Connect with us
Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Vărsător

Mintea ta tinde să se perfecționeze cu focalizarea și claritatea unui vultur, dar acest lucru nu poate fi întotdeauna așa, iar săptămâna aceasta este una din acelea. Te simți lipsit de concentrare, în special la locul de muncă, ceea ce poate duce la greșeli sau întârzieri. Apoi, mintea ta este un dar fantastic, capabilă de fapte uimitoare, dar poate deveni și obsesiv – compulsivă. Încearcă să găsești și câteva lucruri mai ușoare pentru a ușura din greutate. Căutările artistice în care te poți perfecționa îți pot face bine.

S-ar putea să fie necesar să vindeci ceva în sufletul tău. Este posibil ca alte persoane să-ți dorească să îți atragă atenția, pentru sfaturi și ajutor cu propriile povești și suspine. Dar tu ești preocupat de propriile tale probleme. Fii un pic egoist dacă trebuie. Asigură-te că îți împlinești propriile nevoi.

Posibil să fii nevoit să adopți o abordare mai rezervată în acțiune pentru a ajunge acolo unde trebuie să mergi. În același timp, totuși, partea ta independentă, iubitoare de libertate și aventură, poate simți nevoia să fii mai liber. Este o combinație dură de energii cu care să lucrezi, așa că fă tot posibilul pentru a găsi un echilibru între ele.

Pregătește-te pentru distracție și emoție din a doua parte a săptămânii, deoarece Marte este în Gemeni în Casa a 5-a a creativității. Din această poziție este foarte stimulantiv, dar cam inconstant. Ai putea sări din pasiune în pasiune și să nu finalizezi nimic.

Joi aduce vibrații bune prin conjuncția Mercur – Lună – Jupiter în semnul tău. Este o zi bună pentru a face o primă impresie bună sau pentru a începe orice proiecte noi, deoarece vei avea succes datorită comunicării clare și originale.

Fii cu ochii pe banii tăi duminică, când Pallas intră în Pești și în sectorul valorii de sine și a banilor proeniți din muncă proprie. Ai încredere în intuiție când vine vorba de a face investiții sau de a cumpăra impulsiv unele lucruri. Dacă ceva arată prea bine pentru a fi adevărat, fă un pas înapoi.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Vărsător Relaţional

Depune un efort suplimentar dacă vrei să ai parte și de o viață sentimentală. Cuplurile căsătorite trebuie să acorde atenție problemelor pe care să le discute de comun acord. Acordă o importanță egală atât muncii, cât și familiei. Dacă te simți cu adevărat neputincios în relația ta actuală și nu ești capabil să o rezolvi, atunci ar fi înțelept să o întrerupi.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Vărsător Profesional

Poate exista un fel de confuzie pe frontul carierei. Posibil să fii nehotărât cu privire la anumite decizii pe care trebuie să le iei. Cu toate acestea, nu trebuie să îți faci griji, deoarece vei găsi o soluție discutând cu cineva cu experiență. Folosește-ți la maximum abilitățile creative pentru a-ți duce mai departe cariera, săptămâna aceasta. Săptămâna este bună pentru cei din domeniile artistice.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Vărsător Financiar

Gândirea aprofundată aduce beneficii și te ajută să trăiești o viață pașnică lipsită de crize financiare. Ai depășit momentele acelea când starea financiară necesita o anumită atenție, deoarece nu țineai cont de cât cheltui. Ai învățat să nu mai dai bani cu ușurință pe ceva ce îți place dar de proastă calitate, nu mai cheltui sau dacă vrei să cumperi ceva, dai banii pe un lucru de calitate, ceea ce te ajută să economisești. Parteneriatele pe proiecte cu diverse firme vor aduce profit și te vor ajuta să îți dezvolți cariera în direcția dorită. Piața de valori nu este un loc bun pentru a investi acum, deoarece nu este recomandată asumarea riscurilor.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Vărsător Sănătate

Dacă simți că ai nevoie de ajutor la serviciu sau acasă, săptămâna aceasta este exclentă pentru a cere acest lucru. Alții sunt dispuși să te servească. Dacă ți-ai neglijat propriile nevoi în ultima vreme, fă-ți timp pentru a-ți ajuta copiii sau pentru a nu mai lucra cu noaptea în cap și fă ceva și pentru tine Acest lucru ar putea fi însemna o plimbare lungă, alergarea pe banda de alergare pentru a crește ritmul cardiac sau cumpărarea lucrurilor mărunte care au fost pe lista personală de prea mult timp.

Citește Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top