Connect with us
Patru astrologi o singură concluzie, Urania, Voropchievici, Pătrășcanu, Acvaria Horoscop Săptămânal

Horoscop

4 astrologi, o singură concluzie: Minerva, Urania, Voropchieivci și Pătrășcanu 16-22 septembrie Cum va fi săptămâna

Horoscopul pentru perioada 16-22 septembrie 2019. Cei mai mari astrologi din România au realizat ca de obicei un horoscop Comun , dar si unul separat pentru ca previziunile pentru saptamana viitoare.

Minerva, Urania, Voropchieivci și Pătrășcanu 16-22 septembrie 2019

Horoscop Camelia Pătrășcanu 16-22 septembrie 2019 - Săptămâna celor decisive

Horoscop Camelia Pătrășcanu 16-22 septembrie 2019 – Săptămâna celor decisive

Horoscop Camelia Pătrășcanu 16-22 septembrie 2019 – Săptămâna celor decisive

HOROSCOP BERBEC – o săptămână foarte bună, mai ales sub aspecte financiare. E cazul să muncească pe rupte. Sâmbătă, aspecte mai tensionate, comunicarea trebuie să fie cât mai clară, toată lumea are tendința să distorsioneze mesajele. Altfel, o săptămână în care se mobilizează, trebuie să își impună punctul de vedere, o fac pe șefii, dar lucrurile ies bine dacă știu să îi aducă pe ceilalți lângă ei.

HOROSCOP TAUR – o săptămână foarte bună de marți încolo. Intuiția joacă un rol important, e bine să își asculte sufletul. Experiența de până acum îi avertizează când nu e cazul să se implice într-o acțiune. E o săptămână valoroasă sub aspect financiar, bani foarte discutați de joi încolo, trebuie să aibă răbdare până pun mâna pe sumele foarte mari.

HOROSCOP GEMENI – două planete în zona iubirii, Mercur și Venus îi ajută să își exprime sentimentele, să facă mici atenții. O săptămână plină de tandrețe. Pun pasiune în proiectele personale, pot beneficia de iubire și tandrețe, dar mai puțin de bani.

HOROSCOP RAC – multe relații sociale, sunt mai preocupați să afle părerea oamenilor, ce fac aceștia. Se pot inspira de la alții, au nevoie de modele, fie că întreabă un prieten sau se uită în jur, găsesc soluții ingenioase, pe care dacă le aplică ies mai ușor din dificultăți. Atenție la sănătate joi.

HOROSCOP LEU – autoritate, se impun. Au proiecte personale în care s-au implicat și se și zbat să le promoveze. Zilele de genialitate, marți și miercuri, pot veni cu soluții ingenioase la locul de muncă și în viață, pot surprinde prin deciziile pe care le iau. Pot lua un alt drum în viață, prietenii sunt alături de ei. Atenție la sănătate în weekend.

Citește integral horoscopul Cameleiei Pătrășcanu

Urania 14-20 septembrie 2019 – Luna Nouă dă drumul orgoliului

Horoscop Urania pentru săptămâna 14 – 20 septembrie 2019. Citește doar aici care sunt previziunile pentru perioada 14-20 septembrie și află care sunt evenimentele de care vor avea parte celor 12 zodii ale horoscopului european. Vezi care este capitolul la care excelează zodia ta sau dimpotrivă, află unde mai ai de lucrat.

Horoscop Urania pentru săptămâna 14-20 septembrie. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Berbec

Conflictele cu partenerul de viață vor fi rezolvate ușor dată apelezi la tact și diplomație. Ești dornic să te apuci de un sport nou sau să te înscrii la un curs interactiv. Ești constrâns să faci lucruri care nu-ți fac plăcere: mâncare sau curățenie.

Taur

Ești epuizat fizic și psihic și ai nevoie de o medicație adecvată. Mergi la medic pentru un control amănunțit. Ești o persoană liniștită care nu își exprimă foarte ușor sentimentele și trăirile. Vrei un nou stil de viață și un loc de muncă mai bun așa că te pui pe învățat.

