Connect with us
Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Fecioară. Fii mai flexibil

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Fecioară. Fii mai flexibil

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Fecioară. Mintea îți este alertă și activă în această săptămână. Ai abilitatea de a veni cu proiecte neobișnuite și inventive. Împărtășirea ideilor cu ceilalți este de interes primordial. Alții îți apreciază capacitatea de a fi cu picioarele pe pământ și empatic. Ai în minte obiectivele pe termen lung.  Horoscop Minerva luna iulie 2019 FECIOARĂ. Nu cumva să ai surprize de ultim moment

Accentul se pune pe sectorul social, așa încât săptămânile viitoare pot fi o ocazie de a te întâlni cu tot felul de oameni și a te bucura să petreci timpul într-o companie plăcută. Și, cu Marte și Mercur conjuncți, în Leu, încă în Casa a 12-a, un sector mai intim și mai interiorizat, ești motivat să te alături grupurilor care sunt legate de interesele tale sau de o cauză comună.

Cu o Venus în pătrat cu Chiron, cineva ar putea să te sfătuiască de bine, dar ar fi doar de ascultat, nu trebuie să iei cuvintele lor ca pe o Evanghelie.

Mergând cu Mercur prin Leu și un sector mai retras, ți-ar putea fi mai ușor să îți articulezi sentimentele. Cu toate acestea, evită să te supraîncarci cu problemele altora doar pentru că așa dă bine. Alții nu pot aprecia, așa că mai bine abține-te.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Fecioară Relaţional

Fii aproape de familia care ar putea avea nevoie de asistența ta într-o o problemă majoră.

Totul se remediază acum – atât din punct de vedere social, cât și profesional. Relațiile acum se pot dovedi enervante sau stânjenitoare. În acest caz, vezi cum îți menți entuziasmul și pasiunea. Abilitățile de comunicare îți vor fi testate acum. S-ar putea să constați că tu și cei importanți pentru tine nu sunteți pe aceeași lungime de undă. Încearcă să depășești conflictele și să păstrezi intimitatea. În dragoste și prietenie, efortul pe care l-ai depus nu va fi niciodată irosit. Ce propui tu însuți asta vei primi la rândul tău.

Soarele în Cancer te ajută să îți gândești opțiunile în această săptămână. Chiar dacă erai credeai că ești mort în fața a ceva din trecut, ai putea să te gândești acum să reînvii. Fii mai flexibil că ești mai sexy atunci.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Fecioară Profesional

 Lucrul în echipă este un aspect important al muncii săptămâna aceasta. Dacă nu te descurci cere ajutorul altora pentru sfaturi și asistență. Munca pe care o faci nu este ceva cu care trebuie să te confrunți singur. Apelează la înțelepciunea cuiva care a trecut și el prin acestă experiență.

Este posibil să fii nevoit să îți reconsideri modul în care te poziționezi față de cei apropiați de munca ta sau atitudinea față de oamenii cu care te vezi regulat. S-ar putea să ai în minte o poveste de dragoste sau un flirt. Este o perioadă bună pentru călătorii și pentru a-ți îmbunătăți perspectivele. Dacă este posibil, dăruiește cu generozitate la orice eveniment de strângere de fonduri sau de caritate. Eforturile de mobilizare pot aduce oportunități neașteptate, dar trebuie să continui cea ce faci cu prudență. Optimismul nejustificat nu aduce neapărat noroc.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Fecioară Financiar

Mintea activă îți va servi bine acum. O idee inventivă ar putea fi mană cerească pentru afacerea ta. Ești gata să vorbești și ceilalți sunt gata să te asculte. Un subiect în vogă este disecat acum pe la colțuri. Nu îți fie frică să dai prioritate fericirii tale. Colegii de la locul de muncă sunt pregătiți să înțeleagă de unde preocuparea aceasta pentru resurse financiare. Un spectacol de afecțiune și emoție te va ajuta să te conectezi cu propria creativitate. Cobori în tine și vei aduce la lumină tot ce ai mai bun de oferit.

Săptămâna aceasta ți se propune să echilibrezi viața profesională cu necesitatea de a fi cu prietenii, familia și ceilalți oameni importanți din viața ta. Aspectele care favorizează Casa parteneriatelor  te vor infuza cu energie și te vor duce în această direcție, ceea ce ar putea să nu îți lase prea mult ție. Nici o problema. Vei fi tentat să cheltui mai mult pentru copii, familie și distracție. Încercă să echilibrezi nevoia de salvare cu necesitatea de a elimina excesul.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Fecioară Sănătate

Te simți stăpânul lumii. Toate problemele recente au dispărut lăsând loc stării de bine. Dacă ești atent la organismul tău, nu trebuie să îți faci griji. Dar asigură-te că păstrezi gândurile optimiste. Acest lucru te va ajuta în multe feluri. Mai puține gânduri negre și cu atât mai puține toxine în corp!

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 – Alege Zodia

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top