Connect with us
Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Balanță. Ai putea fi deschizător de drumur

Știri

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Balanță. Ai putea fi deschizător de drumur

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Balanță. Te gândești foarte mult la carieră și la problemele de afaceri săptămâna aceasta. Comunicarea eficientă la locul de muncă este esențială. Vorbești cu autoritate și răspunde pentru ce și cum comunici. Ideile tale pot deveni publice.  Horoscop Minerva luna iulie 2019 BALANȚĂ. Venus stăpânește viața sentimentală

Pe măsură ce Venus, stăpâna ta planetară, se implică într-un pătrat cu Chiron și cu Soarele natala, ai putea fi tentat să dai frâu liber cuiva care va profita cu nesimțire de bunătatea ta.  Ia-o ușor, totuși, pentru că există ai șansele ca această persoană să se descurce perfect singură. Înseamnă că nu are nevoie de tine. Accentul cade domeniul obiectivelor personale și pe carieră și te încurajează să apari în lumina reflectoarelor și să îi lași și pe ceilalți să știe cât de bine îți este.

Pe măsură ce Mercur conjunct cu Marte sunt în Leo și în sector social, prezența lor poate adăuga o atmosferă pozitivă evenimentelor cheie. Poți savura contactul cu cei care îți împărtășesc interesele. Conversațiile pot fi dinamice și pozitive.

Joi, o ofertă neașteptată de asistență îți va permite să faci progrese în ceea ce privește un obiectiv sau o ambiție ascunsă.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Balanță Relaţional

Provocările vin dinspre rude, inclusiv copii și influențează relația în această săptămână. Dacă te confrunți cu această problemă, la un momentdat ai să te simți neajutorat și neiubit, poate că ai griji sau un secret, ești reticent în a vorbi. Fă ceva pentru a rămâne cinstit și deschis, axat pe scop. Nu îți dori să îți pui în pericol relația prin decizii proaste luate astfel încât să eviți ispitele sub orice formă ar apărea. Dă-ți o șansă și abordează un șef sau o figură cu autoritate pentru a pune în practică preocupările pe care le ai. Orice piedică cu care te confrunți acum, este temporară.

Pătratul dintre Venus și Chiron de la începutul săptămânii ar putea istruge șansa de iubire. Energia sa scăzută nu contribuie la rezolvarea problemelor, dar nimic nu este ireversibil. Dacă faci o greșeală, poți încerca mai târziu. 

Mai ai apoi cateva optiuni riscante. Ești destul de îndrăzneț să plonjezi în ape tulburi poate și pentru că viața ta sentimentală nu a fost atât de interesantă de multă vreme!

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Balanță Profesional

 Nu strâmba din nas  la o situație despre care nu știi nimic. În prezent, sunt schimbări la locul de muncă și este posibil ca tensiunile să sporească. Nu da la această stare confuză răspunsuri la întrebări care nu îți sunt adresate. 

Atenția și prevederea te vor ajuta să faci un efort conștient pentru a-ți îmbunătăți perspectivele de angajare. Construiește ceva mai bun sub această influență dacă nu cumva ești obsedat de ceva de care te temi cel mai mult. Folosește-ți imaginația pentru a te concentra pe ceea ce ar putea fi, mai degrabă, decât pe ceea ce este. Vei străluci și vei descoperi o satisfacție reală ajutându-i pe alții. Cea mai mare putere a ta constă în a face ca șeful să arate bine.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Balanță Financiar

 În această săptămână, cariera ta este în prim plan. Poate că ai nevoie de mai multe voință. Ești vocea autorității financiare printre colegi. Pentru a păstra linitea, asigură-te că dai fiecăruia ce i se cuvine. Felul în care vorbești îi va influența superiorii tăi. Fă-ți niște planuri financiare sau lucrează pentru unele strategii noi. Alții îți vor respecta sfaturile și le vor găsi atât fiabile, cât și accesibile. Multitasking-ul este imperativ acum, astfel încât să nu îți pierzi timpul cu temeri fără acoperire.

Este posibil să dorești să faci unele îmbunătățiri la domiciliu sau chiar să intri pe piața imobiliară. Înainte de a te decide să devi antreprenor, cântărește argumentele pro și contra acestui tip de investiție. Dorind să-ți afirmi voința ar putea să te facă prea încrezător atunci când este vorba despre negocieri. Asigură-te că deții toate informațiile chiar dacă ai nevoie de timp pentru a cerceta potențialele achiziții.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Balanță Sănătate

 S-ar putea să simți anumite griji și tensiuni cum te afectează. Acestea pot distruge cu ușurință orice senzație deconfort pe care încerci să o întreți. Dacă nu reușești să rezolvi singur problemele, cere ajutor. Îndepărtează-te de orice situație care te face să îți fie frică. Anxietatea afectează și sănătatea. Deschide-te spre optimism și speranță. Convingerile puternice pot restabili o stare de sănătate totală.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 – Alege Zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top