Gemeni

Ai o imaginație foarte bogată și trăiești la maxim fiecare sentiment de dragoste. Te gândești să faci schimbări importante în locuință și îți notezi fiecare obiect de mobilier care trebuie înlocuit. Ai o formă mentală bună și o stare de spirit pozitivă.

Rac

Săptămâna aceasta ești emotiv și nostalgic și s-ar putea să verși câteva lacrimi. Vei avea parte de zile relaxante care nu te vor solicita prea mult. Ești perfecționist și vrei să pui lucrurile la punct. Știi să pui punctul pe ”i” și ai mereu ultimul cuvânt.

Horoscop Minerva 16 - 22 septembrie 2019

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019

Leu

Discuția cu un prieten foarte apropiat te ajută să iei o decizie importantă. Fie că este vorba de relația de cuplu, fie de serviciu vei avea multe de câștigat. Nu mai arunci cu banii în stânga și-n dreapta și reușești să pui deoparte o sumă măricică.

Fecioară

Micile câștiguri bănești te vor ajuta să plătești câteva facturi rămase restante. Iei decizii radicale și ferme și nu privești în urma ta. S-ar putea să te îndepărtezi de prieteni de care în trecut erai de nedespărțit. Noi prietenii se vor lega în viitorul apropiat.

Citește mai mult și integral horoscop relizat de URANIA.

Horoscop Minerva 16-22 septembrie 2019 – Luna plină aduce tentatii, dar și succes garantat

Horoscop Minerva pentru săptămâna 16-22 septembrie 2019. Luna plină din acestă perioadă provoacă schimbări mari în viața zodiilor. Horoscop săptpămânal pentru toate zodiile mai jos.

Caracteristica săptămânii 16 – 22 sepembrie

  • Posibil ca Berbecii să dea lovitura din punct de vedere financiar săptămâna aceasta.
  • Taurul își caută o nouă direcție în viață, simte că a venit momentul unei mari cotituri în existența sa.
  • Gemenii parcă bat pasul pe loc, primesco grămadă de lecții și parcă totuși, nu învață nimic.
  • Raci încearcă să se deschidă, să rezoneze cu cei din jur,convinși că și în viața lor se va schimba ceva.
  • Contrar felului lor de a fi, Leii vor fi preocupați de lumea materială dincolo chiar de propria lor înțelegere.
  • Poate cea mai grea săptămână o au Fecioarele, care pot pierdepe cineva apropiat sau o sumă mare de bani.
  • Balanțele revin la forma lor din totdeauna, adică se concentrează pe subiecte concrete și rezoluțiile lor sunt extrem de obiective.
  • Și pentru Scorpioni se schimbă perspectiva asupra vieții poate pentru că și mediul în care evoluează se schimbă și el.
  • Săgetătorii vor fi recompensați pe măsura talentelor și așteptărilor lor,mai ales că așteaptă aceste recompense de ceva vreme.
  • Stăpânirea de sine,calmul și spiritul analitic îi fac pe Capricorni campionii săptămânii prin rezultatele care le obțin.
  • Și pentru Vărsători se întoarce placa, revin în viața socială cu o forță care seamănă cu o răzbunare a sorții împotriva tuturor celor care i-au făcut rău.
  • Peștii au de luat o decizie importantă și nu cred că o vor face săptămâna asta, în mare parte datorită indeciziei lor și mai apoi, unor lucruri care trebuie lămurite.

Horoscop săptămânal Minerva 16 – 22 septembrie

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Berbec – Opoziție Soare cu Neptun

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 TAUR – Momente critice

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 GEMENI – Fii dispus să explorezi

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 RAC – Luna Plină în Pești

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 LEU – Ai prea multe lucruri?

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Fecioară. Evită bârfele

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Balanță. Câștiguri spirituale, dar si…

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Scorpion Participă la activități de grup

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Săgetator – Profită la maxim de această săptămână

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Capricorn. Noi începuturi sunt la orizont

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Vărsător – Oferă ceea ce ai cu larghețe

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 PEȘTI. Despăriri dureroase

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top