Connect with us
Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Oana Hanganu. Ce aduce Luna Nouă în Balanță pentru zodii

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Oana Hanganu. Mai mulți bani pentru Fecioare, mai multă iubire pentru Gemeni. Ce au pregătit astrele pentru toate zodiile.

Horoscopul săptămânii 16-22 octombrie 2017 este marcat de 3 evenimente astrologice importante, care au loc în zodiile Scorpion și Balanță.

  • Primul eveniment este intrarea planetei Mercur în zodia Scorpion, în ziua de marți, 17 octombrie.

Mercur va rămâne în Scorpion până în noiembrie și va amplifica dorința noastră de a fi informați, pasiunea pentru mistere și tendința de a citi printre rânduri.

În plan amoros, trăirile vor fi intense, la fel ca și dorința de a deține controlul și puterea în relație.

  • Al doilea eveniment important va avea loc în ziua de 19 octombrie, când va fi Lună Nouă în Balanță, zodia Mariajului și a parteneriatelor profesionale, diplomației, echilibrului și armoniei.

Luna Nouă va fi în opoziție cu planeta Schimbărilor, Uranus, aflată în zodia de foc Berbec.  Se pot spune multe, se pot face reproșuri, se pot lua, la nervi, decizii radicale și s-ar putea ca, pentru multe relații, această Lună Plină să fie un „probă de foc”.

  • Al treilea eveniment va avea loc duminică, 22 octombrie, când planeta Marte va intra în Balanță. Astfel, începând de duminică, Balanțele vor „găzdui” planeta Pasiunii și acțiunii, dar și „planeta Războiului”.

Marte va tulbura apele în unele relații, va aduce mai multă pasiune în altele, dar va provoca și momente de criză și chiar despărțiri în cuplurile sau colaborările în lucrurile „scârțâie” deja.

Săptămâna va fi complicată și va cere tuturor un plus de prudență și de echilibru.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 16-22 octombrie 2017. Luna Nouă în Balanță aduce schimbări în relații și colaborări. Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta!

Berbecii câștigă sau pierd pe mâna lor. Orgoliile și resentimentele pot distruge relațiile. În plan financiar, vin vești bune…Citește aici previziunile complete pentru zodia Berbec.

Taurii își schimbă job-ul sau încep un proiect personal. Ar fi bine să își calculeze corect resursele înainte de a pleca la drum…Citește aici previziunile complete pentru zodia Taur.

Gemenii au parte de surprize în plan sentimental. Cei singuri se îndrăgostesc rapid sau se lasă atrași într-o aventură…Citește aici previziunile complete pentru zodia Gemeni.

Racii pot fi ceruți în căsătorie sau află că vor deveni părinți. În relațiile „cu vechime” se reaprind pasiunea și gelozia…Citește aici previziunile complete pentru zodia Rac.

Leii își fac mai mult timp pentru a discuta cu părinții, pentru a-și vizita rudele și pentru a lua parte la evenimente de familie…Citește aici previziunile complete pentru zodia Leu.

Fecioarele trebuie să își pună în valoare spiritul practic și să demareze proiecte și afaceri pe cont propriu. Vor avea succes…Citește aici previziunile complete pentru zodia Fecioară.

Balanțele își evaluează relațiile, iau decizii majore, dar amână punerea lor în aplicare până după data de 22 octombrie…Citește aici previziunile complete pentru zodia Balanță.

Scorpionii primesc informații utile, înaintea adversarilor sau a colaboratorilor. Astfel, sunt mai puternici și dețin controlul…Citește aici previziunile complete pentru zodia Scorpion.

Săgetătorii au parte de situații care îi vor obliga sau motiva să rezolve probleme pe care le-au ignorat sau evitat până acum...Citește aici previziunile complete pentru zodia Săgetător.

Capricornii sunt promovați la actualul loc de muncă, câștigă un concurs sau sunt invitați să se alăture unei organizații,  în semn de apreciere…Citește aici previziunile complete pentru zodia Capricorn.

Vărsătorii  se concentrează pe carieră și ar fi bine să nu rateze oportunitățile care , în această perioadă, le pot schimba viața în bine…Citește aici previziunile complete pentru zodia Vărsător.

Peștii pot lua credite avantajoase ori pot beneficia, din plin, de pe urma succesului și veniturilor partenerul de viață…Citește aici previziunile complete pentru zodia Pești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top