Connect with us
Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 SCORPION. Venus în pătrat cu Chiron, poți fi fascinat

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 SCORPION. Venus în pătrat cu Chiron, poți fi fascinat

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Scorpion. S-ar putea să simțiți că sunt necesare o serie de întâlniri pentru a discuta unele aspecte de legalitate sau despre afacerile în curs de desfășurare. O schimbare de carieră sau o transformare a acesteia poate fi devoalată. Continuă să lucrezi la asta și fii sigur că eforturile tale sunt remarcate. Fă din sănătatea ta o prioritate și fii deosebit de atent în privința dietei. Un nou mediu are potențialul de a confunda sau inspira. Atitudinea ta va face diferența. Horoscop Minerva luna iulie 2019 SCORPION. Ai o singură șansă să scai de detatorii

Cu toate acestea, la începutul săptămânii, ar fi mai bine să nu crezi în ceea ce spune cineva, deoarece aceasta ar putea să nu fie tot ceea ce ar trebui să fie.

Cu Venus în pătrat cu Chiron, poți fi fascinat de personalitatea și aspectul fizic al cuiva dar asta nu ajunge pentru ceea ce îți dorești. Dacă simți că ceva este greșit, probabil că și este.

Între timp, conjuncția lui Mercur cu Marte din Leu, în zona scopurilor și ambițiilor personale te poate încuraja să te conectezi cu oameni care au realizat deja ceea ce vrei să faci tu. Cere niște sfaturi de specialitate și împărtășirea propriilor experiențe poate aduce un sprijin reciproc.

Cineva ar putea avea o surpriză pentru tine joi, cum ar fi invitația de a însoți pe cineva într-o călătorie sau de a încerca o nouă experiență. Ar putea fi deschizător de drumuri.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Scorpion Relaţional

Este timpul să iei o decizie importantă, poate una legată de statutul sau de viitorul relației tale. Se pot antama planuri de căsătorie sau planuri juridice pe care să le pui în mișcare. Planifică-ți o întâlnire cu partenerul tău pentru a discuta cu sinceritate despre ceea ce vrei ca amândoi să mergeți mai departe. Este posibil să fie nevoie să vorbești despre credințele tale religioase sau despre abordarea extinderii familiei. Călătorind împreună într-un mediu nou, ar fi sănătos pentru voi și vi s-ar oferi o șansă să reînnodați ceea ce a fost odată.

Este dezamăgitor când eforturile tale nu se piază pe pătratul lui Venus cu Chiron, la începutul săptămânii, dar renunțarea nu este o opțiune.

Discursul tău se aude un pic mai tare când Mercur intră în conjuncție cu Marte și se leagă de lucruri care țin de separare la mijlocul săptămânii pentru că ești mai dispus să atragi atenția. Fiind misterios este o atitudine, dar la fel de bine poți să lași iubitei/lui perspectiva de a vedea talentele tale incredibile.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Scorpion Profesional

 Puterea și încrederea pe care le ai săptămâna aceasta sunt remarcabile. Ai puterea de a muta munții din loc, datorită energiei pe care o ai. Acum este momentul pentru a da lovitura pe cont propriu. Ai forța să faci acest lucru.

Pperioada este potrivită pentru începerea unor noi proiecte. Vezi să nu exagerezi fizic sau să nu te întinzi mai mult decât te ține plapuma în ce privește resursele disponibile. Evenimentele te pot determina să iei decizii îndrăznețe care te vor afecta în anul care vine. Este posibil să fii tentat să cheltui prea mult pentru a îmbunătăți lucrurile la birou sau tehnologia. Dacă ești disciplinat și știi ce vrei, poți face unele alegeri valoroase.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Scorpion Financiar

Privești asectele financiare în perspectivă, uitându-te la modul în care deciziile tale provoacă consecințele cu care te confrunți în fiecare zi. O discuție cu un consilier financiar ar putea face parte din această săptămână. Regăsește-te în problemele de bază. În timp ce te concentrezi asupra imaginii de ansamblu, nu uita de detaliile care sunt necesare pentru a avea o imagine mai clară. Păstrează ritmul și ordinea priorităților.  

Ești în mijlocul unei regândiri de strategie a cheltuielilor. Te întrebați cum să îți protejezi mai bine familia pe termen lung. Ai în vedere chiar angajarea unui consilier financiar sau a unui expert. Alți membri ai familiei pot avea idei surprinzător de bune despre cum să salvezi și să investești în viitorul vostru comun. Ascultă-i.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Scorpion Sănătate

Păstrează echilibrul între muncă și relaxare. Este important, mai ales când ești tentat să lucrezi prea mult și să uiți să te relaxezi. Programează-ți timpul liber în funcție de calendar și respectă-l. Asta va avea un efect pozitiv asupra corpului și a energiei de care dispui. Rezista tendinței de a lucra când trebuie să te odihnești. Caută calea prin care un efort mic ajută la conservarea energiei!

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 – Alege Zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top