit, vin banii după o muncă de trei luni cât ai tot fost amânat cu plata, neașteptat, și îți va ușura povara financiară. Investește o parte din bani în depozite pe termen scurt pentru că îți va aduce câștiguri bunicele. Alegerile pe care le faci săptămâna aceasta te vor ajuta să îți îmbunătățești imens poziția financiară.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Rac Sănătate

Vei fi energic și într-o contiuă alergătură. Te vei simți extrem de activ și chiar dorești să ieși din decorul citadin. Vrei să faci drumeții, ciclism sau să te plimbi. Deși ai multă energie trebuie să ai grijă de genunchi. Perioada poate fi puțin critică pentru articulațiile picioarelor și, prin urmare, îți sugerez să fii precaut. De asemenea, perioada nu este foarte favorabilă activităților de apă. Evită înotul sau schiul.

Citește Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top